Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Бебешка тема 24

• 40 507
  • 721
  •   1
Отговори
# 660
  • От Луната
Клиниката не работи със ЗК...
Мисля че ЦМ струва 30лв

# 661
Цитонамазка-25лв. без час за доки.На регистратура казвате че сте за цитонамазка.Резултат готов след 10дни

# 662
Цитонамазка-25лв. без час за доки.На регистратура казвате че сте за цитонамазка.Резултат готов след 10дни

благодаря

# 663
Момичета, само минавам да пожелая много успех на всички, много ви стискам палци и изпращам положителна енергия за успех този месец - трансфери, стимулации  Praynig /няма да изброявам по имена, за да не пропусна някой/  Hug
Ливче, благодаря за пожеланията ❤
На Лимончето, предстоеше й твл - много лека процедура и бързо въстановяване  Hug

# 664
Верче, благодаря ,че се сети Hug Но ТВЛ се отлага ,ще бъде направо за новата клиника. С док го обсъдихме и ако сега бяхме направили ТВЛ трансфера щеше да ми се пада средата на юли и с ММ не ни се рискуваше

# 665
По традиция за късмет на всички
 babydust7 babydust7 babydust7

# 666
  • София
Честита нова седмичка, Блинг!  Hug
Как мина прегледа при Сигридов?

Пуффф под прашеца

# 667
  • София
Честита нова седмичка, Блинг!

Последна редакция: пт, 05 май 2017, 12:58 от Соренда

# 668
Блингче, честита нова седмичка!
Лимонче, важното е да си спокойна и ок с решението си и всичко ще се получи - сигурна съм!
Сорендичка, сигурна съм, че всичко е наред и скоро ще се хвалиш с хубав резултат! Стискам палци да стартирате успешно!

Аз вируатлно ще почерпя. Днес ММ е рожденник:)
Скрит текст:

# 669
  • София
Воайорче, послушай сърцето си. Щом така го усещаш, значи така трябва да го направиш. Аз все пак стискам палци за изненада!  Hug
Поли, Сънче нали си знаете за моите палчета за вас специално!  Heart Eyes
Блингче, още една седмичка се изтърколи. Взимам си мъничко от прашеца ти по случай празника ми днес (не че празнувам де), ама днес имам имен ден. Чувствайте се почерпени всички, кой каквото си пожелае - тортички, сърмички и т.н.

Късмет на всички нуждаещи се!

Скрит текст:
За даряването на Я - и аз винаги съм искала, ама дали ще имам възможността...

Сънче, и тук честит празник - аз вече ти пожелах, каквото си бях намислила!

# 670
Аууу 32...кога мина това време... Hug Честита нова седмичка, Блингче! Много неусетно да ти минат последните няколко, ти май беше решила секцио, така че едва ли ще чакате до 40. Минавам и аз под прашеца и се моля да съм на твое място на есен живот и здраве.  Praynig

Сън, честит ти рожденик!  bouquet Жив и здрав да ти е и скоро да го направиш татко! Peace А на тази торта от снимката (ако е червено кадифе) съм й се наканила отдавна да я правя.  Mr. Green

Рени, честит имен ден! Живо и здраво да ти е името, и ти покрай него, и някой ден внуци да кръщават на тебе! bouquet

# 671
Благодаря ти Ренка, и ти имаш палци от мен!
Блинг, честита нова седмица. Събирам си и аз от розовият прашец, че и моята бебка ме чака Simple Smile
Сорендичка, изтървах те - какво стана днес?
Сънчо палци и за теб! Ти докъде я докара?
Ливчо, с теб до скоро Simple Smile

Честит рожденник на Сън и честит имен ден на Рени!

# 672
Мерси, момичета  Hug  bouquet

Ренчо, ЧИД и тук Wink И знаеш си, догодина в парка с бебетата!

Поли, стартирахме, ама развих алергия. Нямам инфекция, нито нищо, ама носът ми ще ме подлуди. Та ще видим... до къде ще я докараме. Аз направо не го виждам... Ама каквото стане...

Стискам ви от сега палци за понеделник, че май ще сте много на куп... После ви чакаме на отчет!

# 673
Сън, всичко ще е наред.
Кой още е за понеделник?

# 674
Рени, честит имен ден!
Сънче, честит рожден ден на твоята половинка!
Стискам палци стартът при теб да е с успешен финал!
Блингче, честита седмичка! Ех, остава малко до така чаканата среща с бебка! И аз да хвана малко от прашеца.  Grinning

При мен няма кой знае какво да отчитам. Днес бяхме на преглед и общо взето през следващите три месеца ще трябва да си вкарам в норми ТСХ-то и пролактина. ММ също трябва да пие добавки за по-добра спермограма. Както се казва, на есен с песен.

Общи условия

Активация на акаунт