Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Бебешка тема 24

• 40 485
  • 721
  •   1
Отговори
# 465
Злате, ах че хубав резултат! Тихичко честито! Heart Eyes Да ти е много леко и да си топлиш бебчето до термин! Praynig

# 466
Злати, желая ти все така по вода д ати върви до термин!
Хубави новини като погледна тук  Hug

# 467
С малко закъснение - честит рожден ден на ЕВ! С пожелания, за здраве и догодина да празнуваш с бебче!
Злати, честито! Да ти е леко и безпроблемно до термин!
Стискам палци, за всички в нужда!
8-ми май неработен ден ли е?

# 468
С малко закъснение - честит рожден ден на ЕВ! С пожелания, за здраве и догодина да празнуваш с бебче!
Злати, честито! Да ти е леко и безпроблемно до термин!
Стискам палци, за всички в нужда!
8-ми май неработен ден ли е?
почивен ден е

# 469
Благодаря за пожеланията на всички! Много сте мили!

Злати, тихичко честито и от мен!

# 470
А случайно Силвия от Пазарджик дали следи темата ? Simple Smile
Заедно бяхме на хистероскопия в Малинов - в една стая и мъжете пиха кафе заедно.
Ако следи и се сеща за мене , може да ми пише на лично !
 bouquet

# 471
Здравейте, момичета ще помоля и аз за малко палчета за чиста мб Praynig
Вчера бях при док. и отново ме очарова ,как  въпреки всичко мисли за пациентите си.  Освен страхотен лекар е и страхотен човек.
А и да ви попитам за колко време излизат мико и уреаплазмите и мб?

# 472
_limonche_, най-вероятно понеделник-вторник  ще са готови. По-скоро вторник, че понеделник е почивен ден макар и не за клиниката. Препоръчвам да звъниш след 4, защото по това време вече са дошли и нанесени в системата чистите резултати. Другите обикновено се забавят докато минат през лекар. Но те ще ти кажат.

# 473
Благодаря Блингче bouquet

# 474
Някой да знае кои акушерки днес са на работа? Страх ме е да не уцеля някоя, която почива. Специално ме интересуват Цвети и Теди.

# 475
  • София
Боби,
Теди и Деси са там. Цвети не я видях.

# 476
Много ти благодаря, Ренка.  Hug Ще звънна на Теди, тъкмо тя ми беше на последния преглед.

# 477
 другия месец искам да си пусна пълен пакет тромбофилии,витамин б12 и евентуално вит д.Доц.Русев ли трябва да ми ги пусне и има ли значение сутрин на гладно или по всяко време  newsm78

# 478
keylla, няма нужда да минаваш през него, но все пак е полезно. Може да ти измисли нещо ново, ако скоро не си го посещавала. Няма чак толкова значение по кое време ще ги пускаш. Единствено, ако приемаш Б12 е хубаво да има пауза преди това.
Малко прашец по повод новата седмица. То по-скоро на нас ни трябва нещо за късмет този път, ама... Дано поне ни е по-хубава тази седмица и дръпнем
 babydust7 babydust7 babydust7

# 479
ЦОП ПЪРВА
Мерси за отговора.Не съм ходила при него.Значи мога и сама да си ги пусна

Общи условия

Активация на акаунт