Великденска на мамите от ИБ

• 42 216
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
  • В къщурката на хълма на феите
Поспалане прощавай, ама хем ми се обърна стомаха, хем се пукнах от смях hahaha hahaha

# 61
  • Sydney
pospalancho то при вашата свеки тва си е рецедив братче...
Оффф, не стига че Ема не е ОК, ами баща й и той се държи олигофренски  ooooh! тя пак вдигна температура, разкисели се, затръшка се и му каза няколко пъти, че не го обича, съответно той сърдит го играе сега... ами пък да не я оставя денонощно с мен и ще го търси и него  Crossing Arms

# 62
Бени дали не го прави тя, за да привлича вниманието на баща си? Ема в момента е в този етап, в който изгражда връзката с баща си, приема ролевия му модел и вероятно изпитва огромна нужда от него, независимо, че начина й на изразяване не изглежда съвсем адекватен?

# 63
  • NE
Подкрепям Мец. С моя бащащ на тази възраст станахме близки покрай истериите на сестра ми.

# 64
  • Северозапада
София и тя "дразни" баща си по същия начин.
Поспаланчо, направо ужас.

# 65
  • shumen
Бени,като дам на Дени Нурофен също се изпотява и така сваля Т.
Поспаланче,ужас.Все едно описваш моята свеки като беше жива.Според нея винаги е било достатъчно да си миеш детето 1-2 пъти на седмица,а не всеки ден.
Пънче,наспиване няма.Аз все не мога да се наспя и гледам легне ли той,ако мога и аз да легна.
Мраве,при нас сега тази реплика Не те обичам е редовна щом го ядоса някой.
Ние пък като се прибирахме от градината каза,че го боли глава и повърна по пътя и като се прибрахме още 1-2 пъти.Дадох му натриев цитрат и сега ще го наблюдавам да видим дали беше нещо инцидентно или си е вирус.

# 66
Дани 3 пъти да ти повърне за кратко време не ми изглежда като инцидент Peace

Поспалане днес четох една статия за викингите .. те били много напредничав народ по отношение на къпането и се къпели поне веднъж седмично .. в свекърва ти ще има нещо викингско да знаеш Mr. Green Mr. Green

# 67
Мец,  hahaha Joy
Дани, следи за температура.....пфууу да му се не види. Нещо да не е ял дразнещо?

А мен....боли ме зъъъъъб....ама здраво боли. От вчера пия разни болкоуспокояващи, ама нъцки...пак боли. Да взема да се пробвам утре да ида с детето на зъболекар ли? Няма на кой да го оставя, а и баща му го няма.

# 68
  • до едно тепе
Мецо само шлема с рогата и липсва а Laughing Абе то потресаващото не е само това, а факта,че мъжо и е казал,че в раницата има 3 чифта гащи/ дзвера една капка да му капне по дрехите и не мирясва докато не ги смени/ и дрехи за другия ден, а тя изобщо не я е отворила.
Дани дано му минава бързо.
Принцес как ще реагира, ако го вземеш с теб. newsm78
 Бубето ако види някой да ми бърка в устата и що рев ще изреве не е истина просто. Днеска ревна като и казах,че батко и се е ударил. И снощи само като го чу как изпъшка като си затряска главата в бравата и почна да реве.

# 69
Мецо само шлема с рогата и липсва а Laughing
ами, може да се каже .. с тия порядки .. пак да ти кажа, не е толкова зле .. Хенри V издал указ, с който повелявал на рицарите си, да се изкъпят поне веднъж в живота си, така че .. сещай се Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Принцеска според мен, ако ти е счупен зъба, няма да мине самичък .. най-простия вариант, за който се сещам е да ти сложат временна пломба /не съм сигурна така ли се казва/ - просто слагат лекарство да затвори зъба и да заздравява дентина или както там се казваше .. при мен свърши работа Peace

# 70
  • shumen
Принцеско,пробвай да отидеш с него на зъболекар.
За яденето ме съмнява,че са яли супа риба на обяд и огретен от картофи,а след обяд банан и айран и май е направил пак някаква реакция и от там това повръщане.Писна ми всеки път като имат риба да им повтарям да не му дават мляко,а те да правят точно обратното.
Дени за сега спи.Не е повръщал повече.Ще видим какво е това чудо и дали е било реакция от рибата с млякото.

# 71
Поспалане, там е работата, че не знам как ще реагира дечко като види, че нещо ми правят/пък било то и за добро/. Опасявам се, че ще се разтревожи....
Меци, права си....ще звъня да питам за това временното "нещо"... страхотна идея. Мерси! Hug
Дани, дано наистина храната да е проблем. Аз все съм с предубеждения относно рибата дали е читава. И в къщи доста ядем, ама гледаме да е от сигурен източник.
Бениииии....как е Ема?

# 72
  • Sydney
Ох, Благодаря за съветите, според мен е точно така, с тая разлика, ме баща й е на емоционално развитие шест годишен, сърди се за дребни неща, впряга се, прави на пук, тръшка се точно като като малките деца, свикнал е цялото внимание за него, изобщо две деца си имам...
Снощи Ема яко ме изпъна - както си бичеше 39, дадох бг Панадол и легна да спи, изпоти се, но беше спокойна... посред нощ се вледени, температурата й има-няма беле 34, не мога да я стопля... умрях от ужас, нямаше една топла част...
Принцеси иди на зъболекар, моя нали се счупи реди седмица и нещо, Та ще ходя др седмица
Дани гадна комбинация (риба с мляко)...

# 73
Добро утро:)
Аз ако не вампирясам рано-рано, няма кога да пиша.Вчера ходих пак на тонове-този път всичко беше наред,харесаха ги.Дари повече не е вдигала Т,не се е оплаквала от гърло.Давам още от първите симптоми Осцилококцинум,алиум цепа,апис мелифика,инфлуцид, цинабсин,калциев глюконат. Тази вече за пореден път ни спасява. Утре ММ ще я заведе да я погледнат за всеки случай,че празници идват.
Бени,да се оправя бързо Ема. Нямаш ли познат лекар тук в Бг,с който да се консултираш за това вледеняване.Каква доза даваш?
Арвенче,направо изтръпнах от твоите свекита.Толкова 2 часа не можаха да се занимават с детето. Толкова рядко го взимат.
Меци,май повечето възрастни са тръгнали по следите да викингите Joy
Поспаланче,ми защо да хаби срехи жената,нали другите са чисти...Аз се дразня на моята свеки,понеже има навика да не бърше дупето на Дари след гърне.Е,как е възможно това ми кажете.
Принцес,отивай да те видят поне,че по-лошо може да стане.Малчо няма ли да се залише с телефона?
Отивам да пускам поръчка от Асда, че още нищо не съм купувала за бебо.

# 74
  • Sydney
Magi имам, свеки е док, питам я, Ама с тази часова разлика трудно...

Общи условия

Активация на акаунт