Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 10

• 134 799
  • 870
  •   1
Отговори
# 165
  • София
За мен препаратът за прозорци на Денкмит е средна хубост. Не заслужава толкова суперлативи.
А кой е по-добър?
За мен е пур, ама ето този, другите не са така хубави за мазнотии, както и този perilis.

# 166
  • София
За мен препаратът за прозорци на Денкмит е средна хубост. Не заслужава толкова суперлативи.
А кой е по-добър?
Clin.

# 167
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
А кой е по-добър?
Clin.

+1
Много хвален този Clin из темите и ми беше много интересно к'во толкова му е хубавото, докато не ми подариха такъв с някаква покупка на омекотител.Ми прозорците ми направо станаха уау с него, без петна и излишно търкане.

# 168
  • При децата ми
Това ли е препарата за прозорци на "Denkmit"?

# 169
  • София
Това ли е препарата за прозорци на "Denkmit"?
..........................
Не. Ето този е.

# 170
  • София
През уикенда чистих фурната с Медикс за загорели мазнини.
Тук четох и за препарат Хейтман, но за него мненията бяха противоречиви, не съм сигурна дали ще купя него.
За фурната имаше ли стъргалка и откъде се купува такава-напр. в магазин за домашни потреби?
Освен Медикс и Хейтман от кой друг препарат за почистване на фурна сте доволни?

# 171
  • София
Тук четох и за препарат Хейтман, но за него мненията бяха противоречиви, не съм сигурна дали ще купя него.
За фурната имаше ли стъргалка и откъде се купува такава-напр. в магазин за домашни потреби?
От спрея за фурни на Хетман съм повече от доволна, но това си е моето мнение. При покупка на крем за керамиката на  Dr Beckmann има и залепено на гърба и стъргалка. Много често така се продават, забележи.

# 172
От препарата за фурни на Хайтман съм супер недоволна, защото не се задържа по стените на фурната, а се стича. От препаратите за фурна на Лидл (W5) и DM (Denkmit) съм много доволна, но повече като че ли купувам от лидълския, защото е по-евтин, а и вече е в постоянния асортимент.

# 173
  • София
От препарата за фурни на Хайтман съм супер недоволна, защото не се задържа по стените на фурната, а се стича. От препаратите за фурна на Лидл (W5) и DM (Denkmit) съм много доволна, но повече като че ли купувам от лидълския, защото е по-евтин, а и вече е в постоянния асортимент.

Аз го ползвах лидълския за две фурни, едната - много замърсена, другата, моята си, поддържам я горе-долу чиста, но не знам, аз ли нещо не го прилагам както трябва, не съм доволна. Особено тази, силно замърсената фурна при свекър ми, все едно не съм я чистила. Почти никакъв ефект.

# 174
  • София
За много замърсени фурни пробвайте Полиген ф

Само с ръкавици! Това нещо може да ви свали кожата.

# 175
  • София
Аз ползвам К2r Hands Thumbsup

# 176
Здравейте, препоръчайте препарат за почистване на стъклокерамични котлони. Благодаря.

# 177
  • София
Здравейте, препоръчайте препарат за почистване на стъклокерамични котлони. Благодаря.

След като ползвах разни специализирани, установих, че обикновеният Cif върши същата работа. А и може да се ползва за доста други неща.

# 178
Да попитам за препарат против мухъл,много моля...

# 179
Да попитам за препарат против мухъл,много моля...
А 1 е марката, вида е специално за мухъл. чудесен е! Мухъла излиза без търкане и от боядисана стена. Напръсква се, изчаква се и се полива с вода обилно. Миризмата не е хубава, но ефекта е забележителен 😀

Общи условия

Активация на акаунт