Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Бебешка тема 24

• 40 476
  • 721
  •   1
Отговори
# 585
Честито, Елена!

# 586
  • София, Надежда1
Благодаря, но докато не го гушна някой ден няма да ми е много спокойно!  Praynig Сега сте вие на ред!

# 587
Сорендичка, мина твл, благодаря, че питаш Simple Smile
Възстановявам се след ремонта и чакам да ми дойде Ц та като гледам май ще изкарам направо един 2-3 седмичен цикъл  #Crazy
Много успех на всички, мисля си, че м. Май ше бъде много, много положителен  baby_neutral

# 588
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
ЕленаЖ , честито  newsm44 ,много се радвам за вас  Hug
На всички желая късмет и много стиснати палчета ,всички имаме нужда,нали ?!?
Момичета едно питане имам , в колко часа трябва да сме в лабораторията сутрин за МБ,Хламидия , спермограма ,щ.жлеза и витамин Д ? Гладни и жадни трябва да сме ,нали ? newsm78  За Е2 и ЛХ и ФСХ непомня какво каза доки.Дали да ги изследвам ? В сряда ще ми е 15 ден от цикъл . Пегледа ми е в 09:00 часа при Док.

# 589
ЕленаЖ, официално тихичко честито bouquet Да си го топлиш до термин Praynig
Angeli888,  за лабораторията  е хубаво към 8 щом ще имаш на щитовидната. На гладно и без кафе. Иначе другите са без значение. Щом си 15ти ден не виждам смисъл да пускаш другите, изчакай прегледа и ако реши ще ти ги назначи за след него. За СГ беше хубаво да имате час или поне да ги предупредите. Може да се наложи да почакате, ако има хора, защото двойките в процедура са с приоритет, както и такива, които са със записани часове.  Но си зависи от конкретния ден.
Палци за всички нуждаещи fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 590
ЕленаЖ тихичко честито Hug Да си го топлиш до термин bouquet

# 591
Еленаж, честито и от мен, лека бременност до термин ти желая.
Блинг, успех при Сигридов, да те успокои.
Палци, за всички в нужда.

# 592
Благодаря, Поли Hug

# 593
  • София, Надежда1
Благодаря ви момичета. Сега ще чакам вас!  bouquet

# 594
Ели, тихичко чистито. Пожелавам ти спокойна бременност и само хубави новини по прегледите. Heart Eyes
Палчета за всички, които имат нужда. Специално за Поли и Блингчето даже двойни палци. Peace
И аз днес срещнах док. Прати ме да си сипя едно сокче, да си легна и да си пусна някое филмче. Crazy Каза, че така само вредя на бебчо. "Успокои ме", че нищо не можем да повлияем и променим /не че не е вярно/ и така ... Добре поне, че ми го каза с усмивка, че на мен ми трябва само един по-сериозен поглед след такова изказване и съм изпаднала в депресия. ooooh!

# 595
Елена, чудно ЧХГ! Браво! Да си топлиш шушулката до термин!  Praynig

Верче, хайде сега и ти едно порочно зачатие след ТВЛ! Стискам палци да се получат нещата.  Peace

Усмивка, много неприятно това с двата цикъла.  ooooh! Дано акушерките и док да могат да те посъветват. На мен не ми се е случвало, но явно нещо лекарства и хормони са се объркали.

Боби, хубаво, че сте се видели с док. Ние тук опитваме да те успокояваме, но док си е док. Надявам се, че наистина ти е подействал добре. Вярвай в бебчето и бъди позитивна, а ние ще помагаме с каквото можем - най-вече вълшебни палци и положителна енергия.  Hug

Палчета за Блинг и който още има нужда тази седмица.  Praynig

# 596
  • София
Момчета, вие бихте ли се решили на инвитро при док май или юни месец, на фона на случващото се в клиниката? Много се чудя и не мога да реша. Някоя от вас има ли сигурно инфо кога отваря врати клиниката на Калчев? Аз останах с впечатлението, че септември най-рано.

# 597
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Bling-a-ling  Hugблагодаря ти за бързият отговор ! Ние имаме запазен час и сме се обадили ,че пристигаме в БГ , януари месец ,когато бях в клиниката след прегледи и изписани илачи с док се разбрахме след 3 месеца пак при него . При доцента също . Обадих се за час още в началото на април и ни записаха за 09:00 часа.
Дано да няма разминаване ,сега с тези промени.
Усмивка , не се вкарвай във филми , знаеш как говори док. винаги ще намери благоприятни думи за да те успокои .
Палчета за всички тази седмица .

# 598
Воайорче, май месец бих се решила, обаче юни ... не знам. То зависи и как си падат датите на процедурите. Но това с уговорката, че говорим за ЕЦ. При стимулиран опит може да се усложнят нещата, да се наложи после местене на ембриони и т.н. По принцип най-добре ми се вижда септември заради изказването на док, че ще имат много добър ембриолог. Обаче знам какво е да чакаш толкова време. На всеки му се иска още утре да стартира.

# 599
  • София
На ЕЦ съм, Боби. Заради ендометриозата. Аз бих чакала до септември, но се тревожа заболяването ми да не нанесе още повече поражения върху организма ми. Ако сега не стане, ще пробвам пак септември, но пък ако ембриолозите не са на ниво, нямам пари за хвърляне на вятъра...
Д-р Калчев твърди, че ЕМ не трябва да ме притеснява, но аз не мога да спра да мисля за нея и ми се струва, че подценява състоянието ми, което ме натъжава...

Общи условия

Активация на акаунт