Анатомията на Грей - Тема №24

• 81 785
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
  • До морето
Верно, че и нея я върнаха, пък после забравиха за нея!

# 121
  • Ню Йорк
Никак не ми се вярва Шонда да го подкара безпроблемно в стил "семейна романтика". Или сестрата на Оуен няма да помни никой, или дори и да се сети няма да иска Ригс, абсурд е да се видят и да се съберат и да продължат от където са спрели.

# 122
  • До морето
Едва ли някой го очаква. И аз не вярвам  да са заедно, просто и с Мер ще боксуват, това е. Трябва да има драма!

# 123
Аз се чудя щом като са били такава голяма любов, че чак ги сравняват с Мередит и Дерек, защо въобще и е изневерил  newsm78

# 124
  • София
Някакви проблеми са имали.
Оуен обичаше много Кристина, но и изневери.

# 125
За тази сигурно говориш. Мърфи май беше.  newsm78

Същата  Peace
И тя се влюбваше само от поглед - също, като Маги

Верно, че и нея я върнаха, пък после забравиха за нея!

Да - не разбрах смисъла на нейното завръщане. Дали пък няма да се включи по-активно през следващия сезон  newsm78

Някакви проблеми са имали.
Оуен обичаше много Кристина, но и изневери.

Ами той и Дерек за малко да се подхлъзне с онази стажантка във Вашингтон. Но то няма и как - с този негов поглед, като я загледаше, та чак на мен ми идваше да вляза през монитора и да го целуна  Heart Eyes

А Оуен и Кристина - то това тяхното беше някакъв кошмар. Голяма любов, но абсолютно разрушителна и за двамата. С Бърк беше същата, но той избяга навреме  Grinning Харесвам Оуен, но любим тандем ще си ми останат Бърк - Кристина  Heart Eyes

# 126
Стажантката от Вашингтон беше рядко красиво същество.
Някой има ли снимка да си я припомня?

# 127
Намерих я.

# 128
  • Mediterraneo
Чак пък рядко красива Rolling Eyes

# 129
И на мен не ми харесва въпросната стажантка.
Стефани, например е много хубава, за мен. Адисън също е красива! Има една изтънченост и финост, която много харесвам!
И третата ми любима хубавица Изи Simple Smile
Жалко, че и трите вече не са в сериала :/

# 130
И на мен не ми харесва въпросната стажантка.
Стефани, например е много хубава, за мен. Адисън също е красива! Има една изтънченост и финост, която много харесвам!
И третата ми любима хубавица Изи Simple Smile
Жалко, че и трите вече не са в сериала :/

Стефани и на мен ми е красива. Малко напълня в последния сезон, но пак си е красива. Изи е красива, но хич не ми е приятна - нещо не ме грабва тази жена и не само в тази роля, а като излъчване по принцип.
А относно Адисън  Heart Eyes - обожавам я тази жена. Много ми е красива, нежна, изтънчена, фина, елегантна - жена с класа от всякъде. И с Дерек ги харесвах страшно много, като двойка - много си отиваха  Simple Smile

Кали ми беше много красива в началото, когато влезе в сериала. Имаше някакъв страхотен сексапил тази жена  Peace

# 131
О, да, Адисън е най-!!!
Мередит ми простееше пред нея и изпитвах смесени чувства дали искам да се събере с Дерек или той да остане при Ади Simple Smile
Но да не съм зла - Елън Помпео също има своя чар (за съжаление, така и не ме грабна за всички сезони до сега).

# 132
Адисън ми е най-най-най.

Ето още снимки на стажантката, на които изглежда уауу

# 133
  • София
На втората снимка е хубава, явно не трябва да застава на една страна.
Адисън не съм я харесвала, нито в Анатомията, нито в Частна практика. Във второто ми беше най-скучната героиня.
Аз и Елън Помпео не харесвам особено, устата и ми е най-неприятна..изпръхнала и безцветна.

За хубава....има актриси/героини, които са ми любими, но не по външен вид.Честно казано не мога да се сетя за актриса във филма, която да ми пасва на предпочитанията за красива жена. Хубава, симпатична..да, но красива май не съм видяла. Мисля, че Ейприл/Сара ми е най-хубавата.Както и тази, която играе Амилиа.

# 134
Много харесвах Лекси като излъчване и външен вид. Мередит беше хубава в началото после почна да си оперира лицето. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт