Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Бебешка тема 24

• 40 514
  • 721
  •   1
Отговори
# 630
Ujasia, в Малинов е до края на м. юни. Мести се на ново място и затова са го махнали от сайта.

# 631
  • на малък остров в океана
Ujasia, в Малинов е до края на м. юни. Мести се на ново място и затова са го махнали от сайта.

bouquet Благодаря

# 632
  • От Луната
И мен ме интересува кога ще е на работа док?
Ужасия, прочети тази и последните страници на предната тема. Д-р Калчев и д-р Семерджиева напускат клиниката. Също и всички акушерки. Ще има нова клиника. Достоверна информация най-добре да получите от акушерките след средата на юни. Така ми казаха на мен. Аз също съм препоръчала док на доста хора и самата аз ще следя какво се случва. За сега второ дете не планирам, но бих искала да даря Я. Ще чакам да отворят врати и да ги подкрепя по този начин.

# 633
  • София
Браво, Йоли!  bouquet bouquet bouquet
Адмирации!

# 634
  • От Луната
Благодаря, Воайорче. Ще видим дали отговарям на критериите. И дали ще излезе нещо.
Искам да го направя от благодарност. Не съм светица... Сигурно не бих дарила, ако не се бях сблъсквала с този проблем. Чувствам се длъжна да предам жеста, както на мен ми беше помогнато.

# 635
Браво за решението на Йоли и на всички, които правят този жест към хората, които не могат да имат дечица със собствени яйцеклетки.  bouquet

# 636
За другата седмица не разбрах нищо днес. Не са споменавали даже. Та не мога да помогна...

Искам да помоля за палци, че пак всичко е на косъм и вече ми идва брутално тежко емоционално...

# 637
Сън  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Разбирам те ... що сълзи излях през последната година по такива разни поводи. Стискам палци.

# 638
Сън много стиснати палци от мен и положителна енергия Hug
fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 639
Сънче, никакво отлагане! Naughty Имаш всичките ми четири палчета и положителна енергия! Praynig

# 640
  • София
И от мен палчета, Сън  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 641
Сън, от нас имаш осем палчета Mr. Green fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 642
Съъъън, ще стискам и съм сигурна, че ще се получи

# 643
  • София
Палчета и от мен, Сънче  newsm17
Момичета, аз може би ще отложа за новата клиника. Някак си така го усещам интуитивно. Пък после ще почна инвитра на ЕЦ ударно, през месец, хахаххахаха

# 644
  • София
Сънче, много силни палчета! Нека всичко да е наред и да стартирате! fingerscrossed
Воайорче, наистина направи, както го усещаш. Аз не знам дали бих чакала, но това си е до човек. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт