Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 10

• 134 075
  • 870
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Благодаря,  но не пазарувам от интернет. Твърде сложно ми е.

# 361
В Елитис съм виждала такива, но не съм се задълбочавала, защото ютията ми е чиста, понеже не я ползвам много, да не кажа хич.

# 362
  • оттам, откъдето започва България
Хубави неща имаше в Елитис, но при нас го затвориха. Нещо не му потръгна, явно конкуренцията е голяма или местоположението му не беше правилно избрано.  Cry

# 363
  • София
Днес бях там и гледах за такива стикчета,  но не открих. Запада и при нас магазинът,  май няма да го бъде.

# 364
С какво мога да изчистя петна от бяла стена ?

# 365
Пробвай с магическата гъба на Сано ,или със средата на бял хляб (рони се доста ,затова е хубаво да има вестник отдолу) .

# 366
  • Стара Загора
Дами, здравейте, имам нужда от помощ. Искам да попитам знаете ли дали тази марка препарати имат представителство в България, бих искала да си закупя.
https://methodproducts.co.uk/wp-content/uploads/2014/07/fnm-product-range-min.png

# 367
  • София
Аз се оглеждам за препаратар за миене на съдове с антибактериален състав.Досега ползвах Блейзи, но вече ми е доста скъп, а рядко го пускат на промоция.
Идеи, предложения приемам всякакви.Благодаря.

# 368
  • София
Аз се оглеждам за препаратар за миене на съдове с антибактериален състав.Досега ползвах Блейзи, но вече ми е доста скъп, а рядко го пускат на промоция.
Идеи, предложения приемам всякакви.Благодаря.
Това пък защо? Каква е антибактериалната съставка на блейзи? За първи път чувам за такава?

# 369
Здравейте, моля за препоръка за препарат за почистване на врати и мебели от пдч, такива интериорни врати, венге. Постоянно белеят, ползвах за мебели един Казабланка,от него мазни стоят. Благодаря Ви предварително!

# 370
Aз съм с кухня венге - ПДЧ и интериорни врати също венге.. Единственото, с което успявам да ги почистя е препарат за стъкла. Напръсквам с препарата, разнасям и веднага след това(  преди да е засъхнал препарата) - минавам със суха микрофибърна кърпа. Не остават никакви следи. Иначе и аз преди пробвах с препарати за мебели - замазват се, грозна картинка.
-----------------------------------------------------------------------------------
А моят въпрос е с какво да премахна почерняването в горната част на банята ( с окачен бял таван сме). Знам за Саво, но сега не ми е възможно да го ползвам, поради факта, че е студено и си трябва сериозно проветряване.

# 371
  • София
-----------------------------------------------------------------------------------
А моят въпрос е с какво да премахна почерняването в горната част на банята ( с окачен бял таван сме). Знам за Саво, но сега не ми е възможно да го ползвам, поради факта, че е студено и си трябва сериозно проветряване.
Единствено Саво може да помогне , много проветряване и ново боядисване със специален латекс против мухъл. Нищо друго.

# 372
Докато не се подобри вентилацията в помещението всичко е временно решение.Вкраен случай влагоабсорбатор.

# 373
Единствено Саво може да помогне , много проветряване и ново боядисване със специален латекс против мухъл. Нищо друго.

Благодаря. Вратата на банята е постоянно отворена. Прозорец нямаме ( в апартамент сме). А таванът е пластмаса( окачен), не е латекс.

# 374
Благодаря и аз така ги изистих, то гледах гледах препарати, не стават.
А това потъмнялото ако може да хо стигнеш, сложи от този препарат и с четка за зъби го търкай. Аз откакто го открих, го използвамм за какво ли не и съм мега доволна. От ДМ е, 2лв и нещо струва.

Общи условия

Активация на акаунт