Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Бебешка тема 24

• 40 470
  • 721
  •   1
Отговори
# 525
Ох ще полудея. Възможно ли е след оргаметрил да ми дойде два пъти за 1месец? Или пък да е заради естрофема който взимах и внезапно спрях? Не  знам вече къде в причината, но приблем след проблем

# 526
  • София
Сън, разпускай и се наслаждавай хубаво, защото това ще ти е последното спа поне за година напред   newsm10

# 527
Боби цяла нощ те мислих. Надявам се скоро да се включиш с хубави новини Praynig

# 528
  • От Луната
И аз постоянно влизам да видя за Боби, но няма! Дано спинкат блаженно с точицата и всичко е наред!

# 529
Момичета, не искам така да ви стресирам. Палците ви са ми необходими, защото има шанс нещата да не се развият добре. Засега нямам показателен симптом, но то май при мисед аб. може и да няма и чак на прегледа да се установи. За съжаление проблемът е такъв, че и да хукна на лекар той нищо няма да може да направи. Това не се лекува. Прегледът ми при д-р Сигридов е чак на 11.05. Мога само да се надявам, че съм изключение от статистиките и да вярвам, че бебчето ми ще се пребори. Говоря му, дано ме чува.  Praynig Звънях да питат док, а той казва да не се разстройвам и че всичко е ОК, но аз знам че просто не иска да ме паникьосва повече.

Последна редакция: нд, 30 апр 2017, 12:51 от Boby_pl

# 530
Боби тук вече ме притесни. Не съм чела назад. Какво става? За какви аборти става въпрос, какви са тези притеснения? Ако искаш на лично ми кажи, ако не ти е удобно тук

# 531
Боби, не пускаме палци! Притесни ме и мен!
Вярвам, че твоето бебче е борбено!

Последна редакция: нд, 30 апр 2017, 12:15 от Idelle

# 532
  • От Луната
Боби, не е хубаво да има толкова чести прегледи, затова док не те вика. А и имай му доверие, щом казва че е наред, значи има причина да го казва! Моля те, от сърце, бъди по-спокойна и вярвай повече на док. Той няма за цел да ни лъже или да крие нещо, ако имаше повод за притеснение щеше да ти каже. Минали са хиляди бременни в тези седмици при него, той знае какво вижда и не на последно място, в нета има предимно лоши случаи, изключения. Малко хора влизат са се похвалят, затова отново ти препоръчвам да намалиш до минимум четенето. Има хора, като мен, вероятно и като теб, които просто не трябва да знаят всички възможни развои на ситуацията. Повярвай ми, има далеч далеч по-притеснителни неща с напредването на б и раждането. Просто трябва да обереш негативните емоции, защото после ще съжаляваш, че си подложила точицата на всичкия този излишен стрес. Много те прегръщам и вярвам силно в думите на док. Опитай и ти да мислиш за хубави неща... А ако има нещо за което да се мисли, то док е за това. Той ще обере тази емоция вместо теб и ти трябва да знаеш само това, което е важно, иначе не зная каква Б ще изкараш!
Аз съм 99,9% сигурна че точицата ти ще се роди на термин! Така че минавай в режим "оптимист" и се залавяй с плановете за ремонт, за стая, количка и така до последния чорап Wink

Последна редакция: нд, 30 апр 2017, 16:44 от ♥Синеока♥

# 533
Просто включете палците засега. Не се тормозете заради мен, имате си достатъчно ваши мисли и притеснения. Пак казвам, че все още нямам симптом, но съм напрегната и очаквам какво ли не.

# 534
  • От Луната
винаги ще имаш палците и положителна енергия от нас! Просто виждам, че търсиш проблем, който вероятно е само в главата ти. Напълно нормално е всичко това, но се опитай да не се поддаваш на мислите и никакво очакване на проблеми. Ей, бременна си, нищо че няма коремче и че се чудиш дали е истина. Аз осъзнах че съм Б чаааак към 6-7 месец. До тогава все бях на тръни, че ще стане нещо, че не мърда, и така всякакви измислици.
Между другото още не осъзнавам че съм майка... Обичам си рибето, но е странно. Мнооого странно!

Последна редакция: нд, 30 апр 2017, 16:44 от ♥Синеока♥

# 535
Йоли Hug Дано си права за всичко. Много искам да се окажеш права.

# 536
  • От Луната
Наистина го вярвам!
Просто вярвам на Док, и като човек който е минал и през проблеми, ти казвам, че док няма да скрие нищо.
Моето правило беше, да следя емоциите им по време на преглед. Ако док е ведър и се усмихва, значи и аз съм спокойна. Така бях и със Сигридов. След "честито" нищо повече не чух Simple Smile, аз при него изпадах в деменция някаква ... Не бях същия човек.

# 537
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Боби,по добре е да повярваш, че те е сполетяло най-голямото щастие и си вече мама  Hug bouquet. Бебко, усеща всички радости и тревоги. Нашата психика е много важна и върши чудеса с здравето и тялото ни. Сега са празници, опитай се да се разсееш, отиди на шопинг, гледай хубав филм или вземи си хубава книга. Ще стискам палци,за твоето малко бебче.  HugДо термин.

# 538
Боби,след като нямаш симптоми,защо имаш такива черни мисли? Вярвай в твоето бебе. Спомни си,че преди не вярваше,че и до трансфер ще стигнеш Hug

# 539
Така е. Не съм забравила страховете си. За съжаление съм голяма паника. ММ постоянно ми се кара за песимизма ми. Ако греша после много ще ме е срам пред моята точица. Благодаря на всички за успокоителните думи. Дано имат вълшебен ефект.

Общи условия

Активация на акаунт