Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 10

• 138 435
  • 870
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Малко извън темата ама олимуса не го ли правят в гр.Сливен? Имам такива спомени от етикета на киселото мляко, иначе млечните им като цяло са ми най-вкусни, но мислех, че в БГ ги правят?
http://www.tyrbul.bg/olympus/bg/about_olympus/za-nas/

# 301
  • София
Малко извън темата ама олимуса не го ли правят в гр.Сливен? Имам такива спомени от етикета на киселото мляко, иначе млечните им като цяло са ми най-вкусни, но мислех, че в БГ ги правят?
http://www.tyrbul.bg/olympus/bg/about_olympus/za-nas/
Значи правилно си спомням за гр. Сливен. Благодаря!

# 302
  • София
Не вече. Избягаха. Може и да е останала някаква част на производство, но основно са в Румъния.

Последна редакция: сб, 04 ное 2017, 16:32 от marchеva14

# 303
marchеva14, DivaOrhideq, може ли да снимате препаратите които ползвате (за баня и за кухня). Искам да помоля един приятел, който често пътува до Гърция да ми вземе.

# 304
  • София
marchеva14, DivaOrhideq, може ли да снимате препаратите които ползвате (за баня и за кухня). Искам да помоля един приятел, който често пътува до Гърция да ми вземе.
Само заради теб го направих и то не всичко, защото ми е подредено и трябваше много да разбъркам за да извадя и останалите. Не съм снимала препарат за съдове, той е на Палмолив с лимон. Има и с лимон и балсам и без нищо. Все е хубав.
Ето ...
като показвам че е гръцки..
Скрит текст:
Скрит текст:
за прозорци нов модел е , професионал
Скрит текст:
Виакал,  -момичетата много са доволни, но на мен много не ми върши работа, защото съм от София и при нас не се получава котлен камък,
Скрит текст:
мус за баня - много е добър
Скрит текст:
Ариел спрей за петна, определено съм доволна -
Скрит текст:
и за керамика , ами по-добър е от тези които се продават тук  Peace
Скрит текст:
. Стига толкова.

# 305
Благодаря ти много! Hug

# 306
Аз ще снимам довечера.

# 307
  • Русе
Аз да кажа, че и магическата гъба не направи нищо със силиконовата каишка.
За друг път ще знам - бяла каишка не купувам.

# 308
Аз да кажа, че и магическата гъба не направи нищо със силиконовата каишка.
За друг път ще знам - бяла каишка не купувам.
И аз пробвах, ама явно съм забравила да споделя в темата.
И при мен никакъв ефект.
Дори имаше надраскано с фулмастер, че този часовник го дадох на детето да си играе и при надрасканото нямаше никакъв ефект, остана си същото.

# 309
Ето това, с което разполагам в момента аз от Гърция:
Скрит текст:
Препарат за тъмни дрехи

Скрит текст:
За бяло и цветно пране

Скрит текст:
А това чисти печки, както нищо, което някога съм пробвала в БГ.

# 310
Хвалехте някакви скъпи микрофибърни кърпи. Моля за линка, чистници !

# 311
Здравейте! Не знам дали въпросът ми е за тази тема, но търся препарат за почистване на матрак. Пяна или сухо вещество, което да не изисква мокрене? Благодаря предварително за помощта!

# 312
Здравейте! Не знам дали въпросът ми е за тази тема, но търся препарат за почистване на матрак. Пяна или сухо вещество, което да не изисква мокрене? Благодаря предварително за помощта!
Гледала съм клипчета, където изсипват равномерно сода за хляб върху матрака, престоява малко и се обира с прахосмукачка...
Много са впечатлени по клипчетата, аз уж пробвах веднъж, никакъв ефект не видях, ама все пак да кажа.
Пробвах и пяната на Сано за дамаски, върху дивана и върху матрака, тя е на същия принцип...пръскаш, изчакваш да изсъхне и минаваш с прахосмукачка...аз пак не видях ефект, макар че съм пробвала 2,3пъти с нея, ама тук в темата имаше доволни.

# 313
Някой беше коментирал скъпа микрофибърна кърпа и някакво масло 100 или 101 билки.

Моля за линк, че не намирам.

# 314
  • София
Имате ли идеи с какво да обезмирися стая, която е живял чужд човек? Северна е (т.е. рядко се е отваряло прозорец),
Засега мисля с пръскалка да заредя разтвор на Саво (За басейни) или/и един дезинфектант.
Таванът е винервай, тапети и ламинат...т.е. доста кофти, а искам да мина без ремонт.
Доста се проветрява лятото, но все още има оттенъци,.. Confused

Общи условия

Активация на акаунт