Аз приготвям почти всичко в него.
Моята пръдла сладка Не яде много тези дни...сигурно от зъбите. Плачлива е и денем и нощем...
Яде овесена каша от седмица....скоро ще мина на спелта , ръж, ечемик може би и така...глутена въведен
Изглежда напълно готова да се захрани сама
Вдъхновиха ме много и чужбинските мами.
Най-хубавото е, че не се товари коремчето и суче редовно. Вече са по-големички и веднъж на ден е малко. Кофти е чистенето, но пък установявам, че така поднесени, храните почти не цапат. Та скоро идват т.нар. детски кухни, повечето деца нямат никакви реакции от буламачите им...каквото и да му дадеш, е сто, хиляда пъти по-добре, дори и да е яйчице с авокадо и питчица, всъщност простите, необработени храни са за предпочитане.
Отново заспа рано (а вчера откара почти 13 часа
).
...Зарових се в КелиМом и дори и да се наложи интервенция няма да спра да кърмя.
Дойде съвсем спокойно с двойната количка, упражняваше си езиковите умения, бебето искаше да ходи...за братчето му и кучето да не говорим, но пак имаше хармония между тях
Крояхме планове къде ще се срещаме...и накрая (двете със съседката) установихме колко сме свободни и ненатоварени
А днес успях да кърмя и да вървя, бутайки количката...в мола
Почти съм готова за почивката в БГ
При нас птоблема е, че не мога да я вмъкна като късна закуска,малкия става късно-към 8:30 и заспива рано. Ако е късна закуска идва така, че да го храня на 2-3 часа