Раждане в УМБАЛ „Св. Георги“ (ВМИ) - Пловдив - 3

• 105 846
  • 794
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Нощнижата е тяхна, да. Дават ти я вечерта преди операцията, за да я облечеш сутринта. С нея бях докато не ме преместиха в стаята, тогава се поизмих и преоблякох. Не е най-приятната нощница , даже хич ама в този момент не ти пука. Носѝ поне 2 свои за преобличане. Клизма вече не правят. Вечерта ти дават една свещичка, която да си сложиш и ти казват да стискаш колкото можеш повече ,за да се изчистиш хубаво. Ти си я слагаш когато си поискаш. Не е кой знае какво. Ако сте 2 в стая се изчакайте една друга 😄😆😀(аз бях сама, извадих късмет). А за прическата се изчаквате пред манипулационна една по една да ви видят. Ако нещо не е както трябва , коригират. За кървенето ти слагат лигнин, който те ти сменят. Като ти махнат катетър вече можеш да слагаш бельо и превръзка.

# 331
  • Пловдив
Ако се сетите да питате нещо друго спокойно може и на лична. Ще се радвам да съм полезна.

# 332
За кървенето ти слагат лигнин, който те ти сменят. Като ти махнат катетър вече можеш да слагаш бельо и превръзка.

Значи все пак трябва да си носим лигнин. Старшата по време на Отворените врати каза, че може само превръзки, лигнинът бил остаряла технология.
Колко еднократни чаршафчета заминават? 5 стигат ли?

# 333
  • Пловдив
Цапаш само като си с лигнина, така че 2-3 стигат. И аз не си носи лигнин, а само превръзки за родилки. Но сестрите казаха, че няма как с превръзки в реанимация и взеха лигнин от момичето до мен за да ми сложат.

# 334
Аз пак да скоча с въпрос Flushed
В списъка за багаж пише да се носят шишета. Но при секцио не виждаш лапето 2 дена. През това време те са го хранили. Няма ли риск да свикне с бибата на първото му шише и после да не иска да яде от нашите?

# 335
  • Пловдив
Не мисля аз съм със шишета на Томи типи. Те наподобяват и зърно. Даже няколко дена го храни с сухо мляко докато да ми слезе кърмата. Носи 2 шишета 1 за вода и едно за мляко за всеки случай.

# 336
А къде се плаща за избор на екип?
Надявам се да съм планирано секцио, но ако тръгнат да излизат по-рано, а мъжото е на работа, сама ли ще обикалям по асансьорите нагоре надолу, докато си платя и ме приемат?

# 337
  • Пловдив
Ако не е планирано ням да има нужда от избор на екип. Ще ти излезе без пари.

# 338
Ако не е планирано ням да има нужда от избор на екип. Ще ти излезе без пари.

То и ако е планирано май не е нужно да има избор на екип?
Но не се знае кой ще е на смяна

# 339
Здравейте,скъпи мами! Искам да се извиня за глупавия въпрос... ЖК ми води д-р Петрова, която работи в  Селена, но аз не искам да родя там. Засега съм се спряла на Хирургиите, но се притеснявам, че ако се появя там и видят от къде идвам ще се държат лошо и грубо с мен!?  Мислих да си сменя завеждащия АГ с някой, който работи в Хирургиите, но ако не ми се падне той, дали няма отношението да е същото!? С две думи... честа ли я практиката "Гледай я тази,досега къде ходила, а сега къде идва да ражда"

# 340
Здравейте,скъпи мами! Искам да се извиня за глупавия въпрос... ЖК ми води д-р Петрова, която работи в  Селена, но аз не искам да родя там. Засега съм се спряла на Хирургиите, но се притеснявам, че ако се появя там и видят от къде идвам ще се държат лошо и грубо с мен!?  Мислих да си сменя завеждащия АГ с някой, който работи в Хирургиите, но ако не ми се падне той, дали няма отношението да е същото!? С две думи... честа ли я практиката "Гледай я тази,досега къде ходила, а сега къде идва да ражда"
Надявам се да не е така,да аз се следя при Порязов ,на часно той работи там,но смятам че отношението му нямаше да се промени.Много неща ми е спестил,отношението му е уникално.Пожелавам ти късмет.

# 341
Здравейте,скъпи мами! Искам да се извиня за глупавия въпрос... ЖК ми води д-р Петрова, която работи в  Селена, но аз не искам да родя там. Засега съм се спряла на Хирургиите, но се притеснявам, че ако се появя там и видят от къде идвам ще се държат лошо и грубо с мен!?  Мислих да си сменя завеждащия АГ с някой, който работи в Хирургиите, но ако не ми се падне той, дали няма отношението да е същото!? С две думи... честа ли я практиката "Гледай я тази,досега къде ходила, а сега къде идва да ражда"
Наскоро лежах в хирургиите за задържане. За 3 дни не съм се запознала с всички доктори/ акушерки, но съм очарована...направо изумена от отношението на целия персонал, въпреки че съм била пациентка на Минев в Селена дълго време, въпреки че  коментирах мнения на други доктори с тях и бях супер притеснена и постоянно задавах какви ли не въпроси. Сигурно постта ми, ще ви ти/ ще ви прозвучи като някаква прехвала или реклама на отдешението, но се бях подготвила за мизерия, лошо отношение и какво ли още не, но останах много приятно очарована.
За Поряьов мога да ти гарантирам, че няма да получиш лошо отношение..още по-малко, защото си се следила в Селена. С него съм коментирала прегледите си и в Селена, и в New Life, тъй като бяхме тръгнали да правим ин витро... Спирам, че много хвалби ще станат 😂🤣

# 342
Здравейте,скъпи мами! Искам да се извиня за глупавия въпрос... ЖК ми води д-р Петрова, която работи в  Селена, но аз не искам да родя там. Засега съм се спряла на Хирургиите, но се притеснявам, че ако се появя там и видят от къде идвам ще се държат лошо и грубо с мен!?  Мислих да си сменя завеждащия АГ с някой, който работи в Хирургиите, но ако не ми се падне той, дали няма отношението да е същото!? С две думи... честа ли я практиката "Гледай я тази,досега къде ходила, а сега къде идва да ражда"
Наскоро лежах в хирургиите за задържане. За 3 дни не съм се запознала с всички доктори/ акушерки, но съм очарована...направо изумена от отношението на целия персонал, въпреки че съм била пациентка на Минев в Селена дълго време, въпреки че  коментирах мнения на други доктори с тях и бях супер притеснена и постоянно задавах какви ли не въпроси. Сигурно постта ми, ще ви ти/ ще ви прозвучи като някаква прехвала или реклама на отдешението, но се бях подготвила за мизерия, лошо отношение и какво ли още не, но останах много приятно очарована.
За Поряьов мога да ти гарантирам, че няма да получиш лошо отношение..още по-малко, защото си се следила в Селена. С него съм коментирала прегледите си и в Селена, и в New Life, тъй като бяхме тръгнали да правим ин витро... Спирам, че много хвалби ще станат 😂🤣

Благодаря за супер изчерпателния отговор! Simple Smile

# 343
Надявам се да не е така,да аз се следя при Порязов ,на часно той работи там,но смятам че отношението му нямаше да се промени.Много неща ми е спестил,отношението му е уникално.Пожелавам ти късмет.

Колко лв.е прегледа и вие с избор на екип ли ще раждате при него? Искрено пожелавам късмет на вас и всички мами!!!

# 344

Колко лв.е прегледа и вие с избор на екип ли ще раждате при него? Искрено пожелавам късмет на вас и всички мами!!!
Благодаря,а може и да се засечем там😉.40лв.

Общи условия

Активация на акаунт