Анатомията на Грей - Тема №24

• 81 840
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
Много ми хареса началото на сезона
Скрит текст:
Малко не ми допадна косата на актрисата, която играе сестрата на Оуен, защото се бях настроила да гледам рижи глави, но ще се свикне. А самият Оуен докога ще бъде такъв слаб-то не е въздишане, притеснение, паник атаки ..Да се стегне малко 😀

Ей, така се смях на спора на италиански на ДеЛукови на края на първата серия. Типична италианска разправия Joy

И края на втората серия беше трепач-да  видиш по такъв неочакван начин, че имаш тумор Shocked
Емели, браво, познала си👏

# 226
Спринг,

Скрит текст:
На мен ми е интересно сега, кой ще оперира Амилия. Май нямаме друг блестящ неврохирург. Актрисата, която играе сестрата на Оуен ми е много симпатична, а и героинята й за сега ми харесва.
Да си каже честно, малко ми досади тази мантра колко велика сме жените през целия епизод. Попресолиха манджата.

# 227
Спринг,

Скрит текст:
На мен ми е интересно сега, кой ще оперира Амилия. Май нямаме друг блестящ неврохирург. Актрисата, която играе сестрата на Оуен ми е много симпатична, а и героинята й за сега ми харесва.
Да си кажа честно, малко ми досади тази мантра колко велики сме жените през целия епизод. Попресолиха манджата.
Скрит текст:
О, на мен пък точно това няма как да ми досади, защото на мен ми доставя удоволствие да слушам и гледам колко велики постижения имаме ние жените, особено горда се чувствам, когато гледам филми за това как жена/и изпъкват в свят, доминиран от мъжете! Последно гледах Hidden figures и не мога да ви опиша колко горда се чувствах от историите, разказани там, още повече от факта, че са направени по действителен случай!

Иначе за Амелия дали няма да се пробва Мередит? Все пак преди се колебаеше дали да не стане неврохирург. Майка ù е била такава.  newsm78  Но едва ли, по-скоро ще има нов актьор.

# 228
Гледах, хареса ми.
Скрит текст:
защо върнаха Теди? Да накажат Амелия ли...
Тоя ригс доста тъпо, веднага с пръстен и на колене, сега да се обеснява че няма сестра. hahaha

# 229
Изтеглих епизодите, но ще чакам субтитри.

# 230
  • София
Има ли някой, който гледа през телефон? Лаптопът ми се предаде, а нещо не успявам през телефона. Не съм гледала последните серио от предния сезон, свалям субтитрите, но ми се разминават.А с малкия не ми се гледа на английски, нямам време да мисля Grinning

# 231
Има ли някой, който гледа през телефон? Лаптопът ми се предаде, а нещо не успявам през телефона. Не съм гледала последните серио от предния сезон, свалям субтитрите, но ми се разминават.А с малкия не ми се гледа на английски, нямам време да мисля Grinning
Не се мъчи през телефон, ще ги гледаш като оправиш лаптопа.

# 232
Аз редовно си гледам на телефона, когато нямам възможност да използвам лаптопа, а не ми се чака. Какво те притеснява? Малкия екран ли? Мен това не ме спира.

# 233
  • София
Лаптопът ми е развален от пролетта, надали ще го оправя скоро. Вкъщи имаме още 3, но ми е забранен достъпа до тях от контрол фрийка IT специалист Grinning 
Та с телефона само се оправям.
Не мога да наглася субтитрите. Свалям тези в дадения торент, които всички свалят и с тях гледат.При мен всичко се разминава. Нямам проблем и да са на английски, не български, но и с тях нещо не нагласям добре.
На таблета преди време(миналата, по-миналата година) успявах, но нямам никаква идея какво правех.

# 234
О, ами аз не ползвам субтитри и затова само си тегля филма и си го пускам.
Добре, че поназнайвам някоя дума на италиански, та разбрах спора между Андрю и Карина Grinning

# 235
Мдааа...

Скрит текст:
... туморът на Амелия ми дойде малко не на място. Само това ѝ липсваше на нея. Хареса ми поведението на Меган, а караницата между Де Лука и сестра му си беше страхотна Smile Интересно ми е как ще завъртят нещата с Мер сега, дали Меган ще си хване пътя за Ирак или ще остане Rolling Eyes

# 236
  • София
Началото на сезона ми хареса!

Скрит текст:
Стана ми кофти за Мер, Ригс дори не поговори с нея, преди да коленичи с пръстен пред сестрата на Оуен (забравих как се казва). 

# 237
Извинявайте, къде гледате онлайн със субтитри? Намерих го само на едно място, но без субтитри. Благодаря!

# 238
Има един сайт gledaiseriali има тонове сериали, не съм проверявала дали точно Анатомията я качват, но сигурна я има.

# 239
  • Сливен
Има един сайт gledaiseriali има тонове сериали, не съм проверявала дали точно Анатомията я качват, но сигурна я има.
точно там гледам и аз, но засега са без субтитри първите две серии.

Общи условия

Активация на акаунт