Великденският заек го няма, за Августинчето го сготви мама

• 64 667
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
ФБ е по -лесно.Няма пароли направовечерятаИ снимките лесно се качват.Тук ви чета но рядко пиша защото не влизам с парола.
Моето пате не обича КМ.Категорично отказва.Но пък банан с череши яде.Само череши не иска.Надя и на мен ми беше по-лесно млякото ,но дойде момента да заместя вечерята.
Алистра липсваш ни.
Момчето ми е подсечено.Днес ака 7 пъти без разтройство.Има раничка чак.Мажа судокрем но не помага.Милото го боли

# 601
На Боян му се беше подсякло дупето до кръв. Препоръчаха ми един спрей против подсичане. Казва се Джиндрира актив. Беше около 15 лв и сравнително бързо свърши, но пък беше доста ефикасно.

Доста мами изчезнаха покрай топлото време. Хубава групичка си заформихме все пак. Мамите от София може и да са обменили опит на живо.

# 602
Благодаря.Ще го пробвам утре.От аптеката ли да го взема?
И аз излизам на разходки.Малко е трудно с 3 деца но няма как.Освен това всичко чака на моите две ръце.Да сготвя но пък никой не ми прави забележка за мръсните чинии,да поизчистя но пък никой не проверява колко често бърша надстройките на 3 гардероба,да изпера и простра но пък сега пера по-рядко,да си прекопам цветята но пък никой не вижда ако съм го пропуснала,да прибера децата от училище и да излезем но така поне не давам отчет с кой къде защо кога...хих абе има си лошите но и хубави страни.

# 603
Още една две покани във фб и повечето ще бъдат разконспирирани Simple Smile
честита месечинка на Виола
Искам и аз да ви намеря във фейса, само че аз администрирам служебния ФБ? Как да ви търся момичета?

# 604
Момичета, май само аз не съм давала кисело мляко. Да започна ли и как? Колко тежат бебоци те ви и как вървят на ръст?

# 605
  • Габрово
Ние вчера бяхме на консултация Даная тежи 9,600 и е 72 см

# 606
Mgpd, от аптека. Дано помогне и при вас. Големите деца не ги ли включваш в разни дейности в домакинството? Иначе не е казано, че като живееш с някой той ти помага. Тук съседите ми се чудят как съм се била оправяла. Интересуват се дали някой идвал да ми помага. За тях помощ е да виждат присъствие. Аз пък се питам как се оправят майки с повече деца, някой от тях с кучета и мъже, които като се приберат от работа са много уморени, гладни и си чакат салатата и манджата.

Ansy, аз всъщност нямам фб на никой от групата. Кисело мляко ще давам 10 месец, но пък при нас гастроентереолога така ми каза. Мерките са му 68 см, 7460 гр. на 9 месеца.

# 607
Включвам ги но те си искат своето време за игри и си имат своите интереси.От скоро баткото излиза да играе на улицата и се прибира след 5-6 часа.Това е тяхното детство ,аз се справям но се опитвам да ги науча да помагат без да им го налагам.

# 608
Момичета давайте предложения за ново заглавие, че време не остана. Няма да гласуваме, което ей така ни грабне на прима виста като миналия път.

Дамян е 8600, 72см 10м. Днес закусва кисело мляко с бисквити и за първи път не е кърмен за закуска. Аз, която все мрънкам, че нямам свобода на действия защото кърмя и съм зависима и т.н ето, че ... ще ми липсва. Но ето и че тази сутрин съм с хрема и от утре няма да мога да си кажа заглавието без да се надрусам с лекарства за сенна хрема.

Аз в София не знам да сме правили среща, ако искате пък да се видим, хайде! Може да се срещнем в някой парк по средата... аз утре мисля да водя Дамян в градската градина, 1-ви юни е и ще има разни забавления за малчовци, също така ще го заведа и до Природонаучния. Simple Smile

Вчера бяхме почти 5 часа навън.  Mr. Green Безпризорни такива.

# 609
  • София
Янна, ние вчера също откарахме доста време навън, даже за пръв път я храних на пейка в парка. Аз съм ОК за среща, ние сме близо до Народния, до парка на Съветската армия, съответно всички други по-малки и не толкова интересни градинки като тези на Кристал и Седмочисленици. И до НДК можем да се закараме Simple Smile.

Анси, случайно се намерихме с 2-3 мами - от една група във фб за бебешки рецепти се разпознахме Simple Smile. Ако искаш, пиши ЛС и ще ти пратя профила си.

Вчера госпожицата яде първата си мусака. Преди да сложа заливката ѝ отделих и всичко си изяде Simple Smile.

# 610
И аз ще се включа за среща ако не е тази седмица, че не сме в София. Малко гостуваме на баба. Малкият е спокоен, но не иска да спи. Светът е толкива интересен, че не иска да си губи времето в сън. Вчера будува 8 часа, което ме изуми...

# 611
Жалко, че няма никоя от Враца.. При нас са отворили доста забавления покрайй празника им. Дори онзи ден в парка имаше игри за деца, организирани от някаква евангелийска църква... Утре с една друга мама ще си разходим принцесите из центъра. На втори юни обикновенно се качваме на Околчица, но тази година няма да ходим, че ще е пълно с хора и не ми се бутя сред тях с Дея.
Вчера бях на изпит и свекървата я гледа до обяд,не й беше сменила памперса, та сега е с червено дупе. Били са при братовчедчета на Дея и тя си е харесала едно надуваемо конче, та си го донесохме вкъщи.  Много й харесва да скача на него. Дадохме й една лъжица от основното от кухнята на Марти и тя беше отвратена и я изплю
Като си стигнахме пред блока тя заспа и не се прибрахме. Взех й един банан за СЗ и седяхме навън до вечерта.
 Предложение за тема: С августинче за ръчички, заболя ни кръста всички.

# 612
Момичета, влизам набързо да ви разкажа какво се случва с мен..
Седмица след закъснението ми и двата положителни теста се разболях-стомашно-чревен вирус + температура, с която се борех около два дни.. На следващия ден цял ден бях със зацапване,което постепенно се превърна в обилно кървене и премина като един месечен цикъл.. Бях на лекар, бременност не се установи. Направих кръвен тест-резултата е +, но стойностите са прекалено ниски, за да се потвърди каквото и да е. И вече десетина дни съм в неведение, което ме побърква  Confused След два дни пак съм на кръвен,а деугата седмица отново при АГ. Надявам се на втория тест да не са се увеличили стойностите и да съм прекарала т.нар. химическа бременност, за която имам съмнения. Това би бил най-лекия вариант от всичките възможни, които са в главата ми.
С вдичко това на главата ми, с толкова нерви и притеснения стигнахме и до отбиване. Малкия вече 3 дни не се буди през нощта за кърмене, на мен ми е малко мъчно, но децата растат и стават все по-независими. Днес ядохме черешки, много се харесаха Simple Smile Мислим скоро да посетим и плажа, че нямам търпение вече , а и стана доста топло Simple Smile

# 613
Момичета, какво кисело мляко давате? Колко %?

# 614
  • София
Момичета, какво кисело мляко давате? Колко %?

Аз давам 3,6%, купувам от млекарница.

Общи условия

Активация на акаунт