Великденският заек го няма, за Августинчето го сготви мама

• 64 803
  • 723
  •   1
Отговори
# 180
Моля Allistra.
Хигиената на устната кухина трябва да се почне след появата на първото зъбче.Маже се с детска паста,не е нужно да се изплаква.Може да се погълне или изплюе. До 2 год.възраст зъбките се мият 1 път.След 2 год.2 пъти.На макс.2 мес.се сменя четката.Ако детето е консумирало нещо сладко макс.до 10 мин.трябва да се измият зъбите.До 1 год.се ползва шише с биберона,след това се минава на чашка.Дъвчене на бебероната на шишето за масаж на венци в никакъв случай.Никакви сладки напитки като сокове,сиропи,студен чай и т.н.Всички такива водят до ерозия.
Кисело и прясно мляко,сирене ,кашкавал и масло купувам само на LB Bulgaricum.От години константно качество и вкус.

# 181
От днес давам кус кус.Хареса му.Първо сложих в супата а на другия ден със сирене.
Аз купувам нашенски марки кис млако.Правила съм с бисквита или с банан и ябълка.Харесва ги.Най добре е човек да си купи пряснл мляко,сварява и си кваси ама пусто като не го харесват у нас.Иначе купешките не са много хубави.Утре ще дам агнешко с лапад.
Момичета свалила съм някое кило и съм много радостна .Остават ми още 5-6 кг.

# 182
И аз да се похваля - остават ми 3 кг за сваляне! Вече съм 55 на 170 см. Общо свалени кг - 35+. Чувствам се невероятно и съм ужасно горда със себе си.
Утре ще готвя на Дея телешко, но се чудя с какво...

# 183
Браво, момичета, за свалените килограми. Аз вече нямам да свалям килограми. Пак съм 45 кг. при ръст 153см. През бременността качих 15 кг. Веднага след раждането свалих 7 кг., останалите 8 кг се стопиха за 8 месеца. За постигането на резултата не съм правила нищо. Корема обаче има нужда от стягане.

Последна редакция: сб, 22 апр 2017, 08:39 от Linusha

# 184
Линуша, и аз съм като теб, само корема трябва да се постегне.
Малкия толкова е запленен от изправянето на 2 крака, че се е превърнало нещо като фикс идея  Laughing Вече няма място, на което да го сложа и да не тръгва да се изправя, вчера дори намери цаката на столчето за хранене, а предната вечер се изправяше в кошарата.. на сън  Shocked Laughing Снощи заспа чак в 11, до тогава заспива ми в ръцете около 3 пъти, местя го в кошарата,отваря очи и.щом види, че е там е директно скочил на два крака..
Дайте идея за закуска различна от кус кус, попара и овесени ядки  newsm78
Иначе нас още ни мъчат сополи и зъби, венеца продължава да е много надут  Confused

# 185
Мони, ръжени ядки, елда, лимецови ядки, ечемичени, бисквити с извара и плод.

# 186
  • Перник
Момичета, задължително ли е вс ден да се дава нещо с глутен?
Нашата госпожица, изобщо не иска да стои изправена. Единствено в парти центъра. Иначе като я държа не иска и в проходилка не иска/ползва я за столче/.Не знае още за какво са и крачетата...

# 187
Браво на Симеон, скоро ще върви май.
Вече няколко пъти лягам в кошарката при детето, като заспи излизам без да се налага да го местя. За по-високите мами едва ли ще е приложимо.

# 188
Хубаво е един месец да се дава глутен, за да се види дали има чувствителност. След това не е задължително.

И аз лягам при нея да я приспивам, откакто свалихме нивото на кошарата. Малко ми се схваща врата, но не се буди като излизам.

# 189
Браво за килограмите!!!  bouquet
Значи са истински снимките на мами, пъхнали се в кошари... Grinning
Аз най-егоистично продължавам да си я държа при нас  Flutter Изключение е да спи по-малко от 11 часа. Сутринта в просъница ме бута почти на всеки час, за да посуче. Диетата онзи ден даде мигновен ефект, вчера похапна авокадо, палачинки, ябълка, много добре се получи между кърменията.
Днес ще е ден за царевични питки, започвам с домашния хляб и паста  Simple Smile Ако се получат добре ще споделя рецептата.
Чудесно е, че приготвяте супички и всякакви други вкуснотии.  Heart Eyes
От онзи ден В. вече обикаля между стаите, няма спиране Simple Smile

# 190
Наде, мерси за идеите Simple Smile
И аз ще пробвам да легна при него следващия път, на спалнята вече много ме е страх, особенно след онзи път, в който се измуши от леглото без да го усетим  Grinning Не че като се събуди към 3-4 не го взимам, но поне половината вечер изкарва в неговото легло.

# 191
Нашето легло е широко 180 см, спим с две отделни завивки, а тя между нас в двойно чувалче. Отдолу е голямата възглавница за кърмене, която е тежка и трудно подвижна. Но според мен е и до свикване.

# 192
Алистра, Дея се катери по мен докато лежа и ме прескача. Ужасно са подвижни вече.

# 193
Така е Simple Smile Затова според мен е до свикване, все пак тя почти никога не е спала сама, още от родилното беше при мен Simple Smile Дори не се обръща по корем, не се търкаля, само на една страна от време на време, най-често когато търси млекце. В момента спи вече цял час, а моите питки отдавна втасаха Simple Smile Сварих и зелен боб, ще има и агнешко. Малко разнообразие.

# 194
И аз редовно лягам в кошарата. В последно време само се надвесвам да го кърмя. Но това върши работа има няма 2-3 часа. Към 11-12 се събужда и не успявам да го успокоя така, а го взимам на голямото легло и си лягам с него. Снощи обаче и това не помогна. Събуди се в 1 и рев...чак към 3 заспах. Незнам сънуваше ли нещо гадно или го болеше нещо, но се измъчихме. И той е много подвижен насън. Преди си спеше по гръб или на една страна където го оставя, сега се върти като пумпал. Баща му яде ритници редовно. За сега само с главата на долу не се е завъртал, но вече го докарваме като комичните илюстрации във ФБ.

Общи условия

Активация на акаунт