Раждане в УМБАЛ „Св. Георги“ (ВМИ) - Пловдив - 3

• 105 724
  • 794
  •   1
Отговори
# 645
Родих февруари, близнаци и ми беше второ раждане, но се наложи да остана повече време, смениха се две момичета в стаята и на двете им обясняваха акушерките каквото попитаха, няколко пъти им показаха как да засуче бебето, как се слага памперс, как се държи бебчето... Аз съм много доволна от престоя си и грижите за мен и бебетата ми.  А за храната - на мен ми бяха много вкусни манджиджките, ядох ги цели 12 дни.

# 646
Някой знае ли искат да се носи бърз тест за ковид ? И държат ли да се носи лиглин?

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 09:13 от Jujubu

# 647
Някой знае ли искат да се носи бърз тест за ковид ? И държат ли да се носи лиглин?

Да, при поступване в болница още в приемната ти правят бърз тест който трябва да си носиш. За лиглин незнам, но аз докато бях там от никой не искаха лиглин

# 648
Благодаря за отговора.

# 649
2019 г. искаха лигнин. Веднага след нормално раждане слагат и после преди всяка визитация. Аз се приготвях, слагах си лигнин и като свърши визитацията, сменям с превръзка за родилки. Причината да искат лигнин е, че така по-добре се вижда колко е кръвотечението, тъй като превръзката попива всичко.

# 650
Здравейте,
Някоя от Вас случайно да има графиците за дежурствата на лекарите в Родилно отделение в хирургиите - гр. Пловдив за месеците Май и Юни?
Ще съм много благодарна, ако споделите!
Благодаря предварително на отзовалите се! Simple Smile

# 651
Аз родих март месец и не са ми искали тест за ковид

# 652
  • Пловдив
Като се има предвид, че в болницата се влиза като в хан /мъжа ми го изписаха понеделник от там, не от родилното разбира се Simple Smile / не виждам смисъл да искат тест за ковид.
Междудругото имайте предвид, че има хлебарки /поне е така на 12 етаж/.

# 653
Аз преди една седмица лежах и сега пак съм тук и двата пъти ми искат тест.

# 654
Края на март родих там, искат тест още при приемането да си го вземеш, макар че ми го направиха към 15ч. при положение че ме приеха в 9ч. сутринта

# 655
  • Пловдив
Значи явно е до отделение и към родилките са една идея по-предпазливи.

# 656
Здравейте,
При нормално раждане, без избор на екип, когато вече имате болки и сте се отправили към болницата, къде отивате - директно на 3-ия етаж в Родилно отделение или първо минавате през спешен кабинет?

# 657
Здравейте,
При нормално раждане, без избор на екип, когато вече имате болки и сте се отправили към болницата, къде отивате - директно на 3-ия етаж в Родилно отделение или първо минавате през спешен кабинет?
На третия етаж. Като спре асансьорът, звънеца вляво.

# 658
Здравейте,
На третия етаж. Като спре асансьорът, звънеца вляво.

Благодаря! Simple Smile

# 659
Здравейте,
Аз отидох директно в Родилното. Там ме прегледаха и после започнахме оформяне на документите за прием.

Общи условия

Активация на акаунт