Аутистичен спектър. Аутизъм - тема 29

• 153 911
  • 923
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Правят, от детокса пращат в германия.

# 721
Теста вече е 90 $, но не бих платила още толкова за доставката. Дано само временно да няма доставка с пощите. Иначе долу в информацията за сайта съществува като опция, но при плащане не я дава.

# 722
Преди 2 месеца,една моя позната поръча теста за коса ,пристигна   3 седмици след поръчката по бг пощи,с обратна разписка и следене на пратката. Не знам колко й струваше
Аз пък изчаквам да му порасне още малко косата на сина ми и ще поръчваме теста за коса,и си мислех през бг пощи доставката да е,с Федекс много скъпо излиза,дано се включи някой който по скоро е поръчвал теста.

# 723
Мнения за Др.Йорданка Пискова гр.Пловдив.
Абсолютно перко.Кракът ми повече няма да стъпи там.От целия преглед разбрах три неща-трябва да го вкарам в неврологичното й отделение ,психиатърът и гастроентерологът на детето ми са минали през нейната школа и да не говорят глупости и че  не трябва да имам повече деца!През останалото време ми се обясняваше колко е зле детето и виж,виж той изобщо не знае къде се намира.Моля??? Та той знаеше по-добре къде се намира от нея.Пълно психо е тази.

# 724
  • Шотландия/Абърдийн
Абсолютно перко.Кракът ми повече няма да стъпи там.От целия преглед разбрах три неща-трябва да го вкарам в неврологичното й отделение ,психиатърът и гастроентерологът на детето ми са минали през нейната школа и да не говорят глупости и че  не трябва да имам повече деца!През останалото време ми се обясняваше колко е зле детето и виж,виж той изобщо не знае къде се намира.Моля??? Та той знаеше по-добре къде се намира от нея.Пълно психо е тази.
  ОК Благодаря Ви.Blush

# 725
Здравейте Мами, бихте ли ми казали как точно се диагностицира дете с аутизъм. Питам за една наша служителка, която не е много наясно с нещата, а е адски притеснена за детето си. Тук в Търново я мотаят и нищо не и казват. Къде бихте препоръчали да отидем?

# 726
  • Шотландия/Абърдийн
Здравейте Мами, бихте ли ми казали как точно се диагностицира дете с аутизъм. Питам за една наша служителка, която не е много наясно с нещата, а е адски притеснена за детето си. Тук в Търново я мотаят и нищо не и казват. Къде бихте препоръчали да отидем?
Здравейте аз Ви препоръчвам да посетите клиниката по детска психиатрия Свети Наум при доцент Полнарева във София там ще наблюдават детето и ще Ви кажат дали има аутизъм.

# 727
Здравейте! Дали в темата някой има файл с картинки за пекс карти? Намерих в гугъл едни, но не ми се струват разбираеми

# 728
  • Шотландия/Абърдийн
Здравейте аз Ви препоръчвам да посетите клиниката по детска психиатрия Свети Наум при доцент Полнарева във София там ще наблюдават детето и ще Ви кажат дали има аутизъм.
Извинявам се за грешката болницата е св.Никола във София при доц.Полнарева.

# 729
Здравейте. А аз ви препоръчвам да попрочетете темите. Дании 84 не е в България доколкото прочетох в нейните/неговите 24 мнения. Освен , разбира се, ако не е реклама на тази лекарка.

# 730
  • София
Здравейте. А аз ви препоръчвам да попрочетете темите. Дании 84 не е в България доколкото прочетох в нейните/неговите 24 мнения. Освен , разбира се, ако не е реклама на тази лекарка.

Доц. Надя Полнарева е началник на клиника св. Никола от повече от 10 год. Много уважаван специалист е! https://alexandrovska.com/display.php?bg/%D0%95%D0%BA%D0%B8%D0%B … D1%81%D0%B8%D1%85
 А тази клиника е най - добрата диагностична клиника в България при съмнение за аутизъм!

# 731
  • Шотландия/Абърдийн
Какво значение има дали съм във БГ или не няма как да правя реклама на който и да е лекар във БГ .Относно доц.Полнарева мои познати са били при нея и са много доволни.

# 732
  • Шотландия/Абърдийн
Здравейте! Дали в темата някой има файл с картинки за пекс карти? Намерих в гугъл едни, но не ми се струват разбираеми
Здравейте изпращам Ви този сайт дано да Ви бъде полезен.
https://pecs-unitedkingdom.com/store/

# 733
  • София

https://mamtomam.wordpress.com/ Скролни надолу в линка и ще видиш няколко сортирани по групи!

# 734
  • Пловдив
Абсолютно перко.Кракът ми повече няма да стъпи там.От целия преглед разбрах три неща-трябва да го вкарам в неврологичното й отделение ,психиатърът и гастроентерологът на детето ми са минали през нейната школа и да не говорят глупости и че  не трябва да имам повече деца!През останалото време ми се обясняваше колко е зле детето и виж,виж той изобщо не знае къде се намира.Моля??? Та той знаеше по-добре къде се намира от нея.Пълно психо е тази.
Alien1, за Пискова ли говориш, или за Панова? Помня поста ти, в който беше писала това за Панова.

Аз не съм водила детето при Пискова, чувала съм мнения, че знанията и са остарели, не била в крак с новото. Обмислям обаче да го заведа при нея или при някой друг невролог с единствената цел да му предпише Ноотропил, който не се продава без рецепта - всичко друго смислено мисля, че сме го опитали, без резултат.

Общи условия

Активация на акаунт