Въпросът ми е трябва ли да ходя предварително до болницата за нещо или не е необходимо?
Без епидурална упойка (никога не бих искала епидурална упойка) така , приеха ме с 4 см разкритие без никакви болки ... имах контракции но явно бяха много леки и усещах само стягане но не и болка , след като ми включиха системата почнаха много леки болки като на цикъл още от началото след като ми включиха системата бяха на 2 минути и такааа с усмивки с лигавене до 7 см още бяха много леки за мен Нямаше никаква разлика но след това дойдоха да ми спукат водите а тогава вече не бяха никак леки, но се търпят без да викаш 🤣 и така силните болки търпях само 30 Мин и вече имах 10 см разкритие но нямаше нужда да ми кажат че съм готова да раждам защото усещах силни напъни ... все едно се напъвах без да искам (според мене чувството не е все едно да ви се ака )а буквално усещах как по време на контракцията се напъвах без да искам все едно матката буташе бебето да излиза ... и в то момент казах бебето излизааа 🤣 защото наистина така се чувства ! ! винаги ми казаха че бебето като излиза не боли а контракциите болят и аз не очаквах да ме боли но когато бебето излиза боли да знаете 😂 но е търпимо не е болка за умиране!