Ето сайт с хубави бебешки обувки на доста ниски цени:
http://bebeshkidreshki.com
.
Малко пясък пробва
В началото го беше страх от водата, но после свикна и си седеше на брега.
Така после не се налага пасиране и разни такива. Просто като идея го казвам.
, взех си карта, та ще започвам, малко се пресилих днес и с бягането и с тежестите, почти такива както си тренирах преди година и половина, боля ме и много глава, още там започна, а след като се прибрахме от центъра умрях от главоболие, едвам станах отеглото да подготвя за къпане, ама сега ми мина, очудващо бързо, по принцип може и с дни да ме държи, може да съч се дехидратирала
С малкия се опитваме по цял ден да сме навън, че вкъщи се изнервяме допълнително, но взе да става прекалено жега по обяд и не ни се получава много ..
Ще я направим и с овче сирене и коприва, и без това много обича всякакви зелении...Ясно се вижда как упражнява пинцетния захват, сама си чупи парченца, да й е трудно 
По пъпеша пощуря още преди две седмици, той беше сладък и добре охладен. Кайсии и праскови хапва, череши също, както и патладжан (варен, намачкан и намазан на коричка хляб), домат, спанак, чушка опита веднъж. Краставицата още не я е оценила подобаващо. Утре пак ще й сготвим агнешко. Онзи ден пък осмука един голям резен лимон без гримаси...
Не мога да й сложа летните роклички...особено край морето духа вятър почти винаги. Но така е чудесно, не е нужно да прекъсваме разходките, освен това вечер има комари 
, че после вместо да суче за лека нощ, най-нахално ми обърна гръб и си заспа...
по работа, не трябваше да обикалям по срещи да я/се показвам, отговаряйки на глупави въпроси
и не ни прекъсваха уединението с викове и крясъци разни познати в морската, всичко щеше да е супер.
Казала съм на всички гости, че няма да ги посрещнем ако не носят поне две-три кила плодове и два-три розови домата...