Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 10

• 134 780
  • 870
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Да попитам за препарат против мухъл, но без съдържание на хлор ?

# 151
Чак толкова прекрасен не ми е. Да, на Денкмит не са лоши продуктите, да кажем, че са добри, но има и други, които вършат същата работа. Ползвала съм прах за пране, омекотител, таблетки за миялна, цветоулавящи кърпички. Единствено от таблетките съм супер доволна, всичко останало ако ми попадне може и да купя, може и да не купя.

# 152
  • София
От кой препрат за под сте доволни  ?  bouquet
От препарата на Чисто, също с дезинфекциращи свойства.

# 153
  • в огледалото на живота
Да се допълня относно препаратите за миене на съдове , колко са добри на същата фирма DENKMIT  има и за прозорци, е няма такова удоволствие. Днес, жената която ми помага изми прозорците... все едно са измити  с AJAX. Исках първо да проверя какъв ще е резултата  и тогава да споделя. Отивам да купувам на количество, защото забелязвам колко добри вносни качествени стоки започват да изчезват от пазара, за огромно съжаление. И не на последно място цената е около 2.50 - 2.80 лв направо нищо работа, а шишето е голямо. Освен това го има разновидност за бани, плочки, за прани на дрехи, петна, всичко. Мирише чудесно, на чисто и върши прекрасна работа. Някой беше препоръчал Медикс..... благодаря от тоз разкош. Не става.
марчева,голяма си подстрекателка да знаеш... Crossing Arms
Принуждаваш ме да се замъкна в ДМ в тези жеги.... Laughing

# 154
  • София
Да се допълня относно препаратите за...........................
марчева,голяма си подстрекателка да знаеш... Crossing Arms
Принуждаваш ме да се замъкна в ДМ в тези жеги.... Laughing
Една разходка ще удариш привечер  Wink  Ще ходя и аз да пробвам и останалите им препарати, ще споделя ако съм толкова много доволна. Тези двата бяха много добри.

# 155
Този ли е?

От него взех...да го видим. Whistling Whistling

# 156
  • София
Този ли е?

От него взех...да го видим. Whistling Whistling
Да.

# 157
И аз взех, но с кокос, в момента е намален

# 158
Имам питане , не знам дали е за тук, но ако си купя гранитна светла мивка, цапа ли се , захабява ли се и с какво я чистите. Освен това от боя за яйца ще се боядиса ли например или от червен пипер, кафе и т. н. В чуденка съм каква мивка да избера.

# 159
  • София
Имам питане , не знам дали е за тук, но ако си купя гранитна светла мивка, цапа ли се , захабява ли се и с какво я чистите. Освен това от боя за яйца ще се боядиса ли например или от червен пипер, кафе и т. н. В чуденка съм каква мивка да избера.
Питай за мивка в тази тема http://old.bg-mamma.com/?topic=978429;topicrefid=19

# 160
  • София, Бургас
Момичета, помощ!!! Химикал върху кожа..Пробвах със сода, спирт, меглио, кисело мляко, лимонов сок, бинго на прах, веро, кисело мляко..избледня, но не изчезва. Проблемът е, че сме до края на август под наем на морето и трябва да върнем дивана в нормален вид..Диванът е жълт и дори не мога да го боядисам, защото едва ли ще налучкам цвета..

# 161
Случвало ми се е върху чанта, няма чистене, но все пак пробвай с лакочистител или с разредител, но трябва да си много внимателна да не избледнее дивана. Няма да е лесно. Аз с лакочистител махнах химикал върху ленен панталон. Пробвай внимателно, много внимателно, да не падне боята. Успех!
П.П. намерих и това, пише с лак за коса
https://kakdapochistim.wordpress.com/2015/12/29/%D0%BA%D0%B0%D0% … 0%B2%D0%B0%D0%BD/

Последна редакция: пт, 04 авг 2017, 16:32 от sisitons

# 162
  • София
За мен препаратът за прозорци на Денкмит е средна хубост. Не заслужава толкова суперлативи.

# 163
Понеже не видах такава тема да попитам тук - кой микрофибърен моп ще ми препоръчате за всякакъв под - плочки, паркет и гранитогрес. Имам предвид тези големите.

Но се колебая между пухкавите
http://parketensviat.com/wp-content/uploads/2013/02/mop-york.jpg

и онези, дето са на едни дебели червеи
http://regiodom.pl/portal/sites/regiodom/files/images/regiodompl … jan_niezbedny.jpg
Вторият е за подсушаване

# 164
  • София
За мен препаратът за прозорци на Денкмит е средна хубост. Не заслужава толкова суперлативи.
А кой е по-добър?

Общи условия

Активация на акаунт