Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Бебешка тема 24

• 40 478
  • 721
  •   1
Отговори
# 540
  • София, Надежда1
Здравейте момичета! Искам да споделя нещичко с вас. Аз съм ви споделяла, че сме с мъжки фактор и с 3% Крюгер. По заръка на Калчев мм пие Ортомол фертил плюс вече трети месец..... и от няколко дни ми е лошо.. и т.н. днес направих тест и имам две наситени черти.... никак не смея да се радвам, тъй като имам куп питанки и страхове разбира се. Утре (ако работи някоя лаборатория ще пусна ЧХГ), ако не други ден ще пусна кръвен. Моля ви кажете ми кога да си запиша час при Калчев една седмица след това ли повече ли?? Не знам в дупка съм! Последно ми дойде на 31-ви март а цикъла ми е на 28 дни....

# 541
Ехааа, каква хубава новина. Hug При спонтанно забременяване не знам как е, но мен ме викна 2 седмици след положителен кръвен тест. Утре направи кръвен в клиниката /ако си от София/, повтори го в сряда и ще ти кажат кога да отидеш на преглед. Преди теста мини да кажеш на акушерките и те ще поемат нещата. Ако не си от София го направи в твоя град и се обади пак на акушерка след като вземеш резултата.
А защо си в дупка? То се намерило кой да пита де, но все пак това е много хубава новина.

Последна редакция: нд, 30 апр 2017, 15:03 от Boby_pl

# 542
  • София, Надежда1
Боби направо утре моя мъж ще ме закара. Притесняват ме болките в кръста ужас.... боли ме и болки като пмс имам! Нормално ли е?

# 543
Вечерта преди кръвния ми тест имах неописуеми болки в кръста, яйчниците и ниско долу. Ама като казвам неописуеми значи, че направо се препотих от болка. Пих 3-4 но шпа и ме отпусна чак след няколко часа. Аз съм с много болезнен МЦ, но той е нищо в сравнение с болките, които имах. Така че болките не означават, че има проблем. Може шушулката да се впива здраво в мама.  Heart Eyes

# 544
  • София, Надежда1
Моите са все едно всеки момент ще ми дойде.... бях убедена, че ще ми дойде а то закъсня с 4 дни вече..... кръвният тест до колко време излизат резултатите?

# 545
В клиниката до 2 часа, но на мен ми звъннаха след по-малко от час и половина. Може и там да се изчака резултата. Пожелавам ти една хубава стойност и прекрасно удвояване след това. Peace
Аз имах ПМС и през времето, в което чаках теста. Все си мислех, че ми идва и гледах да няма кръв. Напълно те разбирам, но имаш наситени чертички. Моите не бяха чак наситени.

# 546
  • София, Надежда1
Не мога да го повярвам! Аз се приготвях за инвитро ... само да не сме заплодили някоя лоша яйцеклетка или с някой лош плувец - това са ми най-големите притеснения Sad

# 547
Това ни е в кръвта на нас жените, все се притесняваме. И аз от два дни оревах света без все още да имам симптом за нещо лошо. Разбираемо е да се притесняваме като сме натрупали толкова страх от предишни неуспехи. Не върви точно от моята уста да успокоявам, но се опитай да не мислиш за това. Явно Ортомол-а е помогнал и някое здраво войниче е стигнало целта. Laughing

# 548
  • София, Надежда1
Благодаря Бобка! Дано да е така! Чул те Господ. Дано всичко с нас да е на ред и дано всички имат късмет скоро да гушкат бебенца!  bouquet

# 549
И аз за това се моля. Да не остане небременна в тази тема и да си говорим за хубави неща, без притеснения и проблеми. Ще чакаме да се похвалиш с най-хубавия резултат утре.
В страницата във Фейсбук са качили новия епизод на реалитито. Доц. Русев наистина изглежда прекрасен човек.

Последна редакция: нд, 30 апр 2017, 15:10 от Boby_pl

# 550
ЕленаЖ, направи утре кръвен някъде. След това може да го повториш в сряда да видиш дали се удвоява. Ако имаш назначени вливки е хубаво да отидеш и да ги направиш. За преглед зависи дали искаш да отидеш рано за установяване на маточна Б или направо за сърчице. Но някъде след десетина дни или най-точно след стойност на ЧХГ около 1000, за да се види нещо на ехограф;-)
Най-после се появи официално изявление....

# 551
Блинг, къде? Защото сайтът им не зарежда изобщо Rolling Eyes

# 552
На сайта и фб страницата.

# 553
И къде отиват?

# 554
  • От Луната
Елена, тихичко честито. Аз бих отишла при док в 7ма седмица направо за сърчице, ако чхг нараства правилно. Ще избегнеш притесненията на Боби Simple Smile още повече че не се знае кога е била Ову.
Иначе, много се радвам за вас и дано нещата се развиват все така добре!

В сайта има изявление, копирам го:
Цитат
В отговор на появилите се слухове, че екипът на клиника Малинов се премества на друго място, имам удоволствието да съобщя на нашите пациенти, че персоналът на клиниката остава на същото място, с изключение на Д-р Калчев, Д-р Семерджиева и няколко акушерки, които взеха своето решение и поеха по своя път. Но в живота, както и в природата, рядко остават празни места в една жива, работеща и добре организирана система, каквато е клиника Малинов.Така че, ние оставаме на същото място с няколко нови висококвалифицирани и с добър професионален опит, попълнения.
Колаборацията между акушер гинеколози, ембриолози, имунолози и генетици функционира нормално и така ще бъде и в бъдеще, защото вярваме, че комплексният подход към здравето и биологията на родителите е правилният път за създаване на здрави деца. Нещо повече! Възможността за изработване на т.нар. „генетична карта“ на плода преди трансфера на зародиша в матката, осигурява подбора на най-жизнеспособния ембрион и изключва със сигурност появата на вродени малформации, както и дава информация на родителите за потенциалните рискове за здравето на детето в бъдещия му живот.
В ПРЕКЛОНЕНИЕ ПРЕД ЖИВОТА и всичко, което тази думичка означава-любов, дом, мир, закрила, семейство, вяра, топлина и детски смях, оставам Ваш – на своите пациенти и техните деца .
Д-р Максим Малинов

На мен тази д-р Диана Николова, нещо не ми вдъхва доверие. Дано да греша ...
И за новите пациенти на клиниката има "промоция" безплатна хистероскопия, а за Б безплатно цитогенетично изследване.
Като препоръка към д-р Явор Малинов, а и към визията на целия сайт, не е лоша идея да наемат фотограф и да ги заснемат и качат едни прилични снимки в един стил. Снимката на д-р Малинов е направо плашеща. Той самия изглежда изплашен и стреснат. Или това не е подходяща поза за него или трябва в по-непринудена поза да го снимат. Като цяло сайта има доста бъгове ... дано сега му обърнат внимание, след нововъведенията.

Смайл, отваря се нова клиника от септември! Лично се поинтересувах, и ми казаха да се свържа с тях средата на юни, тогава ще има повече информация.

Общи условия

Активация на акаунт