Анатомията на Грей - Тема №24

• 81 758
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
Мен много ме е яд, че махнаха Кали, за да сложат Миник на нейно място в сериала. Ами те милите са толкова различни, че няма на къде. Колкото Кали беше очарователна, секси, енергична и вечно усмихната чаровница, толкова този тюфлек е все намръщена, неприятна и отблъскваща. Води се красива, но никакво излъчване и чар няма в тази жена.
Някой има ли идея дали Кали ще се върне в следващия сезон???

Като цяло мисля, че сериала трябваше да свърши със смъртта на Дерек и преместването на Мередит, когато разбра, че е бременна. Това щеше да е чудесен финал. Можеха в същото време да оженят Оуен и Амилия, Джо и Алекс и т.н. и щеше да е един чудесен Хепи енд. Защото всички силни герои ги няма вече - слагат нови, но не е същото. Няма кой да замести Кристина, Слоун, Лекси, Кали, че дори и Джордж и Стивънс. А за Дерек пък да не говорим. Единствения заместител, който ми допадна е Оуен, който замести Бърк - и двамата ги харесвам, макар, че Бърк ми беше с доста по-мъжко присъствие.

# 106
  • Благоевград
И мен ме дразни, че доста накъсаха сценария и има сто сюжетни линии, които стоят недовършени.
Странна ми беше реакцията на Кепнър, не успях да разбера дали е гневна, дали отстъпва или й е все тая, че чак да казва на Маги да каже на Ейвъри, че го харесва  #Crazy Пълно безумие.
Наистина ми се губи малко връзката Ейвъри-Маги как така изведнъж станаха толкова близки, че даже и ще имат любовни трепети.
Струва ми се, че епизодът с Ейвъри и Кепнър доказа, че те могат да бъдат добри приятели. Имаше една сцена в края на епизода, в която Кепнър му каза, че е била сигурна, че ще се справи, гледаше го с гордост, споделяше успеха му, но нямаше любов.
Мередит и Ригс сякаш и там ми е повече приятелство и леко забавление, отколкото задълбочени чувства. Смятам, че Ригс ще избере Мередит, ще остави жена си да започне нов живот, да се възстанови от травмите, но той няма да бъде с нея.
Оуен и Амилия пак не говорят за проблемите, те си стоят и това ще продължава да ги спъва, независимо, че в такива моменти много се подкрепят. Личи си, че много се обичат, но ми се струва, че няма да останат заедно. Смятам, че Оуен пак ще си възвърне кошмарите и проблемите ще се задълбочат още повече. Много го харесвам като герой, харесвам го като актьор и ми е изключително симпатичен, надявам се най-накрая да го стабилизират психически и да му се наредят нещата.
Радвам се, че махнаха Миник. Толкова противно и смотано същество, че не е истина. Последният епизод така ми се набиваха в очите стърчащите й уши. Не ми харесваха с Аризона като двойка.
Супер много се изкефих на Бейли как се застъпи най-накрая за Ричард. Липсваше ми този тандем между тях и се радвам, че така се развиха нещата.
Стефани ще ми липсва, беше хубав персонаж. Но не разбрах Ейвъри защо така се притесни за нея, цял епизод обикаляше да я търси разтревожен дали е добре. И там съм пропуснала да са били близки приятели след като той избяга с Кепнър.

# 107
  • Ню Йорк
Все си мисля, че сестрата на Оуен няма да помни нищо, още по-малко Ригс.

# 108
Даже напротив-него ще го помни! Такива хора потискат лошите спомени и помнят приятните преди ивцидента.

# 109
Даже напротив-него ще го помни! Такива хора потискат лошите спомени и помнят приятните преди ивцидента.

Аз си мисля, че ако го помни ще се опитат да им се получат нещата, обаче Ригс вече ще е хлътнал по Мередит и в следващия сезон ще е доста раздвоен между разума и чувствата  Peace

# 110

Аз си мисля, че ако го помни ще се опитат да им се получат нещата, обаче Ригс вече ще е хлътнал по Мередит и в следващия сезон ще е доста раздвоен между разума и чувствата  Peace
Да, и аз така мисля.

# 111
  • София
Последният епизод беше най-добър от този блудкав сезон. В частност историята с Едуардс, другото си беше тъп пълнеж. Яд ме е, че напуска, много ми харесваше. Почти не останаха интересни герои.
Ригс и жена му нямаха ли проблеми от преди изчезването. Той й изневерявал,  нещо изтъкваше и някакви причини,че не се разбирали ли  newsm78 Някой спомня ли си?

# 112
Оф, много тъпо сега да я намесват, ще има драми и с нея.

# 113
  • София
Аз защо си мисля, че Ригс само е бил сгоден за сестрата на Оуен?
Последният епизод ми хареса, най-много ми хареса, че имаше някакъв проблясък на старата Бейли - Нациста. А Миник ми е толкова досадна, толкова безлична...

# 114
Ригс и жена му нямаха ли проблеми от преди изчезването. Той й изневерявал,  нещо изтъкваше и някакви причини,че не се разбирали ли  newsm78 Някой спомня ли си?

Да, май не са женени, а само сгодени.
И на мен ми се върти нещо такова. Били са скарани заради изневяра (или нещо такова), тя се качила на самолет (или хеликоптер) да тръгва за някъде и тогава е изчезнала. Дано не бъркам по спомен.   Laughing

# 115
Аз мисля, че Мегън нищо няма да помни и Ригс и Грей ще се съберат.

# 116
  • Разпиляна във въображението
Снощи изгледах последните серии на куп.

Хареса ми реакцията на Мер за сестрата на Ригс. Имах чувството, че малка част от нея може би вярва в чудесата и Дерек да се появи.

Ригс беше гневен на себе си - затова, че е спрял да вярва, че е жива, че е спрял да я търси. Сам си го каза - била е на 10 мили от него. 10 години в плен, докато той е продължил с живота си.

Кепнър - Ейвъри - Маги - много никакво. Това между последните датира от случая с майка й, но чак пък такива чувства. Маги се натрапи - видимо и грубо.

# 117
  • До морето
Тя винаги се натрапва видимо и грубо и с Ригс беше така. Една такава ми е недодялана. Абе не я обичам, стана ясно, май  Laughing

Моментът, в който Мер каза: " Тръгвай, ако това беше Дерек, отдавна щеше да ме няма!" най ме хвана за гърлото  Cry

# 118
Моментът, в който Мер каза: " Тръгвай, ако това беше Дерек, отдавна щеше да ме няма!" най ме хвана за гърлото  Cry

+ 1

Направо ми се насълзиха очите в този момент. И си ги представих двамата - много ми липсват, като двойка  Heart Eyes

А Маги - тя ми е малко странна - само малко някой да й обърне някакво внимание, дори и като приятел и тя готова вече - влюбена и хлътнала до уши. Че даже и претенции за собственост има. Прилича ми на онази /не й помня името/ от новите стажанти, дето първо по Карев хлътна, после и по Аризона си падна - който я погледнеше и вече беше влюбена. Някой сеща ли се как се казва, че не я помня - мапнаха я от сериала, а този сезон пак я върнаха

# 119
За тази сигурно говориш. Мърфи май беше.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт