Анатомията на Грей - Тема №24

• 82 286
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Това по-скоро ми прилича на табелка за кабинет. Да не би да напусне и да си направи някаква частна практика...което не е много логично, предвид специалността и Grinning Или да отиде като директор някъде...

# 526
Благодаря ви, намерих в зелката 20ти епизод.

# 527
  • Вестерос
Хахахах голям смях, намерих го и аз в зелка

# 528
Налиии, много як епизод.

# 529
  • На брега на морето
Някой ще напише ли какво се случи в последния епизод, че скоро няма да мога да гледам.

# 530
Имаше смях, сега очаквам тази седмица да умре вече някой, редно си е Smiley

Скрит текст:
Беше денят на представянето на онези проекти, по които повечето работеха и Аризона черпеше с бисквитки всички (донесени от благодарни пациентки), но се оказа, че във въпросните бисквитки е имало трева. Всички се надрусаха и се държаха идиотски Smiley Джаксън беше отменил някакво споразумение за мълчание срещу парични обезщетения (или нещо такова) и излезе наяве, че дядо му, великият Ейвъри, бил злоупотребявал сексуално с редица жени. Та, сега след отмяната на Джаксън, те всички щели да проговорят...  Гледах го без превод на български и може да съм пропуснала нещо, нека някой ме поправи, ако е така.

# 531
  • Разпиляна във въображението
Скрит текст:
Една от жените, които са сключили споразумения с Ейвъри и са нямали право да кандидатстват за наградата на фондацията. Затова и от проучването на майката на Мередит е премахната онази жена с патента. Т.е. с право е иска сега да й се зачете приноса.
Напушената Аризона, докато бърбореше, зави към спомени с Кали. Може би така ще си тръгне от сериала - при жената и детето.
Писалката на Уебър я използваха по време на операция и наистина работи.
Хънт получи бебче.

# 532
Може би...

Скрит текст:
На Оуен му донесоха 6-месечно бебе, викна Амелия за помощ в началото, тя взе че реши да остане и през нощта...
Една от жените, изнасилени от Ейвъри е била Мария Сорон и затова майката на Мер е трябвало да я махне от приучването, за да може да кандидатства за наградата. И явно затова са се скарали...

# 533
Скрит текст:
Ох, да, пропуснах за бебето Smiley

# 534
  • Вестерос
Ейприл и Бейли бяха много смешни напушени

# 535
  • София
Sexual harassment не е непременно изнасилване. Peace

# 536
Sexual harassment не е непременно изнасилване. Peace

Зависи от гледната точка. Сексуален тормоз да е. Но някои приемат и по-леки форми на такъв тормоз като изнасилване. А също и "прави секс с мен или си уволнена" и жената го прави...

# 537
  • Вестерос
НО се включва дори и само намеци за секс

# 538
  • София
Спойлер за  финала на сезона https://www.instagram.com/p/BiU8qaLAJVN/

# 539
Промото за следващия епизод.
https://www.youtube.com/watch?v=D9F2ZMLnanU

Скрит текст:
Уф, дано не я убият Ейприл. Ама в Анатомията са като в ГОТ, една сватба нямат без да се случи нещо гадно.

Общи условия

Активация на акаунт