Забременели след ин витро - Tема 35

• 43 769
  • 722
  •   1
Отговори
# 540
Виж в нета карпален тунел обездвижване. Имаше показано как се прави, но съм в движение и не мога да го намеря.

# 541
Жана, супер са ти стойностите. Няма нужда да се предобря Wink. Само ги тествай за контрол пак след някой друг месец. С напредването на бременността може да започнат да падат.

# 542
Благодаря, Зози  Hug
Така и ще направя.

# 543
  • София
На мен пък ми излязоха резултатите от черндробните изследвания и май само гастроентеролог, или имунолог или ендокринолог може да ми помогне. #Crazy
Чета в интернет и излиза, че всички тези специалисти могат да имат мнене.... ааа, да, И ревматолог. Ужас. А колкото повече чета, толкова повече ми се струва, че са ми пуснати изследванията 'на парче', и всеки недобър резултат те праща към 100000 други изследвания. И ми се изправя косата, освен, че ми е и притеснено.
Оф, извинявайте, ама ви помрънках малко!

# 544
Здравейте момичета, на 24.04. в 8.30 сутринта се роди дъщеричката ми Теодора 3050гр. 50см. От петък сме изписани и се опознаваме вкъщи. Пожелавам на всички леко и безпроблемно раждане и много прекрасни мигове с така желаното бебче  Hug Heart Eyes

# 545
Честита радост и да ви е жива и здрава малката принцеса.

# 546
Demenzia, честита дъщеричка ! Да е много здрава и много радост да носи на мама и тати  Heart Eyes

# 547
Честито. Да ви е жива и здрава малката принцеса.  Heart Eyes

# 548
На мен пък ми излязоха резултатите от черндробните изследвания и май само гастроентеролог, или имунолог или ендокринолог може да ми помогне. #Crazy
Затова предложих да се консултираш с Петрова.

demenzia, честито щастие Simple Smile

# 549
demenzia, честита принцеска 4470 Много щастие да ви носи Heart Eyes
Леле начело в списъка съм Rolling Eyes

# 550
Честита, радост, Demenzia!  bouquet Жива и здрава да ви е и много да ви радва малката Теодора!
Блингче, ами то не останало...стягай се.  Mr. Green
Дано и списъкът на първа страница да се удължи с още много бъдещи мами.  Peace

# 551
  • От Луната
Денизара, честито и от мен! Много здраве и щастие в новото начало.

# 552
  • София
Кейти прати ми резултатите на лично да ги видим

# 553
Здравейте момичета, на 24.04. в 8.30 сутринта се роди дъщеричката ми Теодора 3050гр. 50см. От петък сме изписани и се опознаваме вкъщи. Пожелавам на всички леко и безпроблемно раждане и много прекрасни мигове с така желаното бебче  Hug Heart Eyes
Честита дъщеричка, бъдете здрави и щастливи bouquet

# 554
Честита принцеса! Бъдете много здрави Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт