. Нощем е невъзможен, понякога не млъква цяла нощ... този уикенд изкарахме тримата с кака му вирус някакъв и бяхме в някакъв кошмар. Днес вече сме добре. На обяд моя човек никак не иска да яде от общата манджа, днес му дадох просто бебешко пюре от картоф и тиква и го омаха. Няма още други зъби освен двата долни. Не съм му взела и гърне още, не ми стига мисълта до там
. Вкъщи на леглото вече спи само със сешоара на телефона...
.
.

За къпането взех седалка за баня от Емаг, имам вече такава в Чехия и безпроблемно я къпя сама...много е важно това при нас, че омазванията някой път са катастрофални...
Да се оправите бързо
Гледай да не се заразиш...като й сложиха Ротарикс ме предупредиха да внимавам при смяната на памперса. За съжаление плажът е много мръсна зона, аз затова няма да ходя с нея, въпреки че си намерих в скрина един идеален за кърмене бански.
. Дори бих ти я дала, ако искаш, но докато ти я пратя предполагам за по-бързо ще си купиш, ако решиш да даваш. Все пак, ако искаш мога и да ти я пратя.
.
) Не знам как е при вас, но от скоро се разплаква от почти всички. Признава само майка ми и няколко мои приятелки, друг никой не го интересува. Не знам как ще мине кръщенето ни като и при кръстника си ще плаче, защото и него не го познава още
, само иска да си играе, но очаквам всеки момент да й се приспи и аз смятам да полегна с нея . Май само Тоничка и Виола си останаха беззъби
, те са и най -малки, но все пак на повечето бебета в групата дори през 4 мес им излязоха . Препоръчани теми