Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 10

• 134 421
  • 870
  •   1
Отговори
# 120
marchеva14, можеш ли да покажеш верото Палмолив. Не мога да кача изображение от тъпата нова версия /ядосващо се човече/.

# 121
  • София
marchеva14, можеш ли да покажеш верото Палмолив. Не мога да кача изображение от тъпата нова версия /ядосващо се човече/.

Аз съм на старата версия с новата нищо не мога да направя  Mr. Green
Ето го, има го по магазините, по големите супери или там където се продават перилни препарати от чужбина . Много е добро. С една капка се измива какво ли не, вярно малко по скъпо е, но върши работа. За да съм точна колко върши работа ще кажа, че винаги купувам около 6 бутилки около 800 мл е едната и   ми стига от септември до м. юни, е това как ще стане с нашенските препарати ?? Надявам се гръцкото и това което се предлага у нас да е едно и също. Има го и с лимон, с балсам и без.

# 122
Скрит текст:

Аз съм на старата версия с новата нищо не мога да направя  Mr. Green
Ето го, има го по магазините, по големите супери или там където се продават перилни препарати от чужбина . Много е добро. С една капка се измива какво ли не, вярно малко по скъпо е, но върши работа. За да съм точна колко върши работа ще кажа, че винаги купувам около 6 бутилки около 800 мл е едната и   ми стига от септември до м. юни, е това как ще стане с нашенските препарати ?? Надявам се гръцкото и това което се предлага у нас да е едно и също. Има го и с лимон, с балсам и без.

Благодаря /букет/ Ще то потърся и тук и в Гърция. От Гърция си нося Ava, но ще взема и Палмолив.
/Мъча се да свиквам и затова съм на новата версия, но понякога обръщам и на старата. Яд ме е, че в един момент ще ни резнат./
Прочетох как Дядо Хаджия е успял да се пребори и да качи картинка, та и аз ще опитам
Това ли е с лимона? /Каква гимнастика направих, за да кача една картинка /удрящо се по главата човече/

# 123
И аз съм със старата, все връщам към нея. #Cussing out
Мерси, че показа изображение, че аз едно друго бях видяла. Laughing Laughing
Ще търся него, ако не, ще пробвам това Сано. Wink

# 124
  • София
........................
Благодаря /букет/ Ще то потърся и тук и в Гърция. От Гърция си нося Ava, но ще взема и Палмолив.
............................................
AVA, също много добър, редувам ги когато си купувам едно шише от едното , после от другото. Така изкарвам повече от 9 - 10 месеца, как ги правят, какво им слагат, но са добри за разлика от това което има тук, вероятно у нас съкращават по някоя съставка. Не вършат работа, същото е и с перилните препарати, много повече избор и много нови видове, специално за Ариел пиша. Тези които ще пазаруват от Гърция нека да не пропускат омекотителя, той е с една картинка на платноходки отгоре.  Е, няма такова удоволствие.
Изображението се  показа, как го направи.... newsm78

# 125
В другата тема дядо хаджия го е обяснил и следвах неговите стъпки и стана:

1. Отварям си опцията за качване на снима с бутончето с фотоапаратчето.
2. Като ми се отвори диалоговия, избирам бутона за опцията „ПРИКАЧИ ОТ КОМПЮТЪР“.
3. Като ми се отвори  диалоговия на Wondows за избор на снимка, директно в полето „FILE NAME“ поставям (пействам)  линка с изображението. Натискам бутона OPEN и готово.

Ядосвам се, че потребителите на принципа проба-грешка откриваме кое как да стане, а не е описано някъде.

Ще потърся и въпросния омекотител с платноходките.

# 126
  • София
В другата тема дядо хаджия го е обяснил и следвах неговите стъпки и стана:
...............................

Ядосвам се, че потребителите на принципа проба-грешка откриваме кое как да стане, а не е описано някъде.
........................
Защо трябва да е толкова трудно, след като беше толкова елементарно, качване на изображението...от к`ъв зор го направиха толкова сложно..

# 127
Аз не знам как се пише лично съобщение на новата версия. Няма да коментирам колко се ядосвам при всяко влизане в сайта.
Сега ползвам някакво веро на бинго, купено от Кф на проция демек стотинки. Отворих го преди цели 3 месеца и още е до половината. Flushed Странно как е възможно при положение, че преди всеки месец отварях нова бутилка. Не харесвам  Пур . Fairy бива гъсто е, но ми е омръзнало. Харесвам Ехо хидрогел.

# 128
  • Sofia
Момичета, има ли нещо по-хубаво и ефикасно от Savo за мухъл? Трябва да напръскам една стена и не знам какво да купя.  newsm78

# 129
  • Пловдив
Момичета, има ли нещо по-хубаво и ефикасно от Savo за мухъл? Трябва да напръскам една стена и не знам какво да купя.  newsm78
Аз съм с двете ръце за  Саво ,дрсъм пробвала ,но това си остава едно от най доброто за Мен .
Това е мое мнение .

# 130
Пробвали сме какво ли не, но Савото остава най-добрия препарат за мухъл.

# 131
  • Sofia
Много ви благодаря!  Hug 
Сега остава и да го намеря някъде да го купя Simple Smile

# 132
Още един глас за савото, пробвала съм още няколко варианта, но не са така ефективни. Мисля, че почти навсякъде може да се намери.

# 133
  • оттам, откъдето започва България
Аз пръскам само с обикновена течна белина, която струва стотинки.

# 134
  • София
Аз пръскам само с обикновена течна белина, която струва стотинки.

И аз, резултатът не се различава от този със Саво.

Общи условия

Активация на акаунт