Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Бебешка тема 24

• 40 478
  • 721
  •   1
Отговори
# 495
Съжалявам, Рени. Confused

# 496
Рени, защооо?
Явно май месец ще сме си двете заедно. Дано

# 497
Ренчо, силно те гушкам и вярвам, че следващият Ц ще е твоят и ще гушаш после два прекрасни бебенца!

# 498
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Рени, Hugняма да пускам палците, май месец ще бъде твоя. Знам, че в такива моменти човек се замисля какво не е наред, но не трябва да се отчайваме. Аз вярвам, че щастието ще сполети, всяка от нас!

# 499
Ренка, прегръдки и от мен! Не са приятни тези отлагания /аз има две поредни/, но вярвам, че са за добро и в името на успеха. Док не прави нищо за да отбие номера и винаги гони най-подходящите условия. На мен постоянно ми повтаря "Ако нещата не ми харесат, няма да ти направя трансфер!"

# 500
  • София
Благодаря, момичета. Криво ми е, но знам, че е за добро. Просто вече нямам търпение да си прибера снежинките.
Скрит текст:
На регулон съм, до хормони не сме стигали

# 501
Ренка, Лив забременя от ЗЕТ след прием на Регулон. Сега аз ще я последвам - също ЗЕТ след Регулон и после ще ти предам щафетата. Simple Smile

# 502
Хахахаха Поли, точно така! Накрая ще го благославяме тоз Регулон.  Mr. Green Явно пътят си минава през него.

# 503
Мерси момичета ще ви послушам Hug
мога ли да си пусна всичко в Малинов и трябва ли да е сутринта или мога   да отида към 13ч примерно?

# 504
Дано Регулонът е успешен и за Рени Wink

Пък да не отписваме и хората без него, че
чакам тия дни Ц  Party

# 505
ех Сън,ако можех да раздавам от моя,....имам в изобилие Sick

# 506
Сън, в никакъв случай не отписваме никой - чакам те да се засичаме в клиниката и после пред кабинета на Сигридов.

# 507
  • София
Рени, съжалявам. Дано с регулона следващия месец всичко да е наред  Hug

Момичета, може ли и аз да помоля за вълшебни палчета - в понеделник съм на хормони...

# 508
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
delisardeli , имаш силно стиснати палчета от мен и дано те изненадат с хубави резултати !!! Praynig
 ^SunLight^ другата седмица  fingerscrossed Ц и среща в клиниката.

# 509
Момичета, и аз искам да помоля за вълшебните ви палци. Благодаря ви предварително, а всички нуждаещи се могат да разчитат на моите палци.  Peace

Последна редакция: нд, 30 апр 2017, 12:59 от Boby_pl

Общи условия

Активация на акаунт