Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Бебешка тема 24

• 40 470
  • 721
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, имам нужда от съвета ви. За 1 месец 2 пъти ми идва. Това е след оргаметрила. Не знам това ли е причината . Сега втория път изглежда че ще трае само 2 дни. Това брои ли се за цикъл? Като какво да го отчитам? Случвало ли ви се е и на вас? Имате ли идея защо? Да не би пък да е от естрофема който скоростно спрях? Чувствам се че хормонално се е получила голяма каша в мен

# 571
Момичета, имам нужда от съвета ви. За 1 месец 2 пъти ми идва. Това е след оргаметрила. Не знам това ли е причината . Сега втория път изглежда че ще трае само 2 дни. Това брои ли се за цикъл? Като какво да го отчитам? Случвало ли ви се е и на вас? Имате ли идея защо? Да не би пък да е от естрофема който скоростно спрях? Чувствам се че хормонално се е получила голяма каша в мен

Миличка, февруари бях на естрофем, даже в един момент на доза 3х2. Спрях го от раз и почнах оргаметрил, за десет дни по две таблетки. Дойде ми на петия ден след последния прием - нищо не беше наред в този цикъл. Следващ така и не дойде и пих регулон, за предизвикване. Сега вече съм ок.
Споредмен звънни на някоя акушерка, разкажи, за ситуацията и те да кажат.

Последна редакция: пн, 01 май 2017, 07:14 от Poly84

# 572
Офффф пак ще им се звъни, няма как

# 573
Може решението за спиране на часове да е взето общо, иначе как да стане тази промяна? Все някъде трябва да теглят чертата.
Надявам се да продължим да арзчитаме на подкрепата на доц. Русев и дае все така достъпен за всички, които имаме нужда  Peace

Тези дни си мисля, че подценяваме приноса на д-р Малинов, който е автор на модела на функциониране на клиниката-
Скрит текст:
сега си давам сметка, че и той е АГ,
Изборите  на екипите на д-р Калчев и имащата вече опит в инвитрото Семерджиева и преди това - на Стаменов и Персенска показват усет за избор на специалисти. Медицинският мениджмънт осигурява концентрацията на репродуктивните специалисти в тяхното проф. поле - всички знаем защо сме избрали клиниката с директен контакт между док и пациенти пред по-нови и по-лъскави, където водещ специалист съвместява и мениджърските функции....А човешко отношение в Малинов получавам и в лаборатория, интензивното, регистратурата... навсякъде.

Разбирам го и д-р Малинов. Със сигурност му е много кофти за напускането на екипа. Но един добър лекар ако иска да се развива и да става още по-добър трябва да поеме по свой път и да работи за себе си.

Усмивка, и аз имах объркване от оргаметрила - доста натоварващ медикамент е; според мен попитай и иди на преглед, за да си спокойна.

# 574
  • София
Ели, честито! Лека и безпроблемна бременност ти желая!
Люксенче, Магнетик, много се радвам, че минахте да ни 'видите'! Дано всички тук скоро да имаме като вашето щастие Simple Smile
Нали днед клиниката работи? Запътила съм се за мб и плазми.

# 575
  • София
Работи клиниката с пълна пара, голяма навалица беше сутринта.

На мен хормоните са ми супер, благодаря за палчетата, продължавам нататък Simple Smile

Успях да си запиша час за Русев без проблем - явно е било невярна информация това във ФБ.

# 576
Дели, щом доц. Русев все още участва в заснемането на епизодите на "зелената линейка", ще остане в клиниката на 100%, Калчев и Семерджиева веднага ги спряха от ефир..
А и от клиниката ми казафа, че Русев си остава ппи тях.

# 577
Когато аз бях на първа среща с д-р Калчев, миналата седм., той ми каза, че доц. Русев остава в Малинов и те ще продължат да работят с него.

# 578
Лейди, това, че не записват часове за док Калчев не знам дали е съгласувано с него. Той лично ми каза да звъним на акушерките, за часове.

# 579
Вече им работи опцията за онлайн записване на час. Нормално, дава опция само за д-р Малинов и д-р Николова. Д-р Малинов приема следобяд до 19 ч., а д-р Николова се редува през ден сутрин-следобяд. Разбирам да не записват първични за док и Семерджиева, защото все пак трябва да наберат пациенти за новите доктори. Но не е редно да не записват часове за редовни пациентки.

# 580
  • София
Верче, мина ли твл-то?
Днес няма да взимат Мб, ще ходя утре сутрин.

# 581
А иначе акушерките там ли са, че мисля да отида да си взема последния Прегнил?

# 582
  • София
Казаха, че работят, но не взимат проби.

# 583
  • От Луната
До колкото знам, д-р Малинов старши, Максим,чието изявление публикуваха вчера, е анестезиолог по образование. Това ми го каза негов колега от университета преди време, когато си търсех клиника.
А д-р Малинов младши, т.е. синът му Явор Малинов е АГ.
Вярвам, че клиниката ще си остане една от водещите. Щом не се е "затрила" след отцепването на Стаменов и Персенска и сега ще оцелеят, но пък пожелавам на д-р Калчев и целия екип на новата клиника да имат много успех, много нови пациенти и да се развиват стремглаво.
Тук няма място за лични емоции, това е бизнес, нормално е да има отлив на пациенти и от двете страни, но пък са способни, креативни, млади и с много амбиция ... и ще успеят, ако ще и бакалия да отворят, а не клиника.
Аз естествено ще остана вярна на моя си док, и тия дни ще идем да видят нашия човек, да им повдигнем духа и да ги подкрепим, в този труден за тях момент.  Hug

# 584
  • София, Надежда1
Момичета днес бях в Малинов за ЧХГ - 406 или 416 ще ви излъжа не разбрах по телефона Цвети какво точно издиктува, но съм щастлива видях се с любимият ни доктор - тамън излизаше от манипулация.   Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт