От кой матрак сте доволни? - Тема 6

• 175 925
  • 763
  •   1
Отговори
# 480
Нашите не дойдоха вчера, не успели да натоварят колата от Варна, та останаха за петък. Свърши вече, каквито са - такива Simple Smile

# 481
  • София
Ад също днес ходих до магазин, в който го имаше - специално го отбелязвам, защото навсякъде има разрез на матрака, но никъде във Варна не открих цял матрак. Изумяват ме като ми кажат, че трябвало по разрез да се ориентирам Shocked Shocked Все едно мъж по снимка да си избирам..............

...на далак и черен дроб, евентуално и простата,
хахахахаха представих си го Smile

# 482
  • Варна
А има ли някой, който си е купил обикновен дунапрен? Дебел, примерно 20 см, или 25 см. Защото преди малко ми подсказаха тази идея и уж било много удобно при дископтия и разни болки по врата и гръбнака.

Моля ако някой има такъм опит, да сподели!!!!
 bouquet

# 483
  • In transit
А има ли някой, който си е купил обикновен дунапрен? Дебел, примерно 20 см, или 25 см. Защото преди малко ми подсказаха тази идея и уж било много удобно при дископтия и разни болки по врата и гръбнака.

bouquet
Спала съм известно време, не се връзвай на тия приказки. Още повече ако имаш проблеми с гърба или дископатия. Дунапрена, дори и да е по-високоеластичен пак сляга и не може да се сравни с удобствата на един матрак.

# 484
  • Варна

bouquet
Спала съм известно време, не се връзвай на тия приказки. Още повече ако имаш проблеми с гърба или дископатия. Дунапрена, дори и да е по-високоеластичен пак сляга и не може да се сравни с удобствата на един матрак.
Благодаря! това ми е достатъчно!
 bouquet

# 485
Аз ползвам топър от дунапрен 5см върху двулицев Paradise Premium и съм много доволна, наистина омекотява осезаемо. Но не бих ползвала дунапрен ВМЕСТО матрак, освен ако нямам друг избор.

# 486
  • София
Някой да има код за отстъпка за матраци.бг?
Искам да поръчам един топ матрак за дъщеря ми.

# 487
  • В полите на Витоша :)
Здравейте!
Ще купуваме матрак 90/200 за сина ми, който е почти на 5г., 19 кг в момента. Какъв бихте препоръчали? Чета различни неща: децата трябва да спят на (средно) твърд матрак; за децата най-добри са матраците с индивидуално опаковани пружини и т.н.

От матраците в Икеа имате ли впечатления?

# 488
  • Варна
Момичетаааа, има ли вече някой, който си пробва покупката???????????? Похвали, оплаквания, възторг, разочарования..? Аз чакам да дойде петък и да изненадам сина ми, пък ако е и доволен от Нани Каспия.... После почвам търсене за мен и затова очаквам отзиви от ватраците на Юск, някой беше купил за децата си newsm78

Моля, споделете, ако имате време Praynig

# 489
Здравейте, и аз харесах един матрак с покет пружини в Юск. Служителката в магазина ми каза, че добра българска фирма го е направила за тях. Някой знае ли коя фирма точно изработва матрака с покет пружини на Юск?

# 490
  • оттам, откъдето започва България
Галена, дано му е удобен матракът на твоето момче.

# 491
Нашите дойдоха, но ги държим с найлоните, докато дойдат и мебелите. Но лягахме на тях, детето скача. Със сигурност е по-удобен от този, на който спим в спалнята! И там ще трябва смяна...

# 492
Здравейте, и аз харесах един матрак с покет пружини в Юск. Служителката в магазина ми каза, че добра българска фирма го е направила за тях. Някой знае ли коя фирма точно изработва матрака с покет пружини на Юск?
Мисля, че Тед.

# 493
От Тед, почти всички матраци в Jysk са правени от Тед Grinning

# 494
  • In transit
А в Икеа? И по-специално Hovag?

Общи условия

Активация на акаунт