Искам да кажа ... (117)_10.04-16.04

• 63 604
  • 1 067
  •   1
Отговори
# 780
Добро утро и от мен!

Пратих мъжа ми да купи яйца, свършили били корите и е купил 3оп. по 10яйца. Съответно не са бели.
Кой знае какво ще стане с боите, но каквото, такова.
Ще ги боядисвам следобед обаче, сега смятам да излезем докато е хубаво времето. Следобед го дават да се разваля.

# 781
  • София
Хай и от мен Hug Пийвам си кафето с вас и пускам машинката да меси. Смятам, като стигне до втасване, да я зарежа и да мръднем малко с децата навън, защото ми се струва, че следобед ще завали.

Тази сутрин кварталът ни изглежда сякаш някой е пуснал водородна бомба Shocked Няма кьорава кола наоколо, вкл. и паркирана - всичко се е изнесло, няма жива душа, пълна тишина, само пиленцата чуруликат Heart Eyes

Даун, ако имаш нужда от нещо, тук съм Simple Smile

# 782
Само пет спукани яйца, това си е направо постижение - аз други години съм имала повече, при спазени всички  изисквания  Laughing  От мен толкова - сина ми и негов приятел поеха боядисването. Уж са много "големи", яката "тийн" работа, а се хилят и забавляват като петгодишни  Laughing Така като гледам цветовете, супер се получават.

# 783
Яйцата са боядисани,  аз и косата си боядисах. Даже вече пътуваме. Обаче съм патка,  не снимах ни яйцата, но детето. Имаме малки патета, мислех да ги снимам с яйцата, но не съм по тези работи и забравих.

# 784
А на мен няма кой да ми боядиса яйцата - голямото дете излезе преди ние да се събудим, а малкото замина да боядисва яйцата на баба си. Аз само заради децата бядисвам яйца, супер много мразя тази дейност.
Откъм съседите се дочува тътен от козунаци, след малко целият блок ще замирише на стафиди, ром и ванилия - голям кеф, вместо на обичайните цигари и котешка пикня.

# 785
А на мен няма кой да ми боядиса яйцата - голямото дете излезе преди ние да се събудим, а малкото замина да боядисва яйцата на баба си. Аз само заради децата бядисвам яйца, супер много мразя тази дейност.
Откъм съседите се дочува тътен от козунаци, след малко целият блок ще замирише на стафиди, ром и ванилия - голям кеф, вместо на обичайните цигари и котешка пикня.

Янечек, това че няма кой да ри боядиса яйцата прозвуча леко двусмислено, защото ти определено имаш Laughing

# 786
  • До морето
Добро утро, аз се излюпих преди час защото момчето от детската кухня ме събуди, направих един тутманик и пак прилегнах  Laughing Малкият дъвче и гледа Енгри бърдс, а мъж и буболечка още спят. Както и предполагах не сколасах да боядисвам яйца, след малко ще ходим при свекървини ми, Самито ще твори там. Това е положението, 5сойто има прохождащо вкъщи може и да ме разбере  baby_neutral То е хала бе, не спира за миг и постоянно е покачена някъде. Да тръгна да варя 1 кора яйца и да наредя кофички с боички в нейно присъствие е равнозначно на апокалипсис  hahaha Да сме живи и здрави догодина ще боядисваме заедно  chef

# 787
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Откъм съседите се дочува тътен от козунаци, след мцелият блок ще замирише на стафиди, ром и ванилия - голям кеф, алко вместо на обичайните цигари и котешка пикня.

Eх, Янечек! Зарадва ме с червената част от изречението и после ме бухна на земята с тъмната.

Джена, бях забравила колко е хубаво тук, защото ме завъртяха едни беди и нарочно не влизах при вас, за да се удържа да не споделя и да не мръчкам хубавата великденска тема.
У нас не е Великден този път (за пръв път и надявам се за последен), но се надявам на Гергьовден.

Чакам малките да дойдат, да ми донесат малко радост.
И си пия кафето с вас.
Успех на всички с козунаците и  яйцата.
Контеске, дожаля ми за теб, толкова много труд му хвърляш. Знам, че после ще е хубаво, защото и аз правех такива софри за приятели преди (рекордът ми е 23 души), но все пак си е зор.
 Hug Hug Hug Hug

Забравих да ви кажа кой ме събуди тази сутрин - инкасатор, моля ви се! Отчитал електромерите! На Велика събота в 8 сутринта! Бе тия от НЕК не знаят ли църковните правила?! 

# 788
Аз май вече не я жаля Контеса. тя си харесва режима и сама си измисля забавления. Хубавото е, че детето и се кефи, а и за други дечица създава емоции.

# 789
Добър ви ден!
Ние се излюпихме преди минути, сега закусваме и пием кафе и се изстрелваме у нашите.Там ще варим и боядисваме яйца и ще действам по козунака.
За какво пиете вечерната иглика?Ще си взема някакви комбинирани аз, ще видим какви.Мерси за отговорите bouquet

Светалчо, нека всичко е зад гърба ви Hug

# 790
Редакция: има спукани, от 36 - 5. Не е зле. Боите са супер зле, а са най-хубавите български и немски - по 3 прахчета в буркан и пак са зле. Егати. Ще замазвам със седефени, а яйцата са бели, правете сметка... Оф, айде да ги донамажа и да започвам козунака, че се изнервих!

# 791
  • София
Добро утро и от мен!

Пратих мъжа ми да купи яйца, свършили били корите и е купил 3оп. по 10яйца. Съответно не са бели.
Кой знае какво ще стане с боите, но каквото, такова.
Ще ги боядисвам следобед обаче, сега смятам да излезем докато е хубаво времето. Следобед го дават да се разваля.

Да дам един съвет за по-силни бои - разтвори ги първоначално в малко количество гореща вода, сложи оцета (поне така пишеше на моите, че се слага), изчакай половин час, тъкмо докато свариш яйцата и после им добави още гореща вода, защото боята обикновено трябва да е топла.
За първи път ми се получават толкова силни цветове. Случайно се получи, защото от първите 15 яйца половината се спукаха и реших да сваря още. Докато ги сваря боите изстинаха, добавих им гореща вода и добоядисах втората партида. Втората партида стана с по-наситени цветове, много по-бързо.

Добро утро! Пия кафе и ще ходя за козунаци.

А според мен на Контесата вселената й говори с всичките тези несполуки - да вземе да се кротне и да поседне Wink Стига ни е засрамвала тука с нейните активности Mr. Green

# 792
  • Sofia
Брех,че чевръсти булки  newsm78,аз...такова,ей сега ставам  Blush.Освен това въобще не съм се сетила да вадя яйцата от хладилника  hahaha. ММ ме успокои- да не се моря, ами да прилегна на дивана, утре у майка му ще има и яйца,и всичко  Hug.
Ей сега ще ме подюрят да се стягаме за обяд навън и за кино.А каквито сме бутниииви. Но първо ще се накозуначим с младежа за закуска  Crazy.
СветълчоHug,пожелавам лошото да е зад гърба ви  Praynig.Липсваш ни тук, оплаквай се,хвали се  Hug!

# 793
Аз пък съм на работа. Извадих продукти от хладилника и като се прибера следобед ще се пробвам с козунак. Ако стане нещо ще се похваля и ще дам рецептата. Една приятелка ми я каза. Ама да видим  Laughing
Утре ще идем при нашите на готова трапеза и вечерта ще се приберем с децата. Свърши ваканцията.
След час ще пия кафе с приятелка, не съм я виждала отдавна  Heart Eyes

# 794
Значи на ръба на нервна криза съм... Сложих 15 яйца, както друг път тенджерата, вътре купа, в купата яйцата. Цяла нощ ги топлих в кухнята и сега надничам - сигурно 10 са счупени. Направо ми се реве, но ще ги боядисаме счупени. Взела съм 2 кори, но те и другите ще се напукат. Не е в мен проблема, в тъпите яйца е. Да не говоря, че от една кора 5 си бяха фира, без да съм ги пипала - едно се изсипа и 4 бяха пукнати. Оплаках се Cry

Общи условия

Активация на акаунт