Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 10

• 141 435
  • 870
  •   1
Отговори
# 600
  • София /Абсурдистан
През колко време се викат техници за профилактика на климатиците?
Имаме три,които ползваме само лятото и много рядко зимата,само филтрите им почиствам,но има една гадна миризма като се пуснат.
Би трябвало да е веднъж годишно. Ако намерите този препарат и напръскате питата, няма да мирише. В Технополис продават и ароматизатори за климатици, които се слагат под филтъра, като тези за колите, но аромата е само 2-3 дни, после изчезва.

# 601
Веднъж годишно е за профилактиката на климатиците.

# 602
  • Sofia
Каква е цената горе-долу?

# 603
  • София
Никога не съм ползвала дезинфектант за пране. На всяко пране ли се слага?
Аз слагам само когато пера кърпата от мопа и чорапи.Имам един тинейджър и да не ви казвам как миришат чорапите му Scream,за това се перат отделно и с дезинфектант

# 604
# 605
  • София
Никога не съм ползвала дезинфектант за пране. На всяко пране ли се слага?
Не се ползва при всяко пране, защото не е безобиден. Ползва се при нужда - при лежащо или зазарно болни хора.
Ако нямате такива проблеми, не ви трябва дезинфектант изобщо.

# 606
Здравейте, може и да е дискутирано /извинявам се, ако е така/, но ме тормози въпроса с почистване на абсорбатора. Филтрите ги махам и в съдомиялната. Въпросът е в почистването нагоре в уреда - пластмасовата мрежа и самите мотори. Как се справяте? Не видях да се предлага подобна услуга от фирмите за почистване, а е наложително нещо да се предприеме.

# 607
  • София
Здравейте, може и да е дискутирано /извинявам се, ако е така/, но ме тормози въпроса с почистване на абсорбатора. Филтрите ги махам и в съдомиялната. Въпросът е в почистването нагоре в уреда - пластмасовата мрежа и самите мотори. Как се справяте? Не видях да се предлага подобна услуга от фирмите за почистване, а е наложително нещо да се предприеме.
Не се предлага тази услуга, търсила съм многократно, няма. Почти е невъзможно почистването им. Задължително трябва да се изключи захранването, защото с мократа гъба ме удряше ток и второто е , че почти нищо не направих, бърсах нещо , но слаба работа. Да се разглоби изцяло не е вариант за мен, а и няма как да стане, защото при мен е вграден. Невъзможна мисия. Нека и някой друг да сподели.

# 608
marcheva14, и моя е вграден. В една и съща ситуация сме.

# 609
  • В свой си свят :))))
Дезинфектанта наистина само при нужда, не е подходящо постоянно да се ползва. Недейте.

# 610
  • Плевен
Препоръчай те ми препарат за почистване на баня, който да оставя филм и да отблъсква водата.
Банята и тоалетната са ми заедно, и не винаги ми остава време след душ да подсушавам с микрофибърна кърпа. Петната, които остават са ужасяващи.

# 611
viv_pl, фирмите за професионално почистване ползват такива, до колкото знам даже имат специални. От масовата химия не знам да има нещо наистина ефикасно. То и от водата си зависи много.

# 612
  • София
viv_pl, фирмите за професионално почистване ползват такива, до колкото знам даже имат специални. От масовата химия не знам да има нещо наистина ефикасно. То и от водата си зависи много.
Има, купувала съм от Била, ако не се лъжа, италиански е, но вероятно го има и на други места, спрей за плочки.  То е като крем за бръснене, такава е консистенцията му, пяна. Пръскаш, минава се с гъба и след това вода и готово.  Имам го, изрових го, забравила съм го, няколко опаковки са -  DpI anti calcare mousse bagni. Не мога да го открия на изображение, за да го покажа.

# 613
marchеva14, благодаря ти, ще го потърся, наистина ме заинтригува.

# 614
  • София
marchеva14, благодаря ти, ще го потърся, наистина ме заинтригува.
Търси, хубав е. Лошото е, че много от хубавите неща, не само за почистване, вече липсват на пазара, пари ли нямат да внасят, бълг. фирми ли се наместиха, ама качеството им не е такова, все нещо им липсва като елемент, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт