Великденският заек го няма, за Августинчето го сготви мама

• 64 656
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
Тоничка си кара по нейния си начин, без ядене и без спане и без зъби. Преди успявах да дремна сутринта с нея, но сега като не спи съм труп вече, спи на 6 часа през деня по 30 минут, на вън в никакъв случай , само вкъщи. Сучи само през нощта, през деня не яде абсолютно нищо, оризова каша яде, ама няма как да й я давам по 5 пъти на ден , така, че стои гладна, дори е отслабнала 100 гр. Поти се много цялата, а я държа само по боди, не я завивам през нощта, спи си така по боди с къс ръкав и голи крака и пак е потна, климатик не мисля , че е ок да пускаме. Чакам да минат двете седмици с нетърпение за да влезе пак в скока на разтеж та да започне да яде и спи отново

# 631
И аз имам едно мрънкало което упорито отказва да яде.Изревава на сън и се буди.Обича да си смуче чорапите.Аз казвам "неее" а той отговаря с "да".На всяко "не "аз чивам "да от него.Натко и кака много скоро ще отидат на почивка и ще се приберат нач.на Август а мама ще бяга след бебчо.Имаме и една нова игра.Аз пея "га га Ганке,къде ходи..." и тпй повтаря "га га га га".Забавно си е и у нас

# 632
Дълга почивка ще е. Мама ще има време и за себе си.

Гери, сега би трябвало да ти е по-лесно, ако таткото помага. Сега е момента да му връчиш лъжицата.

# 633
Здравейте мамита. Позагубих се напоследък, но Георги не се тревожи за това никак Grinning. Нощем е невъзможен, понякога не млъква цяла нощ... този уикенд изкарахме тримата с кака му вирус някакъв и бяхме в някакъв кошмар. Днес вече сме добре. На обяд моя човек никак не иска да яде от общата манджа, днес му дадох просто бебешко пюре от картоф и тиква и го омаха. Няма още други зъби освен двата долни. Не съм му взела и гърне още, не ми стига мисълта до там Grinning. Вкъщи на леглото вече спи само със сешоара на телефона... Shocked навън в количката е способен да спи и два часа АКО клатя нон стоп. Заради това спане навън даже и друга количка ще му купувам, неговата му е къса и краката му стърчат Grinning.

# 634
  • София
Мацки, eMag пак са пуснали някакви промоции и има Pampers, Puffies и Libero на оферта, т.е. ако ползвате някои от тях, можете да видите, аз току-що си завърших поръчката Simple Smile.

На моето чудо му расте трети зъб, за сега продължават в тишина да се случват тези процеси, ама не бързам да се радвам, че още доста имат да излизат.

И аз я държа само по боди, то сърце не ми дава в тази жега да я облека повече, пък дори и с къси панталонки. Сега има едни нови роклички, тези дни ще ги пробваме и разходим.

# 635
Ние вече сме в Бургас!  Party
Активирах някакъв Интернет пакет, с хотспот ще пусна на лаптопа, че иначе ще трябва да си ходя до офиса, за да ви оправям темата...забавно ще е. Все още се крием от всички, за сметка на това закусихме навън и вече кърмих между бозата и капучиното без никакъв проблем.
Времето е повече от чудесно, полетът мина супер. Въпреки умората й на обяд дребната успя да изяде от новите предложения няколко хамсии, парче домат (суров), както и череши. Като се събуди продължаваме...направо нямам търпение, рог на изобилието е тук  Simple Smile Simple Smile
Колко е хубаво човек да си е вкъщи!!! Simple Smile
Бях взела Либеро и засега съм доволна. Новото походно столче също се оказа голям успех...Има и табла за игра & може да се ползва и самостоятелно на земята...чак съжалих, че толкова много дадохме за нашия Стокке...в крайна сметка за ЗВБ са нужни само храна и ентусиазъм Simple Smile За къпането взех седалка за баня от Емаг, имам вече такава в Чехия и безпроблемно я къпя сама...много е важно това при нас, че омазванията някой път са катастрофални...
 hahaha

# 636
Алистра, добре дошла  bouquet
Малкия от два дни е с ужасно разтройство. Отдавам го на храна, няма други оплаквания. От прахчетата повръща, давам му оризова вода, която не му действа за сега, така, че днес минаваме на диета. Дано се оправи скоро..

# 637
Хванал ви е някой ротавирус Sad Да се оправите бързо  Hug Гледай да не се заразиш...като й сложиха Ротарикс ме предупредиха да внимавам при смяната на памперса. За съжаление плажът е много мръсна зона, аз затова няма да ходя с нея, въпреки че си намерих в скрина един идеален за кърмене бански.
Спи вече трети час...май наистина е била изморена.

# 638
Не би ли трябвало, ако е вирус да има температура?
Днес сме на картофи, сухарчета, ориз.. до утре, ако не се подобри ще пробвам други прахчета.   Confused

# 639
Мони, като бяхме в болницата ме накараха да купя лечебна хумана HN за диария. Така и не я използвах. Те вече бебоците са по-големички, но може пък да помогне newsm78. Дори бих ти я дала, ако искаш, но докато ти я пратя предполагам за по-бързо ще си купиш, ако решиш да даваш. Все пак, ако искаш мога и да ти я пратя.

Алистра, добре дошла в България. Каква седалка ползваш за къпане. Аз във ваничката го слагам да седи, но той се изправя и става един опасен малък човек. Изкъпани сме и двамата. Аз по-скоро съм позапрана тук там Joy

Вчера малкият ми разкърви носа колкото и невероятно да звучи. Скубе ме доста, а и ме хапе пък изглежда много кротък.

Туко що казаха по новините, че в Бургас плажа не е обезпаразитен и почистен,но в най-кратки срокове... Щяло да се случи....

# 640
Алистра, добре дошла!

Какво е хамсии ? newsm78.
От либерото и аз съм много доволна.

Мони, радвам се че при вас всичко е наред.Дано Симеон бързо се оправи с диетата.Няма нужда да има Т за стомашните вируси.Лечебната Хумана съм я ползвала с големите.Добра е.

Малкият го мъчат зъби и е ужас, през ноща не спи ,  буди се по 29879346 пъти.Аз съм със сенки до устата и с постоянни болки в очите и главата  от не спане.През деня също не спи, по 30 минути и става.Крив до безобразие, нищо не помага.Яде по малки, опитва всичко.Сирене и кисело мляко отказва, жълтък обича.Обича всякакви плодове.Зеленчуци също яде, както и ориз.Картоф и морков- не.

Толкова ми отпуснаха...хубав ден!

# 641
Калпазанка, хамсията е вид дребна риба.

Мони, по-скоро да се оправя адашчето.

Вчера забелязах, че на горния венец се е появило нещо, та явно горно зъбче се мъчи да излезе. За сега не е по-крив от обичайното, а му спрях Дентокинда отдавна и не му давам нищо. Ще видим как ще се развият нещата...

# 642
Линуша, мерси, но наистина по-бързо ще стане, ако я купя Simple Smile
Днес дадох прахче ентерол-и него го повърна. Явно с прахчетата няма да имаме успех. Дадох му в обяда натрошени таблетки ре комфорт, след това пак изака всичко, отново рядко, но като, че ли с една идея се посгъсти  Confused Общо взето каквото хапне до 20 мин. го изаква  Confused Колкото е дребен сега съвсем ще изчезне. Аз като се бях разболяла бях по същия начин, за 4 дни свалих 2 кг  Confused Добре, че поне не е унил и няма Т.
За бургаския плаж... те не знам в крайна сметка имат ли концесионер, че до скоро нямаше май  Laughing Като цяло нр го посещаваме него дори и в крайни случаи, на юг от Бургас плажовете са много по-хубави и по-чисти. Simple Smile
От няколко дни, ако не друго поне малкия спи до късно, от 9 вечерта до към 8 сутринта. Което на фона на ставането му в 6 няколко месеца подред сега ми се струва рай Simple Smile) Не знам как е при вас, но от скоро се разплаква от почти всички. Признава само майка ми и няколко мои приятелки, друг никой не го интересува. Не знам как ще мине кръщенето ни като и при кръстника си ще плаче, защото и него не го познава още  Laughing  Вече съм готова с повечето неща, ще бъде след около 20 дни. Дори ми се иска да минава по-скоро, че се поизнервям понякога покрай подобни събития  Simple Smile

# 643
Добре дошла, Алистра!
Мони и Тоничка като беше малка й давах ентерол и хидрасек и не помагаше , а ги и повръщаше, та още по-зле става и от двете места. Днес отказва дори и оризомата каша, тез дни само на кърма май ще я кара и то в оскъдни количества и на големи интервали, за спане и реч да не става, става в 5:30 и още не си е легнала  Grinning , само иска да си играе, но очаквам всеки момент да й се приспи и аз смятам да полегна с нея . Май само Тоничка и Виола си останаха беззъби  Grinning , те са и най -малки, но все пак на повечето бебета в групата дори през 4 мес им излязоха .

# 644
Гери, спокойно. На нас ни излязоха чак на 9месеца първите два..за следващи за сега и дума не може да става. Нали уж казват, че колкото по-късно, толкова по-добре Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт