Великденският заек го няма, за Августинчето го сготви мама

• 64 664
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
Давам Пършевица и Нивего 3,6%. Местни марки са и да хубави.
Мони, аз пък в понеделник най-накрая ще успея да стигна до гинеколога. Предния цикъл ми закъсня с две седмици, а този вече с повече от 25 дни. Знам, че не съм бременна, но все повече и повече мисля какво ми има.. 😁

# 616
Мони, дано всичко е както ще е най-добре за вас. Дори да не си бременна минахте през голяма дилема. Да кажеш резултата.

Наде, дано и при теб всичко е наред. Може би е временно и ще се нормамизира цикъла ти.

Моето дете орева цялата морска градина днес. Де що спяха бебета сигурно се събудиха. Като се прибрахме беше толкова щастлив от живота.

# 617
  • София
Честит първи 1 юни на всички мъници!  Tada Нека бъдат здрави и щастливи!

# 618
 Two Hearts ura Tada Честит празник на всички малчугани!

Мони, стискам палци всичко да е наред и да е най-лекия сценарий. Simple Smile

Аз давам Земенея 3,6 краве, Козе на същата марка, огоста краве чат-пат и вчера му дадох bioda кисело мляко с череши. Те са стъклени бурканчета по 200гр. Geri, ако ще даваш плодово мляко, можеш да даваш това, ако намериш, много по-добре от данонино. Изобщо по-добре я забрави тая марка, те кисело мляко не ползват Grinning да не говорим за българските бактерии.

Ние в ранния следобед ще се появим пред нардния театър на детския фест.

# 619
Честит празник на всички малки, а и вече порастнали деца! Нека бъдат здрави и да изживеят едно щастливо детство! А ние да не забравяме за детето в себе си и да подхождаме с усмивка към бъдещите пакостници!

# 620
Аз й дадох два пъти вече Данонино, първия път изяде 1-2 лъжичко, втория не отвори уста. Днес Тоничка спечели първите си награди, участва в състезание по пълзене в мола, но не помръдта от място дори  Grinning

# 621
Здравейте!
Малко тъп въпрос, ако започна да ходя на солариум пречи ли на кърменето?

# 622
 Mr. Green Вътре в солариума ако кърмиш, да- пречи. Иначе едва ли ще има отражение върху млекопроизводството и качеството на продукцията. Все пак бъди разумна и не излагай на вредни лъчи млекоцентралите.

https://xedra.wordpress.com/2010/03/03/beauty/

Ние вчера запознахме Дамян и Елена (на Shawty), в градинката пред театъра. Беше голяма лудница, за бебета абсолютно безсмислено, но все пак малко социализация, шумове, дечица. Сложихме едно одеалце на земята и там си лазеха, интересното е, че не напускаха пределите му.  Малката, като че ли имаше по-голям интерес към Дамян, протягаше ръчичка към него, а той... абе голяма излагация, бащичко.  Blush

# 623
Момичета, Господ си знае работата, не е било писано да имаме сега второ дете. Резултата от втория тест са ми с над 50% по-ниски от първите, следователно бременност вече няма. Другата седмица съм при АГ отново, за да ми обясни най-добре какво точно е станало, най-вероятно е било съвсем ранен аборт.
Вчера направихме сефтето на плажа,малкия беше мнооого впечатлен. Обаче уж не седяхме поврче от час, не беше изложен на слънце, а вечерта вдигна лека температура. Слава богу след 1 прием панадол веднага я смъкна. Надявам се следващия път да не се повтаря. При нас от няколко дни е нечовешка жега, а лятото едва започва. Той постоянно е потен, дори и гол да е, не знам какво да го правя. Май спасението ще е вкъщи на климатика.

# 624
Мерси, Яна, значи ще започна да посещавам солариума с горница от банския  Grinning  . А за боядисването наскоро се боядисах след година и 6 месеца пазене и мисля след месец пак , че трябва още веднъж за да се получи моя цвят, за татуировка чакам да свърша кърменето. На плаж няма да ходя това лято най-вероятно, а и занапред , с тоз корем няма как да се покажа, ако се престраша за операция тогава, аз съм се находила за цял живот на плаж , до преди две години почти всеки ден от сутрин до вечер
Тон и тя вече се запозна с двама приятели, от единия плачеше , като й викне, но на втората среща той отиваше да я целува , по-голям е с два мес, тя му открадна бибата от устата , не че знае за какво се ползва. Днес се запозна с друго момченце на моя приятелка , той на год и два мес , той я возеше в количката, т.е. той си беше в неговата и дърпаше нейната напред-назад , после си направиха боц с нослета, ядоха

Последна редакция: пт, 02 юни 2017, 22:36 от Geri852

# 625
Здравейте. Дея от вчера е ужасна, само мрънка, не иска да яде друго освен АМ и крекери. Виновник се оказа прясно избил долен зъб, а и още един на път...
При нас е ужасна жега, по-скоро е задушно. Дея се поти много и косата й е все мокра. Сутринта се събуди с обрив на едната буза и на рамото, явно е спала повече на тях и кожата се е раздразнила от потта.
Направих й таратор, изяде няколко лъжички, хареса й, но запрати купичката на земята и на новите ми сандали 😁
Пуснала съм един черен панталон с дрехите ми и се наложи да изхвърля две бели тениски, обновени със сини петна... 😁

# 626
Момичета, радвам се, че малко или много всичко се развива както го искате Simple Smile Зъбчетата растат, бебетата се изправят...и съвсем скоро даже няма и да са бебета, а детенца, тодлърчета, както е модерно да се казва. Както можете да се досетите, аз съм много заета, а и вече ми се вижда неуместно да поствам статии как се кърми в Монголия или какви мъфини ЗВБ съм направила...нито да ви обяснявам колко съм щастлива от живота.
Дайте ми заглавие и ще спретна темата още утре, че после пътувам за БГ и там съвсем няма да имам време да пиша.
Oткраднато от друга тема предложение: Лято чука на вратата, Августинчето си стъпва на краката

При нас всичко е чудесно. Спим си заедно все още по 11-12 часа, играе си сама, още няма зъбче. Често сме навън. Някои дни е изцяло на кърма, други хапва доста (навсякъде се храни), вече съм й дала и цитруси, пъпеш, малина (отхвърлена). В БГ ще опита череши, ягоди, тиквички, чушки, патладжани, домати, риба...и всичко друго, което намеря, а като се върнем в планината наблизо ще набера боровинки, малини, къпини. Комбинацията кърмене+ЗВБ ми е изключително удобна. Изобщо не мисля кога и какво е яла, не правя менюта, нито се притеснявам, когато не съм сготвила нищо или пък че не се е изакала, че не е в настроение ...не се занимавам да я приспивам - давам гърда и готово. Със съседката най-сетне се координирахме много добре и всяка приготвя по нещо, така менюто става разнообразно. Но като цяло сложни манджи не правя - кюфтенца, мъфини, банички, палачинки, тук таме някой дип, месо директно от кокала (уникални Флинтстоун снимки имам) и зеленчуци в натурален вид. Едни кюфтенца от зелени тиквички, копър, чесън, жълтък и киноа ми се получиха толкова вкусни, че после пекох и за нас Simple Smile Като цяло обаче тя предпочита да си ги яде поотделно. Сама си ги смесва. Тази вечер хапна малко пане каразау със зехтин, пекорино, броколи, парченце банан, резен портокал, няколко лъжички кисело мляко и пенне. Много често й се случва да хапва по 3-4 различни храни. За деветия й месец спретнах тортичка с кокосово брашно. Крада и идеи от рецепти за здравословно хранене (за възрастни), толкова сайтове и чак програми изрових, че вече не ми липсва нищо, само гледам да не пълня прекалено много хладилника.
Между другото, излязоха нови препоръки за рибата тон. Може да се консумира! Вредите от количеството живак в нея са преувеличени. И най-накрая потвърдиха, че сок не трябва да се дава до годинката, никакъв. Но пак започнах с информационния бюлетин и с рецептите...спирам дотук.
Хубав уикенд на всички и весели топли дни!

Последна редакция: нд, 04 юни 2017, 00:38 от Allistra

# 627
Момичета, браво, че поне 2 бебета са се запознали.

За новата тема на мен ми допада предложението на Надя.

Алистра, взеха да ми липсват дългите ти постове. Доста новости научавам от теб.

Мони, радвам се, че вече има яснота по твойте тревоги. Сигурно си отдъхнала.

При нас нещата си вървят. Малкият днес така си цапна главата, че сега има червено петно на главата. Сърцето ме заболя, но уви случват се и тези неща. Къпането става все по-трудно, защото той се върти и дори изправя и когато дойде ред за изплакване "стой мамо, стой, мама да настрои водата". Не е проходил, но на моменти се пуска с една ръка, а с другата се придържа. Оглеждам се за нови зъбки и така...

# 628
Здравейте.
Аз днес дадох за първи път кисело мляко. От утре пък сме на частна кухня.
Тъкмо беше започнала да спи по 2-3 часа следобяд и от няколко дена пак не спи. Отдавам го на жегата. В къщи стана задушно. Спи по -неспокойно. Май скоро ще пускаме климатика.
Има 6 зъба , но не са избили докрай.
Ходихме до морето , но не беше Хубав о времето. Беше по баловете и не ставаше за плаж. Дано успеем септември: )

# 629
Дамян яде сигурно по една кофичка кисело мляко. Събирам бурканчета за държавна кухня. Искат 30 бурканчета и капачки, бележка от личния лекар за алергии, акт за раждане и заявление... дано тези от HiPP им вършат работа, защото са с тъпи капачки. Ако трябва пък ще купя.

Ние бяхме на планина 2-3 дни пак и съответно Дамян е ужас. На отиване направих грешката да го гушна, защото се разрева зверски още на тръгване и спа в скута ми с дупето нагоре по целия път, почти 3 часа. Голяма грешка, не го правете никога, хем е опасно, хем после няма отърване. На връщане пак рева, но го оставих този път. Наду ни главите, изпоти се целия, но накрая се успокои сам. През нощта се буди 3-4 пъти, нервен е, май ще има нови зъби.  Sick

Общи условия

Активация на акаунт