Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Бебешка тема 24

• 40 481
  • 721
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Блингче, честита нова седмичка. И аз си взимам от прашеца, че ми е много много нужен  newsm79
А за теб с беба пращам  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover понеже не разполагам с друго в момента  Hug

# 481
  • София
Keylla, пусни ги сама и отиди при него направо с резултатите - така ще има по-голяма полза от прегледа.

Блингче, честита нова седмичка, цоп и аз в прашеца, и стискам палци всичко да е наред  Hug

# 482
Блингче, честита нова седмица Heart Eyes Нека да получиш така желаното спокойствие след прегледа другата седмица.  Praynig
Кейла, потвърждавам и аз - пуснах си тромбофилиите сама.  Peace Имай предвид, че стават бавничко - за около месец. После вече може да запазиш час за доцента да коментирате резултатите.

Последна редакция: пт, 28 апр 2017, 14:08 от Liv Tyler

# 483
keylla, щом не си е хубаво да минеш тогава. Твоята история е по-дълга и ще е ценно да чуеш неговото мнение. Може изнамери нещо ново, което да  бориш и това да помогне за успеха.

# 484
Здравейте, милички! Честито на Злати! Успех! Heart Eyes
Искам да ви питам, как да действам при ниски стойности на витамин D, който си самоизследвах? Embarassed

# 485
  • София
Форгет, колко ниска ти е стойността? Аз преди няколко страници бях писала, че при последната ми контрола не беше мръднал. От януари пия вигантол по 6-7, а последния месец и повече 9-10 капки, но явно не ми действа. Сега ще си взема гелкапсули да пробвам. Да видим с тях какво ще направя  Peace

# 486
Рени, няколко пъти под минимума. Ще се консултирам с лекар, но дотогава някакви добавки, храни дали да не започна да приемам?

# 487
Момичета, на мен мн добре ми действа вит. Д на Допел Херц, ако искате можете да пробвате  Hug

Последна редакция: сб, 29 апр 2017, 11:45 от ver4eto_sv

# 488
Честита нова седмица Блинг - дано получиш добри новини от Сигридов и да се успокоиш вече. Поне последните седмици да ги изкараш спокойно. Събирам си и аз от прашеца, че и на мен ми трябва - да си прибера русокосите принцеси и да си ги топля до термин.
Ренка, ти стартираш ли?
С Лив ще се видим на 8 май, ако и други има за тогава да казват.
За витамин Д на мен добре ми действа Вигантол. Приемам го с мазна храна или мляко.

# 489
  • София
Форгет, щом е няколко пъти под минимума, може би наистина е хубаво да отидеш на консултация. Ето, сама виждаш и от момичетата, че на всеки различно му действа дадено лекарство или добавка. Все пак, стискам палци бързо да го наваксаш  Wink
Поли, не знам все още. Силно се надявам да стартирам, ама има въпросителни...  Sad Стискай палци, моля  Praynig

# 490
стискам Ренка!

# 491
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Reni_reni,аз взимах вигантол на таблетки и не мръдваше стойностите за една година непомръднаха бяха заковани на "16"започнах вигантол на капки след една година резултата е "31" сега съм решила да го изследвам и ако няма покачване на стойностите да мина на гелкапсули .В БГ има по голям свободен избор .

# 492
Блингче ,честита седмичка bouquet
Моят вит Д го оправих много бързо за около два месеца с вигантол вечер с мазна храна и рибено масло. Вчера си пуснах контрола и е станал 78 при референтни стойности от 50 до 120. Пуснат е в Цибалаб и единиците си различни от тези в клиниката.

# 493
  • София
Пускайте палците. Оставам за следващия месец....  Confused

# 494
Ренииии, spoko съжалявам мила, вчера като каза че имаш нужда от палчета те мислих. Какво стана, хормоните ли не му харесват на док? Sad

Общи условия

Активация на акаунт