Искам да кажа ... (117)_10.04-16.04

• 63 678
  • 1 067
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро!
Аз лично не вярвам в ползата от толкова много благотворителност. В смисъл да си възпитавам децата в този дух. И не се чувствам добре когато все аз съм дала. Ако 2-3 пъти аз подаря 24 и получа обратно само 5 ще спра след няколко пъти. Не ми идва от вътре.
Защо ли и аз така?
Един, два пъти, преглъщаш го, но после ми светва червената лампичка, че съм прецакана.

# 151
  • на Мелмак
Добро утро!
От както имам хлебопекарна правя козунаци. За децата е голямо забавление, те ги плетат. Правя по много 5-6-7 бр. Изяждане един ,два, другите подарявам.
Ще боядисваме в четвъртък или събота, ще търся бели яйца, може би до била ще отида ,там май имаше.
Децата чакат премиерата на филма Бейби Бос  Crazy
Има развитие на болен за мен въпрос в положителна посока . Казах всичко, което трябваше и нещата започнаха да се променят, даже и ММ се чуди   Mr. Green
За Великден ще сме в къщи, ще мързелуваме.
Усмихнат ден на всички  Grinning

# 152
  • Пловдив
Добрутро. Станах. Ударих си главата във вратичката на шкафа. Изкипих едно мляко. И счупих една чаша. А още няма 9 ooooh! Tired

# 153
Добрутро. Станах. Ударих си главата във вратичката на шкафа. Изкипих едно мляко. И счупих една чаша. А още няма 9 ooooh! Tired
Я си легни за по-безопасно.

# 154
  • Пловдив
Не мога, ваканция е, всички са си вкъщи Tired

# 155
Разпредели задачите от леглото.

# 156
Добро утро.
Аз давам на децата мартеници за целия клас. Тази година едно приятелче на синът казал, че мартениците му са скучни, защото са само бял и червен конец. Обаче за да не се засегне дете, че неговата е с червено мънисто, а на  другото със зелено взех кардинално решение. За учителите- от същите. Детето беше много засегнато. Когато го попитах какви мартеници е подарявало въпросното дете и се оказа, че на никой не е подарил си изясних нещата. Късно, но и аз си направих равносметка.
Контеса, Титина, а защо са тези гифт карти за учителите за всеки повод? Хайде за края на учебната година....хм го преглъщам. Не се ли приема като купуване на отношение? Иначе цвете от мен за 15 септември. Общ букет за 8 март и цветя за 24 май, за да украсяват училищните стаи.
Тези дни във всички училища на града има благотворителни събития, за да се подкрепи дете с тежко увреждане. Отделно има и спортни състезания с по- възрастни участници, концерти и т.н.
Децата трябваше да закарат по 1 лев. Синът ми си извади касичката и си взе 2 лв. Беше много радостен, че едно дете е закарало 10 лева. С такъв възторг го разказа. Смятам, че добре съм го възпитала, дори е прекалено наивен. Щерката и тя. Сега се опитвам да им покажа, че животът не е само добро отношение и добри хора. Но да не им се връзват.
И да се върна на темата- все още не съм купила боя за яйца и яйца. Аз боядисвам 5 броя в четвъртък. Едно оставям пред иконата, а 3 караме в черквата, където минаваме под масата(аз и децата). Едно обикновено е счупено, напукано или докато го боядисвам го прецаквам. В събота боядисвам още десетина.

Янтра, освен, че е към 9 е и вторник. Как ли ще се чувстваш до края на ваканцията. Децата ми половината я проспиват. За днес съм им планувала разходка(обиколка) на града с тротинетки. Да се поизпотя и аз малко, докато ги гоня. Mr. Green

ShockedКакъв пост съм дръпнала!!!! #Crazy ooooh!

# 157
  • Ямбол
Добро утро.
Днес смятах да си поспя, но някои физиологични нужди ме вдигнаха.
Сега пека козунак и после слизам на магазина.
Следобед сме планирали с дъщеря ми велоразходка, че и тя само в сън май я кара тази ваканция. Големият е все още на училище. То заради тях и аз утре ще трябва да ходя.

# 158
  • София
Добро утро!

При нас в училище е забранено да се дават покани за РД.
Това за мен е много странно, да не кажа смешно. Децата не трябва да се галят като с перце в постоянен стремеж да не се нараняват (евентуално при това) чувствата им. Дъщеря ми от малка е наясно, че няма начин да е харесвана и обичана от всички и е съвсем в реда на нещата да не бъде канена на де-що има РД. Понякога самата тя е изненадана, че някое дете, което не й е приятелче, я кани. Нейният РД е през юни и в средата на май ще занесе покани на 10-ина деца от класа й. Връчва им ги и въпросът е приключен. Надали ще има сръдни и ненужни обяснения. Да се оправят, не са малки.

Много съм доволна, че тази година отпада великденският базар в училище. Миналата се озорих с едни яйца и кошнички, но тази ликувам!  Grinning

# 159
Добро утро! Денят ми започна с кофти новина. Свекърите искат да идват, за да видят децата преди да заминем, което само по себе си не е лошо, лошото е, че очакват да ходим да ги взимаме, после да ги караме обратно, че и целодневно забавление да им осигурим със съответното изхранване Tired. Изключително много ме натоварват и не са ми любимата компания Crossing Arms.
Сега отивам да говоря с директорката на ДГ да запиша малкото на ясли през лятото.
Хубав ден от мен.

# 160
  • София
Лято, далече ли живеят свекърите? То като ще ги взимате и прибирате, не е ли по-добре вие да им идете на гости за няколко часа?

# 161
Само да кажа, че в немския амазон киндълите с просветка са намалени.

Поканите за детски РД се пускат в пощенските кутии при нас, смятам го за разумно.

# 162
  • София
Поканите за детски РД се пускат в пощенските кутии при нас, смятам го за разумно.
По комшийски сигурно е лесно. Тук няма как да кръстосвам цяла София за да пускам покани. Да не говорим, че идея нямам къде живеят децата.  Crazy

Лято, направо ти съчувствам. Аз щях да съм на ръба на нервна криза.

Вчера мъжът ми най-накрая взе подаръка ни от свекърва ми, който ни е отпреди 15 години направен и съхраняван във Видин - пълен комплект на Цептер. Идея нямам какво съдържа въпросният, като го донесе ще разгледам.

# 163
Лято, далече ли живеят свекърите? То като ще ги взимате и прибирате, не е ли по-добре вие да им идете на гости за няколко часа?
На около 20-25 км от нас, но колата изминава това разстояние 4 пъти, а нашите коли са вълшебни и вървят с въздух Wink. От самото начало са с такива очаквания и изобщо не се замислят, че причиняват неудобство Tired.
Столчета нямаме и когато се е наложило - вземам назаем от съседи като си плащам за това.

# 164
Тонка, спомням си че си споменавала този комплект.
Лято, да си платиш за столче? Колко ти е голямо малкото Лято? Веднага ти пращам една кошница- подарък!
Ще мине за пред полицаите. Дръжката се върти безобразно, защото си заспивах детето, докато я клатех с крак, иначе си е екстра. Казвай и я пращам още днес.

Общи условия

Активация на акаунт