Звездни компромати - 320 част

• 114 893
  • 754
  •   1
Отговори
# 420
  • Rock & Roll feeling ...
Прословутото "р" на Марчето те нормално, ту френско, но повечето пъти нормално го произнася. Сигурно е забравила да си сложи брекетите.

Загадката " р" е най-малкият проблем.  При нея има диалект и неадекватна употреба на думи ...

Цитат
като една птичка лястовичка не прави

Мисля,че това си е чисто човешки  лапсус и не е плод на "потенциала й" .

# 421
От скука слушам интервюто и в момента. Честно, всичко което помня от началото му, на 12 минута съм, е "Марая ... Християн". Толкова нестройна реч, че направо не съм сигурна разбирам ли български! Shocked ooooh! Имам чувството, че е като постовете на някои персони тук, без главни букви и без препинателни знаци, и смисълът се загубва някъде в неспирния поток от думи, които нямат връзка една с друга.

# 422
  • Sofia
Тая е голяма лъжкиня...от лятото са разделени,а януари в "Черешката на тортата" и в "На кафе"като участваше как лъжеше и мажеше за любимия Хриси Confused

# 423
Тая е голяма лъжкиня...от лятото са разделени,а януари в "Черешката на тортата" и в "На кафе"като участваше как лъжеше и мажеше за любимия Хриси Confused
И аз от скука го слушам и точно това си мислех, че около Коледа участваше при Гала мисля, че беше и обясняваше за домашния уют, каза даже, че нещо ще приготви. Обясняваше колко са щастливи и т.н., а пък сега от 10 месеца разделени.

# 424
Ето го интервюто от януари https://www.vbox7.com/play:e983795897 Голямо лъжене и мазане, окото й не трепва. Иначе е много красива (като изключим устата, де).
Любимия й филм "за целия й живот" бил Хубава жена и мечтаела "да го изживее" Grinning

# 425
Ето го интервюто от януари https://www.vbox7.com/play:e983795897 Голямо лъжене и мазане, окото й не трепва. Иначе е много красива (като изключим устата, де).
Любимия й филм "за целия й живот" бил Хубава жена и мечтаела "да го изживее" Grinning

Че тя го е изживяла... барем няколко пъти. Е, не с Ричард Гиър, но и тя не е Джулия Робъртс, 'се пак!

# 426

Че тя го е изживяла... барем няколко пъти. Е, не с Ричард Гиър, но и тя не е Джулия Робъртс, 'се пак!

Joy Joy Joy

# 427
# 428
  • Вестерос
Хахаха много проста тази Мара  Joy

# 429
Значи тогава, когато бяха видели как Мара си изнася багажите от Хриси, тя излъга, че това бил багажът на сестра й. Очаквала е пак да се съберат ли, както се е случвало? Защо лъжат тези хора? И Ива Екимова така лъга 1 година. Жалка история!

# 430
Лъжат ,защото ги дебнат и одумват Mr. Green

# 431
Анджелина. Главата и' изглежда несъразмерна с тялото  Rolling Eyes

# 432
Много ми харесва на мен. Heart Eyes

# 433
Видео на Бруклин Бекъм, дава съвети за селфитата Grin И едно на Виктория - какво си носи в чантата. За съжаление не мога да ги вградя, от фейсбук са, от страницата на British Vogue:

# 434
Минавам само да споделя,че тоя Мон Дьо супер ме дразни как говори.. монотонно

Общи условия

Активация на акаунт