Звездни компромати - 320 част

• 114 763
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Мелания ми е чудна.Страхотен тоалет!

# 631
  • Gotham City
Мелания, която по принцип не харесвам, много ми хареса с този аутфит, мерси Бижу!
И обувките са ми прекрасни и роклята  Heart Eyes

# 632
  • Варна
Не знаех, че Жоро Игнатов е осъдил Иван на Ирина 😄
Скрит текст:
Скрит текст:

# 633
Ми не четеш редовно темата... Laughing

# 634
Теру е симпатяга и добър актьор. Единствен минус - късокрак е.

Много я харесвам!

# 635
Мелания е приказка с неоновите обувки и въобще с тоалетите. За мен е модна икона.

# 636
КЪт казвам, че Теру няма крака, 'начи няма.

# 637
Е, ше ме прощаваш, ма тука па точно, целия го няма. 'Сичко си има момчето, но е много слаб и жилест за моя вкус.

# 638
  • Rock & Roll feeling ...
Magi Halvadjian :
Скрит текст:
Цитат
Ако не харесваш работодателя си просто напускаш! Ако работодателя ти те цензурира напускаш и даваш пресконференция! Преди години БТВ се опита да цензурира "Господарите" и ние си разтрогнахме договора, напуснахме БТВ и дадохме пресконференция! За това естествено се иска доста смелост! Слави два пъти го цензурират той втори път ще дава пресконференция, но не напуска!:)
Сигурно ако го цензурират трети път ще даде пак пресконференция и ще си чака четвъртото цензуриране за да си даде четвъртата пресконференция!:))
Цитат
Понеже стана интересна дискусия, ще опитам да го обясня по-просто ! Да предположим, че Слави не си поплюва и обича винаги да казва истината! Бтв не харесват неговата истина и го цензурират! Вече втори път! По тази логика те ще го цензурират винаги когато си поискат! А от това следва, че Слави никога няма да може да работи така както той иска! Моя въпрос беше: Защо за бога не си скъса договора и не си тръгне? Да даде пресконференцията и да разберем истината! Истината рано или късно излиза наяве! Ако Бтв са нарушили договора -веднага да ги съди! Ако остане в Бтв значи трябва да е наясно, че няма да може да казва истината ,защото ще го цензурират! Защо тогава да стои там?!?
Цитат
Добре , нека да изчакаме до утре! Може пък и да не съм прав! Може и да ме изненада и утре на пресконференцията да си скъса договора и да обяви , че напуска , защото е под достойнството му да работи за медия , която го цензурира!:)

# 639
Сравнението на Теру с Фики е все едно да сравним Мелания с нашата Деси  Crazy  ( в духа на последните постове).

# 640
  • София
И Брад Пит няма крака, та в Троя крата му са на дубльор. Wink

# 641
И Брад Пит няма крака, та в Троя крата му са на дубльор. Wink
Ако някой го беше нарекъл божествен и неговите крака щях да метна  Mr. Green

# 642
Слави не скъса договора. Обясни нещо от сорта, че не иска той да го нарушава. Но ако трети път му спрели предаването, вече щяло да бъде систематично и тогава ще е нарушение от страна на Бтв. Очаква да го спрат довечера, защото е подготвил материал за Валери Симеонов.

# 643
Значи може и умишлено да направи така че да го спрат трети път.

# 644

Общи условия

Активация на акаунт