Анатомията на Грей - Тема №24

• 81 589
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
на мен в последните 2 сезона ми изглежда с едно такова уморено лице Мер. Малко да я освежат и опънат.
Нали сега и мъж й търсят?

# 691
  • София
И аз гледах топката на главата на Маги Grinning Ужасна е.
Мередит от доста сезона си е овехтяла. От много време устата и е една изпръхнала, бледа. Гласът и е шепкащ и дрезгав.

# 692
  • София
Тая топка и аз я загледах хаххаха

Елен Помпео просто не старее хубаво

# 693
  • Вестерос
За топката, мислех, че е преметна кичур и чак спирах на пауза да гледам какво е Grinning

# 694
Изобщо не знам за каква топка говорите. Тази ми  етолкова анти, че хич не я заглеждам. А Джаксън отиде зян, хубавото момче. hahaha

# 695
Направо зян стана наистина...
Мер действително е доста остаряла.. Ама 15 години го снимат този сериал все пак Joy

# 696
Радвам се аз за Алекс, нали ми е любимец 😊
Но Мередит определено не старее хубаво. Мисля че е време да приключва сериалът.

# 697

Но Мередит определено не старее хубаво. Мисля че е време да приключва сериалът.
Защо? Дързост и красота още си върви.
Аз честно да ви кажа си го гледам по навик, определено не го чакам с нетърпение както преди 3-4 години.

# 698
  • София
Да и за мен е навика само, а и бих се дразнила да съм инвестирала толкова време и все пак да не съм го изгледала.

# 699
  • Вестерос
Има я новата серия в замунда

# 700
Хаха, Джаксън сега постъпи сходно с Маги, както Ейприл с него, когато замина. Даже по-зле, защото поне Ейприл каза, сбогува се... Знае ли се нещо? Временно ли е или актьорът се маха?

# 701
Някой гледа ли, че да сподели в скрит текст? Smiley

# 702
  • софия
Някой гледа ли, че да сподели в скрит текст? Smiley

Аз обаче помня колкото маймуните, та нямам много какво да кажа Simple Smile
Скрит текст:
Общо взето Алекс не се справяше много с шефството, Бейли само му ходеше по петите и се опитваше да му помага. Уилсън се ядосваше че Бейли пък не й обръща внимание. Най-важното е че Джаксън замина някъде и  беше писал на Маги че трябва да си "изясни цялостната картина " . Имаше един мъж, който един от станжантите беше оставил цял ден с течаща кръв от  носа и накрая той почина и уволниха стажанта . 

# 703
Аз гледах още в петък, но не разбрах добре, Джаксън завинаги ли замина?
Алекс е супер сладък като шеф, но ми се струва че ще има проблеми с уволнението на стажанта.
Новия рус лекар не ми е толкова противен колкото очаквах.  За сега Теди е извън картинката, друго не сещам. Не скривам текста вече е понеделник. Peace

# 704
  • София
мда, и аз мисля че ще има проблеми заради стажанта, те нали един път искаха да го уволнят заради кексчетата с трева и той се опита да ги съди

Общи условия

Активация на акаунт