Кой какви сериали гледа? - тема 18

• 90 469
  • 761
  •   1
Отговори
# 270
След като най-после се хванах и за няма и месец изгледах Синове на анархията, пак съм без сериал.
Синовете изгледах от нямане какво да гледам и стават за убиване на време. Тях и В обувките на сатаната ги бях оставила за краен случай.

Fearless - http://www.imdb.com/title/tt5973164/ започнах днес. Нов, 3 епизода има. Също става за гледане.
Куантико също бях започнала. Два сезона има излезли. Първият изтърпях. Красива индийка, приличен главен актьор = на посонимост за гледане. Втори сезон го зарязах малко преди края. Банален ми стана.

The Leftovers също не е моят сериал. Мъчих го с 5-6 серии, но не ме грабва.
То и горните не ме грабваха, но заради препоръки ги мъчих доста време. Особено Синове на анархията. Чак в 4-ти сезон, може да се каже, че ми стана интересен.

И сега нямам какво да гледам. Всъщност имам един сезон на Живите мъртви, но нещо друго ми се гледа и съм се заровила в темата за препоръки. Кримита обичам много. Но да не са от типа на "От местопрестъплението".

# 271
Тая от Fearless е от Peaky Blinders. няма да е лошо да почне вече.

Гледай GoT или Black Sails! Или Vikings.

# 272
Отдавна не бях гледала турски сериал - започнах "Кьосем султан" (знам, че е от преди няколко години, но сега го излъчват по БТВ), обаче май няма да го гледам. Не ми хареса, а този за Хюрем ми беше интересен - не само заради персонажите, а и заради начина по който е представена историята (по-пикантно, беше си сапунка, но хубава, а не пишман исторически сериал). Турската история не ме интересува абсолютно никак и след 4 изгледани епизода, май ще съм до тук.

Започнах трети сезон на "Полдарк" - до сега нямах време за него, заради други неща. Харесва ми, но изглежда съм позабравила някои неща. Например, въобще бях забравила, че Демелза роди момченце предния сезон - те почти не го дават, нито го споменават...И друго - не си спомням какво се случи с мъжа на Пруди - помня историята с фалшивата смърт, но какво стана после - как умря или къде отиде, или пък си е там, но не го дават??!

# 273
Много ми хареса Person of Interest. Разбрах, че няма да има 6-ти сезон обаче ...  Tired Cry

# 274

Гледай GoT или Black Sails! Или Vikings.
Гледала съм  Simple Smile

# 275
  • Ямбол
Merelenda, пробвай Fortitude. В момента гледам втори сезон и съм много доволна. Може и на теб да ти хареса Simple Smile

The Night Of e много добра криминална драма, но сигурно си го гледала вече.

# 276
  • Разпиляна във въображението
От нямаме много какво да се гледа по тв-то се заглеждам по ФОКС и продължението на 24. Ами не е същото  Crossing Arms

# 277

Започнах трети сезон на "Полдарк" - до сега нямах време за него, заради други неща. Харесва ми, но изглежда съм позабравила някои неща. Например, въобще бях забравила, че Демелза роди момченце предния сезон - те почти не го дават, нито го споменават...И друго - не си спомням какво се случи с мъжа на Пруди - помня историята с фалшивата смърт, но какво стана после - как умря или къде отиде, или пък си е там, но не го дават??!
Изтеглила съм си първата серия от новия сезон и ме чака, но нямам време. Sad

# 278
Merelenda, пробвай Fortitude. В момента гледам втори сезон и съм много доволна. Може и на теб да ти хареса Simple Smile

The Night Of e много добра криминална драма, но сигурно си го гледала вече.
Благодаря.  Simple Smile С Денис Куейд не съм го гледала, но The Night Of го гледах.

# 279

Изтеглила съм си първата серия от новия сезон и ме чака, но нямам време. Sad

Вчера потърсих инфо за това къде е Джуд (т.е. мъжа на Пруди) - оказва се, че не съм забравила нещо съществено, а и други се чудят същото като мен. Режисьорката отказвала да даде подробни обяснения,но изглежда е станал някакъв конфликт с актьора, който сега се снима в друг сериал (глупаво от негова страна, според мен героят му е забавен и интересен). Джуд не е умрял, а е някъде "по работа", но може и да му видят сметката зад кадър, ако конфликтът е сериозен.
Скрит текст:
Харесвам Рос, но той е направо ужасен баща - само ги споменава тези деца като оправдание, но веднъж не го дадоха да прави нещо с тях - каквото и да е... А за малкия Валентинчо да не говорим - все едно изобщо не му пука...

# 280
Догледах Готъм S03.

Как Пингвина отвлече Нигма не разбрах много.

Иначе добре си върви сериала.

# 281
  • Бургас
Започнах Табу. Имах много големи очаквания след като гледах трейлърите, но някак си атмосферата не е тази, която беше представена там. И някои от актьорите ми се струват не на място. Но все пак ще го догледам де, само заради Харди Simple Smile

# 282
  • МАРС
Аз и заради него не можах да го изгледам, сценарият никакъв го нямаше.

# 283
Някакво фентъзи да препоръчате? newsm78

Или крими сериал, но не от рода на От местопрестъплението. По-скоро като Person of Interest.  bouquet

# 284
The Killing гледала ли си? The Homeland също е много добър сериал.
Малко по-назад питах за кримки и има няколко споделени.

Табу на мен ми беше много скучен. Изтърпях го до 5-ти епизод някъде.

Общи условия

Активация на акаунт