Анатомията на Грей - Тема №24

• 82 288
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
  • Ню Йорк
Taxi Brooklyn, но то за съжаление не просъществува дълго.

# 511
Taxi Brooklyn, но то за съжаление не просъществува дълго.
Да не беше приемала. Можеше още да си практикува в Анатомията..

# 512
Никъде не виждам качен новият епизод...

# 513
Мисля,че Елън  беше бременна в началото на шести сезон.Там нали след като дари на баща си черен дроб и половината сезон беше на легло.А мисля,че Сара Дрю(Ейприл),беше наистина бременна при първата бременност на Ейприл.А помните ли защо Бърк напусна сериала?Смътно помня,че беше някакъв скандал с актьора който играеше О’Мали.

# 514
  • До морето
Нещо беше засегнал актьора по гей линия. Патрик Демпси беше скочил да го защити и в крайна сметка Бърк си замина. Според мен сериала много изгуби с неговото заминаване.

А Лекси беше страхотна, може би беше любимият ми образ в цялата анатомия. Имаха култови сцени и с Марк, и с Мередит. Много ми липсват готините диалози отпреди. Как си подхвърляха реплики по между си, дега се пробват да направят неко такова в сутрешните разговори на Мередит, Амилия и кухото Маги, ама не става.

Нито в Замунда, нито в Арената го има новия епизод.

# 515
Гледам Анатомията от първи сезон.
Обожавам и досега двойката Изи и Дени!
Обожавам и Бърк/ Исая Уошингтон/, но като двойка с Кристина не ги харесвах. Не харесвам Сандра О, намирам я за грозна. И на фона на външния й вид разби сърцата на двамата най-яки мъже досета /Бърк и Оуен/! Shocked
Много харесвах и Лекси и Марк.
Липсват ми Джордж и Кали.
Много харесвах и Адисън. Гледах с удоволствие и "Частна практика".
Не си спомням първата сестра на Мередит, която обсъждахте скоро, но определено тази Маги е абсолютно не нужна за сериала.
Не съм сигурна, че ми липсва Дерек обаче  Sunglasses. Мередит никога не ми е била особено важна  Embarassed

П.п Гледала съм "Такси в Бруклин", но изобщо не бях забелязала, че това е Лекси  Embarassed.

# 516

И в крайна сметка си го тръпнах от чужд торент...

Много странен епизод.

# 517

Може ли линк ?
И в крайна сметка си го тръпнах от чужд торент...

Много странен епизод.

# 518
И какво, няма ли в замунда епизод?

# 519
  • София
Адисън не я харесвах. В Частна практика ми беше много досадна, харесвах Шарлът и Купър.
Иначе доста време избягвах Анатомията, започнах да я гледам, след като мернах целувката на Бърк и Кристина в една серия. Та това ми беше любимия момент.    Алекс не ми харесва визуално, но ги харесвах в Изи много.

# 520
https://www.instagram.com/p/BhzCZzzhrEo/

Ейприл да не би да умира и тя?

# 521
  • Вестерос
От кой тракер? Замундата не се отваря

# 522
вече се отваря и има еп 20

# 523
Типично в Шонда стил.
Моля кажете от къдеда сваля епизода, не отварям замунда...

# 524
ot zelka и там го има - тя работи. Зам..да ту работи, ту не

Общи условия

Активация на акаунт