Мони, аз пък в понеделник най-накрая ще успея да стигна до гинеколога. Предния цикъл ми закъсня с две седмици, а този вече с повече от 25 дни. Знам, че не съм бременна, но все повече и повече мисля какво ми има.. 😁
Честит празник на всички малчугани! 
да не говорим за българските бактерии.
. А за боядисването наскоро се боядисах след година и 6 месеца пазене и мисля след месец пак , че трябва още веднъж за да се получи моя цвят, за татуировка чакам да свърша кърменето. На плаж няма да ходя това лято най-вероятно, а и занапред , с тоз корем няма как да се покажа, ако се престраша за операция тогава, аз съм се находила за цял живот на плаж , до преди две години почти всеки ден от сутрин до вечер
Зъбчетата растат, бебетата се изправят...и съвсем скоро даже няма и да са бебета, а детенца, тодлърчета, както е модерно да се казва. Както можете да се досетите, аз съм много заета, а и вече ми се вижда неуместно да поствам статии как се кърми в Монголия или какви мъфини ЗВБ съм направила...нито да ви обяснявам колко съм щастлива от живота.
Като цяло обаче тя предпочита да си ги яде поотделно. Сама си ги смесва. Тази вечер хапна малко пане каразау със зехтин, пекорино, броколи, парченце банан, резен портокал, няколко лъжички кисело мляко и пенне. Много често й се случва да хапва по 3-4 различни храни. За деветия й месец спретнах тортичка с кокосово брашно. Крада и идеи от рецепти за здравословно хранене (за възрастни), толкова сайтове и чак програми изрових, че вече не ми липсва нищо, само гледам да не пълня прекалено много хладилника.