Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Бебешка тема 24

• 40 475
  • 721
  •   1
Отговори
# 555
  • София
ЕленаЖ, браво на вас! Тихичко честито и от мен!  Hug

Скрит текст:
Вчера във ФБ групата за Сигридов се появиха коментари, че доц. Русев щял да се мести в Надежда (на една дама й отказали час с този довод). Аз утре като ходя за хормони ще питам и за това.

# 556
  • От Луната
еееееееее вярно ли? Отивам да чета в групата ... егати! Сега и до него едва ще се дореждаме! Ужас!
Аз и на него съм му казвала, че има нужда от асистент ... дано му назначат такъв, понеже съвсем ще стане трудна комуникацията!

# 557
  • София
Елена, честито! Такива новини винаги много са ме радвали. ММ пи същата добвка 3 месеца преди да направим опита. Стискам ти палци. Hug Мен  така ме болеше преди теста и след него, че постоянно поглеждах дали няма цикъл. Просто бях сигурна, че аха и ще дойде. Това при мен продължи до 20 седмица. След 15-та вече спрях да гледам за цикъл, де, то вече свикнах. Така че не се притеснявай за тези болки.

Аз идната седмица ще ходя в Малинов да почерпя за бебето, да занеса снимки и да се видя с доктора. Такава уговорка имахме последния път, когато бях при него, за да му се покажа и разкажа как върви бремеността. И ще го попитам за инфо, защото две мои приятелки идват от чужбина тук, за да се видят с него към края на юни, и да им дам инфо.
За доц. Русев и аз го прочетох в групата, дано не е така, защото ако отиде там ще е адски трудно да се срещнеш с него. А тук е достъпен. Всъщност изявлението не ми допадна, някак сухо и неточно ми е. Може би съм изкривена професионално.

Ние с Бела сме добре. Сега виждам горната снимка на темата, защото влизам от телефона предимно. Благодаря, Блингче!  Hug Hug Тя наддава, в момента лежи в шезлонг и се заглежда в играчките, бодува повече, отколкото ми се иска, но не плаче. Лежи си, мърда, говори си нещо и това е. Да не ми е уроки, но е много кротка и добра. Пу-пу. Crazy

Връщам се да чата, за да видя какво съм изпуснала. Много палци за всички и целувки. Praynig Hug Hug

# 558
Елена, тихичко честито ❤
Относно доц. Русев - аз от клиниката разбрах, че остава в Малинов. Беше отпуск човекът, от 2 май е на работа, ъпри свободен час имаше чак за 5 май... много е станал натоварен и той..

# 559
Разбирам го и д-р Малинов. Със сигурност му е много кофти за напускането на екипа. Но един добър лекар ако иска да се развива и да става още по-добър трябва да поеме по свой път и да работи за себе си. Да не се чувства ограничен от някой над него, който дирижира нещата. С това за живата верига искат да кажат любимото изречение на всички работодатели: Няма незаменими хора. Само че това не е вярно. Има незаменими хора и док е един от тях. Въз основа на нещо, което ми каза разбрах че е притеснен за новото начало, но вярвам че им предстои само най-хубавото.
Това за доц. Русев май не беше потвърдено. newsm78
Люксенче, видях я твоята прекрасница в групата за д-р Сигридов. Прекрасна е, да ти е жива и здрава. Посещавай ни по-често да разказваш за нея. Нека е все така кротичка и послушна.

# 560
За мен д-р Малинов се опитва да ограничи щетите, но е малко късно...
според мен  да не се дават часове за напускащите доктори, а само за новопостъпилите е грозна постъпка....
Доктор Калчев е невероятен специалист и ще бъде последван от много негови пациентки, без съмнение.

# 561
  • София, Надежда1
И аз непрекъснато си гледам бельото........относно вливките нямам назначени.... благодаря ви за сега момичета дано е за добро...... сега като отида утре...... и кажа, че съм на Калчев пациентка и съм дошла за кръвен тест да не ме погледнат лош или да звънна като съм там на Теди направо?? Дайте ми съвет

# 562
Отиваш в манипулационната направо и обясняваш на някоя акушерка, която хванеш. Ще те пратят към лабораторията и като е готов резултатът ще ти звъннат и ще уточните кога да ходиш за преглед.
Или просто си пускаш сама ЧХГ и като излезе резултата се минаваш през тях, за да ти запишат час.

# 563
Елена, отиваш в манипулационната първо, записват ти тел и после каса- лаборатория. От регистратурата не можеш да си вземеш резултат от кръвния тест, само от акушерка. Те ще ти се обадят като е готов резултата и след като са говорили с Калчев за следваща стъпка.
Всичко ще е наред Simple Smile

# 564
  • София
Момичета, предполагам че същата е процедурата и при хормони на 3 ден, нали?

# 565
Същата е, за да ти дадат акушерките листче с изследванията за рецепцията, където плащаш и отиваш в лабораторията. После ти се обаждат да ти кажат какво е казал док  и дали продължавате.

# 566
ЕленаЖ, ах, че хубава новина! Тихичко честито и стискам палци за хубаво ЧХГ! Praynig И аз бих изчакала за прегледа 2 седмици поне, за да идете направо за сърчице. За ПМС вече са ти казали - при някои момичета няма, при други има през първите 3-4 месеца, а при трети през цялата бременност. И мен всеки ден ме наболява малко кръст и корем, вече спрях да обръщам внимание и приех, че е нормално - така че не се притеснявай. Щом няма супер силни болки или кървене всичко е в реда на нещата.  Peace

Люксенче, много се радвам, че се включи! Дай Боже на всяка една от нас по една добричка Бела като твоята!  Hug

Крайно време беше да пуснат нещо официално. Изявлението няма да го коментирам, важното е, че все пак хората ще са в течение и ще могат да си планират своевременно нещата, а това е най-важното за всяка една от нас.  Peace

# 567
Момичета здравейте  bouquet

Отдавна не съм влизала и писала, но комуникацията в бгмама ми е трудна през телефона, а до компа рядко стигам  Tired

Честито на всички родили мамчета от групата и много стиснати палчета за новите бремелинки : успешна и лека бременност до термин  Heart Eyes

Прочетох новината за Калчев и се надявам да вземат  доцента при тях  Heart Eyes
Май или началото на Юни планирам идване до София и ще покажа на док нашата София  Sunglasses

Стискам палчета на Поли за скорошно бременеене  Heart Eyes

# 568
Елена, тихичко честито! Хубаво новина!

# 569
Благодаря, за палчетата, Магнетик  Hug Hug Hug да нацелуваш малката принцеса от мен!

Общи условия

Активация на акаунт