Анатомията на Грей - Тема №24

• 82 290
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
Да Шонда си пробутва нейните идеали, гейове и черни са и любими...
Мер ми е много приятна и извън сериала, и аз ако имах толкова милиони щях да искам много деца...без бременеенето  hahaha
Джаксън не е 100% черен, за това е толкова уникален. Heart Eyes Убийте ме с камъни, но черните са ми маймунки и това е. Crossing Arms

# 496
  • София
Ейприл и Аризона бяха бременни(актрисите де). За друг не помня, но може да е имало.
Аз не харесвам Дерек, нито Мередит-и актьорите, и героите Grinning Вероятно съм от малкото, при които е така. Скучни са ми, гледала съм сериала, заради други герои. 
Най-много съм харесвама Марк/Ерик Дейн и Оуен/Кевин МакКид.   

# 497
И актрисата на Амелия Шепърд, Катерина  Скорсоне  беше бременна наскоро. Момиченцето й е бебе и е със синдром на Даун.
https://www.instagram.com/p/BeQ3PMznzNZ/

# 498
Ейприл и Аризона бяха бременни(актрисите де). За друг не помня, но може да е имало.
Аз не харесвам Дерек, нито Мередит-и актьорите, и героите Grinning Вероятно съм от малкото, при които е така. Скучни са ми, гледала съм сериала, заради други герои. 
Най-много съм харесвама Марк/Ерик Дейн и Оуен/Кевин МакКид.   
И Лекси май бременееше по едно време... Thinking

# 499
# 500
  • Ню Йорк
Да Шонда си пробутва нейните идеали, гейове и черни са и любими...
Мер ми е много приятна и извън сериала, и аз ако имах толкова милиони щях да искам много деца...без бременеенето  hahaha
Джаксън не е 100% черен, за това е толкова уникален. Heart Eyes Убийте ме с камъни, но черните са ми маймунки и това е. Crossing Arms

О Шонда много си налага нейните възгледи.

# 501
От самото начало гледам сериала, заради Алекс. Дерек никога не сэм го харесвала, Мередит ми е симпатична, но през годините съм имала много по-любими образи.

# 502
  • Вестерос
Моята любима беше Изи, Алекс много си го обичам и аз.

Джо е много красива на последната снимка!

# 503
  • София
И аз харесвах Изи.
Като двойки много харесвах Кристина и с Бърк, и с Оуен, Марк и Лекси, Изи и Алекс, Ейпрл и Джаксън, Теди и Хенри(много беше кофти, като умря).   Сега надеждата ми остана за Оуен и Амилия...ама е някак минимална.

# 504
Аз си мисля, че Амелия е забременяла вече и ще се съберат с Оуен, а той подаде документи и за осиновяване и ще се сдобият с две деца набързо. 😁

# 505
  • in Wonderland
О, нищо против чернокожите нямам аз, просто не знаех за Елън.
Иначе и на мен Джаксън ми е най, най- красив и секси от мъжката част, докато Алекс откровено ми е неприятен на външен вид и все съм се чудила какво толкова го харесват.
Изи ми беше много сладка и любима, все се надявах да я върнат, а с Дени, който също много, много харесвах, ми бяха най- любимата и сърцераздерателна двойка.... Доста рев изревах покрай тях. Ехх, какви епизоди имаше в първите сезони! Изхаби се сериала, трябваше да го прекратят отдавна, ноо явно се гледа. Аз лично по навик го гледам, но не е с онова очакване кога ще излезе новата серия. Даже бях изтървала няколко сезона, които не бях гледала и като забременях реших да наваксам. Те пък точно бяха около първата бременност на Ейприл и докторката, която обучаваше Аризона във вътреутробна хирургия и само някакви бременни със сложни и тежки диагнози идваха, ама аз мазохистично ги гледах 😁😁😁

# 506
  • Ню Йорк
Много ме кефеше Лекси, ама нали и предложиха главна роля в друг сериал и  я загубихме.

# 507
  • in Wonderland
Аз пък нея трудно даже си я спомням... Даже почти нищо. Тя с Марк ли беше като умря?? А в кой сериал отиде?? Този за президента ли??

# 508
  • София
Много ме кефеше Лекси, ама нали и предложиха главна роля в друг сериал и  я загубихме.
В кой сериал?

Аз си оставам безнадеждно влюбена в др. Шепард. Що слъзи изревах по него. Понеже бях бременна точно по времето на Dee Dee и спрях 1 г да го гледам, спрях всички новини за Анатомията, и не бях разбрала че умира, та ревах по нощите тук като разбрах. Само на този и на This ia us съм ревала като луда...

Лекси умря в самолетната катастрофа

# 509
  • in Wonderland
Да, да това го помня най- ясно, че умря в самолетната катастрофа и имаха много, много силна сцена с Марк там.

Общи условия

Активация на акаунт