Анатомията на Грей - Тема №24

• 82 297
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
  • До морето
Да, понеже актрисата лекинко си повярва и тръгна да гони холивудска кариера, та си играеше на иди ми- дойди ми с екипа. В крайна сметка й отрязаха квитанциите.
Кариерата й след това, естествено, е крайно незадоволителна!

Във фб има залози дали ще умре някой в края на сезона и повечето мислят, че Ейприл наистина ще види Бог.

# 481
Да, понеже актрисата лекинко си повярва и тръгна да гони холивудска кариера, та си играеше на иди ми- дойди ми с екипа. В крайна сметка й отрязаха квитанциите.
Кариерата й след това, естествено, е крайно незадоволителна!

Във фб има залози дали ще умре някой в края на сезона и повечето мислят, че Ейприл наистина ще види Бог.
Може Аризона да умре, ще бъде изненада, или пък Уебър? Мислила съм и за Бейли, тя нали актрисата щеше да напуска?

# 482
  • София
На Уебър вече няколко пъти май му се разминава. Според мен просто ще напусне някой, Аризона или Ейприл. На мен ми е кофти за Ейприл и Джаксън, но го приех някак...ясно е, че сценаристите си правят, каквото на тях си им е кеф, не каквото искат зрителите Grinning

# 483
  • Разпиляна във въображението
Вчера Джеси Уилямс беше постнал снимка със Сара Дрю. Може да е от гримьорната.

# 484
На Уебър вече няколко пъти май му се разминава. Според мен просто ще напусне някой, Аризона или Ейприл. На мен ми е кофти за Ейприл и Джаксън, но го приех някак...ясно е, че сценаристите си правят, каквото на тях си им е кеф, не каквото искат зрителите Grinning

До колкото разбрах от постовете в инстаграм и Аризона и Ейприл напускат сериала.

# 485
  • До морето
Да, от няколко месеца е потвърдено,че Аризона и Ейприл напускат. Първата по собствено желание, втората малко я изненадаха. Самата актриса каза, че е шокирана от новината.

Въпросът е как ще ги изкарат от сериала.

# 486
  • in Wonderland
Вчера Джеси Уилямс беше постнал снимка със Сара Дрю. Може да е от гримьорната.
Даа, в инста и аз ги видях и така им се радвах, много си отиват като двойка, според мен 😍 ето:

https://www.instagram.com/p/BhrOl-VhPu3/

# 487
Dianna_1, мерси за инфото.
Явно съм го пропуснала този момент.

За Аризона и Ейприл официално писаха по медиите, че ще напускат сериала.
Явно Шонда си налага да слагат черни в нейните сериали. То няма лошо, но тази Меги е толкова грозничка горката, че не става за Джексън.
Но като гледам Шонда все такива грозотии ги пробутва, може би ги индентифицира със себе си. И в другите и два сериала са такива героините. Явно Мередит е в сериала, защото е омъжена за черен.

# 488
Dianna_1, мерси за инфото.
Явно съм го пропуснала този момент.

За Аризона и Ейприл официално писаха по медиите, че ще напускат сериала.
Явно Шонда си налага да слагат черни в нейните сериали. То няма лошо, но тази Меги е толкова грозничка горката, че не става за Джексън.
Но като гледам Шонда все такива грозотии ги пробутва, може би ги индентифицира със себе си. И в другите и два сериала са такива героините. Явно Мередит е в сериала, защото е омъжена за черен.

Да, бях чела, че Шонда искала Дерек да е черен, но актрисата, която играе Мередит искала да е бял, защото мъжът й бил негър, та щяло да й бъде неудобно...

# 489
  • in Wonderland
О, сега виждам, че Е.Помпео е омъжена за чернокож и има супер сладко детенце, а гледам този сериал цял живот 😆

# 490
И аз сега виждам и чувам за мъжа ѝ Smile

# 491
Елън и съпругът й имат 3 деца. Първата й дъщеря Елън я роди, а останалите две деца са чрез сурогатна майка.  Wink

# 492
  • София
Явно и тя не е във възторг от бременеенето, като мен Grinning
Аз нямам против да са чернокожи, но да са хубави Grinning То и бели има ужасни.  Харесвам, например, мъжа на Бейли.Гледала съм го и в други сериали преди това и ми е хубав.

# 493
  • София
Тя не беше ли бременна в някой от сезоните? Спомням си че я криеха умело по време на снимки.

Мъжа на Бейли в сериала ли? Много е перфектен.

Дерек примерно си беше очарователен, незаменим е!

# 494
  • Вестерос
Аз пък най-харесвам Джаксън Grinning

Общи условия

Активация на акаунт