Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 10

• 134 176
  • 870
  •   1
Отговори
# 675
Днес отидох до dm за похваления от вас препарат за почистване на пералня и с изненада видях, че denk mit имат и вода за гладене Hushed
Някой ползвал ли е туй чудо? Отзиви?

# 676
  • София
Днес отидох до dm за похваления от вас препарат за почистване на пералня и с изненада видях, че denk mit имат и вода за гладене Hushed
Пазарувам всичко де е на denk mit и съм повече от доволна, а водата... ми вода, моята е леко aroматна, но  нищо повече не е.

# 677
 Какво е това вода за гладене? Като тази, която се налива в ютията или спрей, с който се изглаждат дрехите, като се напръска, че и за такова съм чувала?

# 678
Отзивите ми са лоши. Прекалено ароматизирана. Направо ме задуши и два дена усещах в гърлото си стягане и сладникав вкус. Нещо като алергична реакция получих. Това ми беше - изхвърлих я.

# 679
Нормално, като се разчетох съставките ѝ (освен водата, разбира се) са силно токсични и алергени.

p0lina, в случая става дума за вода, която се сипва в ютията. Много се изненадах, че и такова нещо са измислили.

Не съм чувала за този спрей - върши ли работа?

Струва ми се доста безумно, сякаш малко са химиите от прането и останалото, което ползваме, та сега и вода за гладене Rolling Eyes

# 680
 Гледала съм клипчета в youtube от поредиците life hacks, където пръскат дрехата с нещо и след това сушат с сешоар и тя се изглажда. И помислих да не става въпрос за такъв спрей, но може и да я пръскат само с вода, не знам Grinning

# 681
Момичета, чудя се дали сред препаратите на ДМ (собствената им марка) има свестни за прозорци, баня, кухня или да не си правя експерименти и да залагам на вече изпробваните? Simple Smile

на denk mit съм пробвала препарат за почистване на кафемашина и останах доволна. Имам опит и със спрея им за дрехи за неутрализиране на миризмите, от който останах със смесени впечатления- хем премахва неприятните миризми (да кажем цигарен дим), хем след това, да предположим палтото остава с някакъв филм, сякаш омекотителят не се е изплакнал изцяло или нещо такова (не знам как да го опиша по-добре)..... няма видими следи, а е така на допир, което лично за мен не е приемливо

# 682
  • София
Здравейте. Имам питане за препаратите Астониш, по специално обезмаслител и за баня добри ли са. За мебели прочетох, че отзивите са отлични.

# 683
  • Русе
Здравейте. Имам питане за препаратите Астониш, по специално обезмаслител и за баня добри ли са. За мебели прочетох, че отзивите са отлични.
Аз от този за баня не съм доволна. Както писах и по-горе - много съм капризна откъм препарати за баня. За мен номер 1 беше Цилит дуо, но за съжаление вече не го внасят. От тогава не мога да си харесам препарат.

# 684
Аз от този за баня не съм доволна. Както писах и по-горе - много съм капризна откъм препарати за баня. За мен номер 1 беше Цилит дуо, но за съжаление вече не го внасят. От тогава не мога да си харесам препарат.
И аз бях така, пробвала ли си Pulirapid? За мен няма по-добър. Но не разтворен във вода, а направо на мокра гъба сипвам по-малко и само малко разтърквам. Всичко пада. Ако се подсуши  всичко след изплакване излиза голям блясък, но мен ме домързява Grinning

# 685
  • В свой си свят :))))
Pulirapid-а не ви ли задушава?

# 686
  • Русе
И аз бях така, пробвала ли си Pulirapid? За мен няма по-добър. Но не разтворен във вода, а направо на мокра гъба сипвам по-малко и само малко разтърквам. Всичко пада. Ако се подсуши  всичко след изплакване излиза голям блясък, но мен ме домързява Grinning
Вече трето шише ползвам от него, но не отблъсква водата от стъклата на душкабината. Иначе съм доволна. Чак да ме задушава? Не. Но си е остра миризмата му.

# 687
И аз за баня основно ползвам Pulirapid. Има го в три цвята, синия е най - задушлив и най - силен  а розовия е по - лек като аромат и като действие, зеления не ми харесва, много е слаб и не чисти добре.

# 688
Бях да търся в ДМ да търся похваления тук препарат за керамика,но го нямаше.
И така случайно в друг магазин ми предложиха Астониш.Очарована съм!Взех го най-вече за абсурбатора.Готвя всеки ден,и вече се отваряше трудно от наслагвания на мазнина(периодично го чистех с друг обезмаслител,но само течеше,без да почисти в дълбочина),с Астониша се почисти до блясък,като нов.Да отбележа,че препара избърсах с кърпичките от ЛИДЛ,детето каза че и това има значение Grinning

# 689
  • София
Момичета, чудя се дали сред препаратите на ДМ (собствената им марка) има свестни за прозорци, баня, кухня или да не си правя експерименти и да залагам на вече изпробваните? Simple Smile

Аз съм много доволна от препарата им за прозорци - концентрат, който се разрежда. Не замазва и чисти много добре. Преди това чистех предимно с прехваления Clin, който е сигурно 3 пъти по-скъп и определено му влошиха качеството.
За баня също ползвам dm-ски препарат, нямам забележки, но при мен няма варовик, ръжда и наслоявания..

Общи условия

Активация на акаунт