Анатомията на Грей - Тема №24

• 82 305
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
А на голяма сестра кой е баща? Ако е същия като не Мередит, значи не е само сестра на Лекси Grinning Обърках ги тези роднински връзки... А и не помня толкова назад вече...
Някой гледа ли днес да разкаже кратичко в скрит текст? Blush

# 451

Новият епизод поне на мен ще ми е трудно да разкажа кратичко, много дейтали и тънкости. Но...

Скрит текст:
Теди и Оуен приключиха, след един ден само секс и гушкане, Теди го изгони след като разбра, че до малко преди това е бил с Амелия и тя го е пратила при нея, не искала да е винаги утешителна награда и план Б.

Ейприл лекува един равин, получил странична реакция от антибиотик, кожата му се отделяше от тялото и накрая умря. Та разговорите с него уж я накараха да се измъкне от депресивната дупка.

В трейлъра:
Скрит текст:
дават как си признава уж проблемите пред Джаксън, прегръщат се, Маги гледа ревниво, но ще видим... Ясно е, че не й се пише хубаво.

Мер лекува трансплантационен хирург от проблем с бъбрека, който му е бил трансплантиран преди 5 седмици. С Алекс в бара си говориха, как е невъзможно нещо да се случи, нищо че е забавен, умен, секси и т.н., защото е в друг щат и ала бала, но той я е накарал да почувства нещо, което от смъртта на Дерек не била чувствала (а Ригс май го забравиха) и се се отваряли хиляди възможности. Епизодът завърши с тези думи и близък план на лицето на Мер, озарено от светлина, усмихната, поглежда към отварящата се врата на бара.

Последна редакция: пт, 30 мар 2018, 18:49 от Епона

# 452
Звучи интересен епизодът, благодаря много Flowers Tulip

# 453
Най-после! Дано и за Мер да се намери някой, който да я накара да превъзмогне празнотата след Дерек! Толкова сама и безжизнена ми изглежда, време е отново да се стопли сърцето й.
За Оуен се тревожа.
Скрит текст:
Харесвах ги с Теди. Според мен тя беше лекарството за него след студената Кристина и налудничавата Амилия. Още повече, че споделят не само професията, а и преживяванията на фронта. Но явно няма да ги бъде заедно. Спешно му трябва на този готин мъж една готина мацка-топла и истинска, която да го обича истински и да му даде това, от което има нужда-дом, семейство, дете.
Маги и Джаксън...нееее, не става.

# 454
  • До морето
Сестрата на Лекси си е сестра и на Мередит. Всички са дъщери на един баща! Даже тази сестра първа влезе в сериала, беше пациентка и тогава Мередит видя Тачър в коридора, притеснен за детето си. Даже май Лекси въобще я нямаше в картинката тогава. 1-2 сезона по-късно Лекси влезе в сериала, няколко пъти споменаха другата сестра и толкоз.

# 455
  • На брега на морето
Точно така, Моли се казва голямата сестра. Тя е сестра и на Мередит. Първо беше бременна имаше някакъв проблем с бебето и Адисън я лекуваше. Втори или трети сезон беше това. Лекси се появи в последната серия на трети сезон.

Последните две серии още не съм ги гледала.

# 456
  • София
Аз пък сега паралелно си гледам и старите сезони и сега съм на  10-ти. Та в него Оуен се срещаше с една Ема, лекарка в друга болница и тръгнаха да си търсят общо жилище, той помежду другото спа с Кристина, после тази Ема кроеше планове за бъдеще с деца, как тя иска да ги гледа. Накрая Оуен я заряза с обяснението, че иска до себе си жена, лекар, с която да говори за работа, а не жена, която е готова да се откаже от това за да гледа деца. Всички знаем коя е тази жена. Та за мен ще е нелогично да го съберат с някоя кротка и мила жена.

# 457
Скука...скука.Напоследък дори няма и някой интересен мед. случай да задържи интереса...

# 458
  • София
Обръщането на Меридит в бара е ретроспекция към началото на сериала, когато Дерек влизаше в бара.
Вижте, че и ризата й е различна, и досга по- млада в близък план. Сцената е заснета преди 13-4г.Laughing

# 459
  • Вестерос
Кога е била сцената

# 460
  • София
Мисля, че втори сезон. Те го чакаше да се покаже. И беше с червена риза, а не със синя, както в този епизод.

# 461
  • София
Скрит текст:
Aмилия- бременна? Дали това, или напрежението от извършваната процедура се опитаха да внушат с повръщането?
Ейприл май развали нещата между Ейвъри и Меги.

# 462
Скрит текст:
От цялата политическо-любовна драма, двата по-съществени момента останаха с 3 секунди екранно време...: Оуен ще осиновява дете, а Джаксън съсипа фондацията според думите на майка му, след като отмени някакво правно споразумение...

# 463
Здравейте,да попитам някой знае ли къде мога да си намеря сезон 6 и 7 с бг аудио?

# 464
Ама...
Скрит текст:
... каква беше тази измислена глупост със стажантката?

Общи условия

Активация на акаунт