Искам да кажа ... (117)_10.04-16.04

• 63 469
  • 1 067
  •   1
Отговори
# 315
Добро утро!
Захир, добре че го наклепа, че виж какво станало Simple Smile
Ние имаме семейна разправия. Много мразя такива неща. Мнението ми винаги е било, че човек с човек живее и всичко материално ми е на заден план, обаче явно не всички са така. Хич не обичам кофти отношения с близки роднини.

# 316
  • Пловдив
Ранна утрин, аз пея в банята докато се къпя. Излизам, мъжът пита - Защо си се разпяла, какво празнуваш?. Аз - Ден на космонавтиката!

Поздрав за Деня на космонавтиката - https://www.youtube.com/watch?v=8kMBU5uzfTA

Наистина е днес  Wink

# 317
  • на Мелмак
Добро утро!
Вчера имах доста работа и всичко свърших, много съм доволна  Grinning
Днес също ще опитам.
Трябва да пренареждам, да мия прозорци, но като гледам ще е след Великден.
Утре ще пращам децата при баба им да боядисват яйца.

# 318
Янтра, знаем какъв ден е, но ми е по-интересно с коя песен си го празнувала Wink

# 319
  • Пловдив
Янтра, знаем какъв ден е, но ми е по-интересно с коя песен си го празнувала Wink
С тази Simple Smile Трава у дома Simple Smile Телефона ми звъни с нея и е първа на плейлистата в колата Joy Joy Joy Ако видиш как децата я припяват hahaha

Да похваля и средния си син - сега пече замразени бутер банички и ми топли мляко за "мляко с нес". Построих комунизма Simple Smile

# 320
Добро утро!

Втора смяна съм, но станах малко по-рано. Направих кекс и го пека в момента. Ухае страхотно. Ще си взема за по-късно да се облажа. Grinning  Не съм яла скоро сладко.. Rolling Eyes
Кафето ми е готово и сядам да го пия с вас. Утре или в петък ще ходя за яйца, събота обикновено ги боядисваме. Ще взема бели, със сигурност вече са заредили по магазините.

Ден на космонавтиката, супер. Simple Smile

# 321
Аз вече си изпих и второто кафе и още не мога да се освестя.

# 322
  • Варна
Аз съм на третото вече и блажено ровя из форума, защото клиентите ми още не са се събудили.

# 323
Добро утро и честит ден на космонавтиката! Mr. Green
Съни, караници и аз мразя. Ети, не си давай зор с чистенето. Когато- тогава. След Великден идва Гергьовден...
Цвети, ти разбра ли, че думичката "кекс" у форумО се чете по друг начин?
Янтра, с тоя комунизъм кажи как ще помагаш с внуците? Май като не им се пречкаш.

# 324
Добро утро!

Янтра  hahaha

Не ми стига времето за сън на мен. След работа правим нещо по къщата, после припадам и едвам ставам сутрин. Мечтая за блажен айляк, ама така като гледам, ще е чак в неделя.

Яйца ще боядисваме с мама в събота. Татко ще ходят да вземат агне и в неделя е голямото семейно събиране. Дано мъжът ми не е на работа, че ще подпаля завода (още не се знае?!?!).

След работа ще ходим на разходка, малко да се почувстваме и ние хора  hahaha

# 325
Мариат, знам за кекса.  Laughing  Ама си мислех, че бебеправещите в съответните раздели му викат така.

Преди да изляза ще изпия още едно кафе. Вероятно и в работата ще пия..ще ги докарам три на брой. И стига толкова за днес.

# 326
Днес според религията не бивало да се подхваща никаква домакинска работа Naughty /не че има опасност за мен Mr. Green/

# 327
Точно така, моля всички чистофайници да укротят метлите си Simple Smile Могат да се използват само за летене  Naughty

# 328
Днес според религията не бивало да се подхваща никаква домакинска работа Naughty /не че има опасност за мен Mr. Green/

hahaha

И аз съм в безопасност. Така нареченото пролетно почистване няма да правя. Ще измия прозорците, и без това го правя веднъж годишно. И това е. Другите неща ги правя веднъж или два пъти седмично- прахосмукачка, прах, миене на подове, плотове и мивки. Не отнема много време и имам помощ. Поне повечето пъти. Шкафовете ги чистих скоро. Гардероба няма какво да го пренареждам, засега е подреден. Прибрала съм дебелите дрехи само.

# 329
  • София
Добро утро!

Тази сутрин се запознах с новата си най-добра приятелка - жената, която ще чисти вкъщи.  Grinning Свястна ми се видя на пръв прочит, дано да излезе съвестна и всичко да е наред. Обясних й набързо каквото има за обясняване и показване, връчих й ключовете и изхвърчах за работа.

Вчера най-после се замъкнах в Джъмбо и купих великденски и пролетни украшения. Попаднах и на много яки момичешки потничета за лятото - разни разчупени и фешън, по 5 лв бройката!!! Купих 5 общо плюс три чифта шорти. Днес ще накича вкъщи, за да изненадам Кати, пък на потничетата има да подскача от кеф, особено на едното, което е с гол гръб.  Mr. Green

Това лято ще ходим на море със семейството на моя близка приятелка. Снощи мъжът й ми звънна да си напаснем отпуските. Той иска последните две седмици на юли да сме на море и планина. Аз частично съм окей, защото съм свикнала да почивам целия август и сега ми е малко криво. Надявам се да може да направим така, че да изместим с една седмица по-късно морето. Дори не го попитах къде точно е избрал да почиваме на море. За планината сме лесни - Триград в Родопите, където ще сме за 5-та поредна година.

Янтре, като ги видя тенджерите, ще ти кажа за голямата, че още съм в неведение относно тях. Дано майка ми не се запъне нещо, аз нямам мераци към много големи тенджери.  Laughing

Прочетох за кекса и ще взема да врътна един, че отдавна не съм правила. Поне да правя кекс ми се удава. (Сега видях за другия прочит да думата и ми стана смешно какво написах. Ся да не си помислите нещо... Ама и да си го помислите, към вярно отива.  Joy)

Общи условия

Активация на акаунт