Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Бебешка тема 24

• 40 516
  • 721
  •   1
Отговори
# 615
Воайорче, не мисли за такъв сценарий. Док няма как да загуби пациенти и не би постъпил така. Дори успелите сега в Малинов да не ни се наложи пак да опираме до него, само препоръките от нас към други жени са достатъчни. Ето примерно мен ме насочи към него моята братовчедка, която си има детенце благодарение на него. Аз ще го препоръчам на други и така веригата си върви. А и много от нас ще правят и второ, живот и здраве. Единственото притеснение е, ако му спъват работата по някакъв начин в клиниката.
За ендометриозата вероятно е имал предвид състоянието при мен. Не помня при теб какво беше, аз съм с рецидив на десен яйчник и той въобще не работи. За естествено забременяване при мен не е и споменавал. Имаше предвид, че с инвитро няма да имам проблем да забременя, дори и при наличие на ендометриозната киста.
Злати, страхотни цифрички. И мен ме сърбят ръцете, ама с този Прегнил няма смисъл.
Ливче, вчера точно обсъждах с ММ ако Сигридов каже, че бебчо е добре, как да се самонакажа за това, което причиних на всички. И ММ вика: Ще ме заведеш на вечеря. Аз му викам: То това е "голямо наказание", а той: Да, ама аз ще ям, а ти ще подсмърчаш отстрани.  Joy
Блингче, от колко часа си? Чакаш ли вече?

# 616
Лив и аз имам час за 8 май сигурно след това ще отсъства док. Аз не слагам прегнил само на утрогестан съм 3х2 и ФК.
Момичета колко прегледа ще имам при док сега ще ми е първия, просто да знам колко пъти ще имам пътувания тъй като не сме от Сф.

# 617
2 или 3 предполагам. Той ще прецени. Мисля, че 2 ще имаш със сигурност, мен за 3-тия ме прати при Сигридов, макар че вчера ми идваше като го видях да го поведа към кабинета да ме прегледа и да се свършва с това напрежение.  Laughing

# 618
Мая, ако става въпрос за друга клиника не мога да коментирам. Предполагам ще има промяна. И мен ме беше страх в началото, въпреки че беше минал известен период от време и не бях редовен пациент. Сега познавайки док чак ми е смешно, че съм имала такива притеснения. Радвам се, че се реших, прекрачих принципите си да давам винаги втори шанс и не изгубих още ценно време.
Боби, не може да изследваш ЧХГ заради хориомона, а и да не беше той, на този етап не е показателно. Само в прегледите е истината.
Воайорче, ти си настоявай и мрънкай. Не знам дали помниш какъв беше коментара на док след първия ни опит. Доста се разочаровах тогава и ако не бях такова упорито същество и до ден днешен щях да си чакам да ми се случи чудо.
Относно коментар за качеството на ембрионите, аз също нямах такъв първия път. Доста по-претупан беше от втория. Не знам дали беше случайност или защото бе на ЕЦ.
Злате, предполагам, че ще имаш най-много два прегледа. Особено като си естествено. Преди бяха като че ли бяха по три. Последните бременни момичета са все с по два. Дори и мен не искаше първоначално да ме вика, въпреки проблемите. Но си бях на трети и дори за четвърти мислех да се примоля.
Мен не ме чакайте скоро...

Последна редакция: вт, 02 май 2017, 11:46 от 💎Bling-a-ling💎

# 619
  • София
Ехаа, Злате, страхотно!  bouquet
Стискам палци всичко да е наред до финал!

Воайорче, ако можеш да се вместиш във времето - давай.
После септември може да е навалица от всички изчакващи, пък и докато се нагласят на новото място може да отнеме време. Но ако док има резерви - питай го какви са.

Боби, стига се притеснява, всичко ще е наред!

Блинг, на теб стискам палчета за прегледа при Сигридов.
Ти беше писала че около Гергьовден док има личен празник, може затова да отсъства.

Соренда,
ако си по фонда не знам дали може да се проточва във времето. Мен още на МБ ме питаха дали съм по фонда, трябвало да се знае предварително. Също има изисквания за препаратите, които се използват при стимулация (разказвали са ми). Може би някой, който е правил опит по фонда, знае по-добре.

Рени, стискам палци за успешен ЗЕТ.

Сън, и на теб палчета - хормоните да са в ред и това да е твоя месец да си прибереш снежинката.

Люксен, Магнетична, и аз много се окуражавам като пишете Simple Smile

# 620
Ами не знам защо ще отсъства. Миналата година се падаше петък и го нямаше само него. Всички други отсъстваха. По-късно ми просветна защо може да е.

# 621
Елена, чудно ти е ЧХГ и палчета да е само така стабилно  Peace

Това, че се е намерил почивен ден за док е супер, че като си спомня какви пълни до горе графици видях още миналия месец си дадох сметка за преумората, която се трупа. Това имах предвид, като предположих, че в един момент трябва да намалят темпото, за да се преместят. Това с мейла е кофти наистина!

Воайорче, Мая според мен този много пре-уплътнен график - чух за операции следобед - е причината за някакво колебание от страна на док, а той иска да обърне внимание както обикновено на всички, само дето седмицата е 24/7.... ooooh!

Мая, със смяна на клиниката всичко ще е ОК, доколкото знам най-добре е преди да си я взела да представиш документ за втория ти избор, иначе  се чака заседание за преразглеждане - виж темата за фонда.

Йоли, идеята за подкрепа с мъничко е супер  Hug

Peace палци за мен от всички, които имат нужда.

# 622
  • София
Сорендичка, аз бях със заповед по фонда. Док беше сигурен в стимулацията, защото вече имах известно количество опити при него с друг вид стимулации. Моето АМХ също е мноооогооо ниско... Не знам как стоят нещата за това с "плащането, ако не стане". Чувала съм, че има такава опция, но не съм запозната. При мен, още от началото си вървях с един лист по фонда, защото нали поемат хормони, прегледи и т.н. А и изискване имаше да има и снимка от всеки преглед (даже веднъж ме върнаха само за снимката, защото я бяха забравили). Ти коментирала ли си с док нещо, след като не те е проследявал? Извинявай ако си писала, но съм забравила  newsm78
Скрит текст:
Между другото, във връзка с местенето, на мен ми каза, че е помислил и за жените със заповеди и действа по въпроса, но все още има доста въпросителни..
Злате, честито и лека Б.
Дели, мерси за палчетата (повече ще са ми нужни за следващия месец) и успех и на теб с ЕЦ и дано успеете!
Воайорче, аз съм със смесени чувства за ЕМ - пречи ли, не пречи ли, вече и аз не знам. И на мен док ми каза да забравя за нея, но факт е че и аз вече години наред не успявам да забременея. Факт е, че и доста жени са забременяли с ЕМ, че и живи и здрави бебчета са родили. Аз за сега не я мисля... имам други грижи и тя остана назад...
За опита - ако имаш сили и средства - според мен пробвай. Подкрепям изцяло мнението на Лив.
Боби, и ние ще трябва да ти измислим някакво "сурово" наказание за мислите и притесненията ти - например да ни направиш някоя торта  Joy Всичко ще е наред, сигурна съм!  Hug

# 623
На мен сладко не ми се яде в последните седмици, но виж едни лозови сармички бих хапнала!  Mr. Green Боби, ще си чакаме почерпката!

За качеството на ембрионите щях да казвам и забравих - значи има си система с точки и т.н. При мене за 5 трансфера досега само при последните два са ми казвали по колко точки са ми били ембрионите и то, защото тук коментирахме с други момичета и после си попитах директно док и ембриоложката. Мисля, че не искат да ни обременяват с такава информация, за да не се настройваме предварително. Така че, моят съвет е ако искате да знаете - питайте, не мисля, че някой ще ви откаже информация.  Peace

# 624
  • София
Добре, Ливче, сладко-солено, каквото пожелаеш Simple Smile
И аз да допълня, че последния път ми казаха за точките, не защото попитах колко са, а попитах как точно се развиват ембритата и дали всичко е наред. Отговорът беше положителен и съответно ми казаха колко точки са. След това си позволих да питам Деси в един разговор "Добре ли са тези точки?", а тя се засмя и ми отговори следното "Не трябва да се обременяваш с тези точки. Имали сме положителни резултати и живи и здрави родени бебчета със 65 точки, имали сме отрицателни резултати и със 100 точки. Не ги мисли тези точки, те са субективни!"

# 625
  • София
Рени, преди 2 месеца му казах, че скоро ни идва редът за заповед и си направих устата за ЕЦ преди това, но той ми отказа и отсече, че ще чакаме заповедта. Ние сме с МФ, а аз съм след твл. Притеснено ми е, но се опитвам да мисля положително за момента.

# 626
Момичета, затрупаха ме с работано. За какъв мейл става дума - може ли някой да ми драсне на лични?
А и къде ще отсъства док? Кой ще ми прави трансфера? и не смогнах да ви изчета задълбоче

# 627
  • София
Сорендичка, предполагам, че док е помислил за всичко и щом така ти е казал, значи има нещо на ум. Нормално е да се притесняваш, но ми харесва факта, че се опитваш да мислиш положително. Щом си настроена така, значи ще стане!  Hug
Поли, Златето беше писала, че е пращала резултати на имейла, но бил блокиран и док нямал достъп. За отсъствие се говори, че от 9-ти няма да го има, ама до кога май не се знае. На теб кога ще ти е трансфера?

# 628
Ако някой разбере от кога до кога няма да го има док да каже, че и на мен ми е важно. Може да ми се наложи след прегледа при Сигридов спешно да ми трябва.
Поли, стискам ти силно палчета и дано не хванеш отсъствието на док точно за трансфера.  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 629
  • на малък остров в океана
Здравейте, някой знае ли къде работи сега д-р Калчев? Защото го няма на страницата на клиниката вече, а го препоръчах на една приятелка.
Само тази информация открих на сайта им:
https://malinov-clinic.com/%D0%B8%D0%B7%D1%8F%D0%B2%D0%BB%D0%B5% … 0%BD%D0%BE%D0%B2/

Общи условия

Активация на акаунт