Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 10

• 134 103
  • 870
  •   1
Отговори
# 405
  • Русе
Мдаа... Добрия стар Цилит дуо. От как му спряха вноса не мога да си намеря читав препарат за банята.
 Антикал съм си купувала от Германия. Ами - и той не е като Цилит дуо. И показания по-горе А1 съм ползвала и Циф... Много съм капризна, значи Grinning
Проблема ми е, че тези препарати чистят, но не отблъскват водата и на втория-третия ден стъклото е станало на капки.

# 406
Вместо да мия 3 пъти с препарат предпочитам да подсушавам.
По-малко време отнема.

# 407
  • София
Препарата от Гърция се казва Виакал

И преди съм писала,за мен е по-добър от предлагани на нашия пазар  масови препарати.

# 408
  • София

И преди съм писала,за мен е по-добър от предлагани на нашия пазар  масови препарати.
Точно!!  Този е препарата, прави чудеса когато водата е варовита, но не съм го виждала, но може би го продават и в гръцките магазини които са  у нас, но не съм го търсила.

# 409
  • София
В магазини за вносни препарати го има,но са  по-малко количество.

# 410
  • Русе

Точно!!  Този е препарата, прави чудеса когато водата е варовита, но не съм го виждала, но може би го продават и в гръцките магазини които са  у нас, но не съм го търсила.
Antikal от Германия е абсолютно същия.

# 411
  • София
Antikal от Германия е абсолютно същия.
[/quote]
Сигурно е същия като хим. състав, защото гърците купуват поточната линия, почти на всичко  и в повечето случаи е само разфасовки. Не може да е по - различен.

# 412
  • софия
Има го в "Безсрамно ниски цени". Мога да снимам състава, ако искате.
Скрит текст:

# 413
  • Русе
И в Русе го има този Viakal в един магазин, нещо като паралелен внос. Дори има различни разфасовки и опаковки с и без пулверизатор. Но, като знам, че не бях доволна от Antikal и не посмях да си купя от този, а си взех пак Pulirapid.

# 414
  • В един копнеж!
Дами, да питам.
Имаме душ кабина. Преди две години, като я вкарахме в експлоатация, моя умник сложи санитарен силикон долу на пода по ъгъла, образуван от пода и стената нагоре.  Сега по тоя хубав ъгъл има нещо като мухъл. А, може и баш мухъл да си е. Много е грозно. Все едно душ кабината не се мие всяка седмица. Нечистоплътно изглежда.  Thinking С какво да почистя? Някой сблъсквал ли се е със същия случай? Купих си от тези китайските гъбички, които уж били много добри ри почистването. Днес ще пробвам. Ама, не може само с гъбата без препарат.

# 415
  • Бургас
И моят Убавец сложи навсякъде в душ кабината силикон, въпреки че бях против.Нали аз все нищо не разбирам, а той знае всичко!
Няма отърване от това кафяво-черно нещо. Водата си намира път, влиза под силикона и става тази "красота" , която описваш. Да, наистина стои все едно на е мито и е много гнусно. Не можеш да го почистиш, защото не е върху силикона, а е под него.
Аз имам уверението, че през лятото ще остърже стария силикон и ще сложи познай какво - нов силикон! Само да споделя, че от три години чакам лятото да лакира една маса. Но лета много, не се знае кога ще стане това. Та и с душ кабината ще е същото.

# 416
  • В един копнеж!
Persevere Не е истина. Всичко е безнадеждно.

# 417
  • В свой си свят :))))
Дами, да питам.
Имаме душ кабина. Преди две години, като я вкарахме в експлоатация, моя умник сложи санитарен силикон долу на пода по ъгъла, образуван от пода и стената нагоре.  Сега по тоя хубав ъгъл има нещо като мухъл. А, може и баш мухъл да си е. Много е грозно. Все едно душ кабината не се мие всяка седмица. Нечистоплътно изглежда.  Thinking С какво да почистя? Някой сблъсквал ли се е със същия случай? Купих си от тези китайските гъбички, които уж били много добри ри почистването. Днес ще пробвам. Ама, не може само с гъбата без препарат.

Не искам да те отчайвам, но няма начин да го почистиш.

# 418
  • София
Мухъл по силикон се маха с изрязване на силикона. Не е никак сложно.

# 419
Сетих се за боядисване.Временно.

Общи условия

Активация на акаунт