Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Бебешка тема 24

• 40 511
  • 721
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Ами...прецених, че 4 месеца не са чак толкова много. Дай Боже да зачена порочно и да подложа Сигридов на тест как е заченато отрочето  Laughing

# 646
  • София
Хаха, добре звучи! От сърце ти го желая, Воайорче! Hug

# 647
Сънче ,палчета Hug

# 648
Воайорче, направи така, както го усещаш. Peace На сила хубост не става, когато си готова - тогава. А и лятото минава бързо. Аз ти пожелавам да не дочакаш септември! Стискам палчета за порочно чудо! Praynig

# 649
  • София
Благодаря ви, момичета!  Моля се за всички нас  Praynig

# 650
  • София
Сънче палчета и от мен. Hug

# 651
Ренка, ако док го няма все ще има кой да ми направи трансфера. Разбира се предпочитам да е той, но както дойде Simple Smile
Сънчее, палчета и от мен.
Блингче, надявам се, че всичко е наред с теб и беба.
Воайорче, направи така, както го усещаш, а аз ще ти стискам палци за порочно чудо и да отидем двете бременни в новата клиника.
Аз също искам да даря яйцеклетка, само да родя преди да навърша ограничителната възраст.

# 652
Поли, успокоиха ни за момента Wink
Воайорче, както обичам да казвам - постъпи, както би се чувствала най-добре. Това има различно измерение за всеки. При теб наистина има шанс и за порочно, а и ти се получава за разлика от мен, така че на твое място бих била по-спокойна и обнадеждена. Въпрос на късмет на нацелиш и изчакаш твоето си ембри. То това се отнася за всички ни де без значение от проблемите.
Аз няма да имам време да даря, но би ми се искало да помогна макар и с риск да погазя принципите и ограниченията, които съм си наложила относно здравето.

# 653
Блинг, най-накрая сядам на компютъра, та мога да видя лентичката. Ми то станало време за раждане!!! Преди да се случи, да ме наръсиш ти на свой ред. Нали за мома ще се боря лятото Grinning

# 654
Даа, имам да връщам  прашец. Дано подейства и в обратна посока. После ще искам от теб обратно за второ евентуално Laughing
Времето напредна, да. Ама има още доста и викам да си изчакаме до края. Без това ми поизпилиха нервичките последните седмици. Не е работа да обикаляш сто доктора. Ще си треперя до последно, но само да протече всичко безаварийно и по график.

# 655
  • От Луната
Сън, много палци от нас с Рибко ... Една част насмукани до посиняване Simple Smile
Блинк, браво за добрите новини! Готова ли си за раждане, реши ли къде?
Кристи, ама ти не се отказваш... Луда глава! Wink
Поли, всички палци и за теб!
Воайорче, много прекрасни мигове през лятото. И дано пък се случи и естествено.
Лив, Боби как сте? Злате?
Ей да напълните списъка с хубави новини...
Момичета, според вас редно ли е да направим нова тема за док и новата клиника? Тази дали ще замре, акп няма много нови пишещи пациенти...

# 656
Кристи, ама ти не се отказваш... Луда глава! Wink
Нивгаж! Обаче от мераци за три, мисля да спра на две Mr. Green

Блинг, ще връщам прашец, няма проблем Simple Smile

Аз мисля, че трябва да има нова тема за Калчев и клиниката му, а кой ще пише тук не знам Rolling Eyes

# 657
Чак готова не може да се каже. Подготвям се психически и купувам последни дреболии, че да ми е една идея по-спокойно. За сега тук ще се пробвам, макар на моменти ми идва да отида към Сф, но там ще е прекалено сложна организацията.
Ще направя отделна тема за новата клиника, но когато вече са по-ясни нещата и най-малкото има име Sunglasses Ще прехвърля и допълня инфото. А тази ще си остане и ще я водя докато някой поеме щафетата.
На мен мераците и за второ взеха да ми стихват. Но от упоритост и един вид дълг към себе си си мисля, че ще се пробвам. Най-малко ще дадем шанс на сладоледчетата.

# 658
Вълшебни са палчетата, ама не ги пускайте, че ще се движим по ръба...
Скрит текст:
Мислех, че пак съм болна, а ще се окаже, че  съм развила алергия към лекарствата, които взимах...

Воайорче, каквото ти идва от вътре...

За даряването... Още преди да разбера, че имам проблем бях решила да даря... А то какво стана... Не се отказвам обаче от идеята, само да родя едно и ще го изпълня и това...

# 659
Здравейте, момичета1 Знаете ли дали с направление от лич. л-р мога да направя цитонамазка при д-р Калчев? Ако не, то, каква е цената му? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт