Звездни компромати - 320 част

• 114 427
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
Ох, Преслава!  Laughing И аз така спя по самолетите.  Blush

Много е хубава Химена, за първи път я виждам.
Аз се смея, но спя по същия начин като пътувам, добре че не съм известна.  Laughing
Миловидна е Химена и много красива, от всички победителки на този конкурс тя ми е фаворитка.  Peace

# 106
Днес хванах Славена Вътова да води тотото и някакси по- на бременна в началото ми приличаше.

# 107
Аз пък не смятам, че бившият мъж на Мара не се интересува от дъщеря си. Дори наскоро имаше някакви снимки, че е бил с децата си и втората си съпруга на почивка.
По-скоро мисля, че Мара е от типа жени, които са готови да заклеймят бившите си, само защото не се внасят  със средства за личния ѝ фонд.

# 108
Единственото, което знам, че също е актьор. С прекрасен глас, сега вече много известен. А преди като нея е озвучавал предимно филми.

Т.е. знаеш,че е известен,но ти не знаеш кой е ?

По това описание първо ми изкочи Ненчо Балабанов  Laughing

Maй не. Гледах я при Гала, каза че е от Враца.  Whistling

# 109
  • София
Иван Велчев е актьорът.
http://hello.bg/?go=detail&he_articleId=4868

# 110
М, че той момченце! Тя ще е като класната до него... Rolling Eyes

# 111
Не го познавам   Laughing

# 112
Николета мен ме е срам да я гледам, а нея как не я е срам да се показва така пред цяла Б-я не мога да си обясня  Crazy

# 113
Не знаех, че Мариана Попова се е разделила с Ханес и е с Веселин Плачков, сега от Папараци разбрах, ми полезно предаване се оказа, все пак.

# 114
Леле, Патрашкова с какъв цвят на косата е! Shocked Сложила си е 10 години отгоре, че и повече от 10 ooooh! На бабка прилича! Tired

# 115
Не знаех, че Мариана Попова се е разделила с Ханес и е с Веселин Плачков, сега от Папараци разбрах, ми полезно предаване се оказа, все пак.

Още по коледа коментирахме, че са се снимали с Веско на фона на коледната елха. Не следиш  Naughty

# 116

Още по коледа коментирахме, че са се снимали с Веско на фона на коледната елха. Не следиш  Naughty

Макар,че пък Мариана скоро каза, че и с него са се разделили, но явно не е така, щом са били заедно на Икарите

# 117
На два пъти си пускам интервюто с Мария, но просто органически ме дразни тази жена и го спирам, просто ми е невъзможно да я слушам.
Нагълтала се е с някакви заучени фрази, изрази и клишета и ги пляска където ѝ падне.
Не знам какъв е зорът да се правиш на много възвишен и умен, при положение, че си личи отвсякъде, че не си.

# 118
Какво се е случило с Ивана? Shocked
Скрит текст:

# 119
  • Rock & Roll feeling ...
Момичета, пускайте скрийншот . Не всички гледат предаването на Николета.

Общи условия

Активация на акаунт