Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Бебешка тема 24

• 40 483
  • 721
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Поли Hug какво се случи.Бъди силна и упорита и ти ще си прибереш твоята шушулка.Много гуш

# 706
Поли, и тук да ти кажа, че съжалявам и те гушкам силно! spoko Имаш цялата ни подкрепа и силно вярвам, че щом един път си прибереш бебчетата, ще останат с теб до термин!  Praynig

Синеока, аз ви видях с рибко - точно излизах от манипулационната и вие влязохте. Ама голям малък сладкиш - пу пу пу!  Heart Eyes Жив и здрав да е, сигурна съм, че много сте зарадвали всички.

Злате, супер, че сте видели сакче, то на толкова ранен етап няма какво толкова да се види.  Peace Ти не беше ли с инсеминация и съответно лека стимулация?  newsm78 Нямам опит с кистичките, но предполагам, че с времето ще се разкарат.

Елена, палчета за прегледа, опитай да си спокойна и да мислиш позитивно, че всичко ще е наред, защото ще е така!  Praynig

Още някой има ли да се отчита? Палчета и позитивна енергия за всички нуждаещи се  Praynig

При нас всичко е наред - в 8 седмица и 2 дни съм, бебе се развива ОК засега. Спинкаше с главата надолу, ММ каза, че е видял ръце и крака, аз нищо не видях  Mr. Green Хич не се оправям с УЗ в толкова ранни седмици.  Crazy Док беше доволен, ще ме види още един път след 2 седмици и после ме оставя в ръцете на Сигридов живот и здраве.  Peace

# 707
  • София
Момичета, ние решихме да променим заповедта за Надежда. Дано да е за добро. Успех на всички.
Ще ви следя.

# 708
  • София
Поли  Hug Hug Hug Hug Hug не тъгувай, а се зареди с търпение  Hug
Соренда, няма значение къде, важното е да е успешно. Все пак наминавай да казваш какво се случва.
Лив, Злате браво! Все така до термин! Wink

# 709
Ех, Полии. Много съжалявам.  spoko Не знам какво да ти кажа освен че напълно разбирам разочарованието и болката ти. Когато си по-добре и ако имаш желание сподели.  Heart Eyes
Лив, радвам се много че всичко е наред с бебчето. И така ще бъде докрай.  Peace
Злати, радвам се и за теб. Всичко ще бъде наред.  Peace
Соренда, успех в Надежда. Дано това е най-правилният път за сбъдване на мечтата ти. А там няма ли да чакаш много за час или ти придвидливо си запазила преди време?

# 710
Сорендичка, успех на новото място Hug
Поли,  Hug  Hug  Hug каквото и да е сигурна съм, че има решение, пиши, когато ти се прииска да " поговориш" Hug
Ливче, ех, че хубави новини ❤❤

# 711
  • София
Благодаря!
Боби, имах записан час, но ще ни вместят и по-рано.
Поли, съжалявам да разбера, че нещата не се развиват по план!

# 712
  • София
Момичета, при мен всичко засега е наред. Отгледала съм 5 фоликула, лигавица - наред, хормони - наред, утре съм пак на проверка да видим дали ще имам стопираща инжекция.

Много се радвам за Лив и Златето! Стискам палци всичко да е наред до финал!

Поли, съжалявам, надявам се да се наредят нещата в най-скоро време.  Hug

За всички останали стискам палци каквото сте планирали да се нареди!

# 713
  • София, Надежда1
Момичета Калчев е толкова позитивен.... винаги мисли позитивно и вярва в нещата - трябва и ние да сме така! Малко ми е трудно, тъй като имам една неуспешна Б и все се сещам за това... а не трябва... имам един странен въпрос. Как се справяте с апетита??? Огладнея ли без да хапна направо припадам! А ям, ям много ми се яде и наблягам на манджички, пресен лук, правя салата с мнооого пресен лук, салата снежанка с мноого кисели краставички.... сладко не ми се яде, ама гледам да ям и плодове...

# 714
Как се справям с апетита? Като си хапвам без да се притеснявам. Забелязах, че много ме влече към киселото мляко, в началото имах едни 3 дни с леко гадене и ми се ядеше само снежанка. Преди пиех сутрин мляко с нес и фреш, а сега ми се пие айрянче. Хапвам и плодове. Абе когато ми се яде си хапвам и не се ограничавам. Да става каквото ще. Да си родя бебето пък после ще отслабвам.  Praynig
А док наистина е позитивен, обаче аз като съм си решила, че нещо не е наред с бебето и този път даже и той не успя да ми повдигне духа. Да, трябва да сме оптимисти, но след толкова неуспехи и сълзи не ми идва отвътре оптимизма. Всички около мен ме хокат, но те всички са си забременявали естествено и от раз. Как да им обясня, че аз съм обременена и не мога да преодолея страха от лош развой.

# 715
  • София, Надежда1
Абсолютно си права Бо! Майка ми свекърва ми даже два пъти сестра му на моя мъж два пъти без проблем, но тя живее и в Италия де там е съвсем по-различно всичко най-вече качеството на храната и на живота! Хапвам си и аз, но много ми се яде и както казваш - снежанка с кисели краставици, таратор, лук хахаха. Спаначена салата с много чесън! Много се надявам всичко да е на ред и този път да е до финал! Пожелавам на всички, защото знам какво е да изгубиш... и да се бориш дълго време да имаш пак

# 716
Поли spoko
Лив, браво на бебока Hug Свиркай, ако искаш да те включвам в новата тема Wink
Злате, с времето ще изчезнат. Може да ти създадат дискомфорт или болка от време на време. И аз имах известно време, но се стопиха. Може би само ден-два имах болки, а очаквах доста повече, защото единият Я си ме скъсва от болки за какво ли не. Но пък се размина.
Соренда, успех в новата клиника Praynig
Кристи, не е от това за съжаление.
Успех и на всички останали Flowers Four Leaf Clover

# 717
  • От Луната
Поли, много съжалявам Sad
Дели, стиснати палци!
Боби, хайде да идва прегледа при Сигридов и да си върнеш малко позитивната нагласа. Вярвай на мъника Simple Smile
Сорендичка, дано ти е на късмет промяната.
Лииив прекрасна си ... Ние бързахме, малкия не беше на кеф, а и беше лудница. Ние ходихме днес с надежда че е празник и няма хора, а то какво беше... Ужас.

Последна редакция: пн, 08 май 2017, 18:41 от ♥Синеока♥

# 718
Соренда, успех в новата клиника! Да не ни забравиш, ще те мислим и ще ти стискаме палци!  Praynig

Дели, много хубава реколта си отглеждаш, браво! Дано да има хубави Я, от които да станат още по-хубави ембриончета и после бебета!  Peace

Блингче, ще изчакам да минат първите 11-12 седмици и ще се запиша навсякъде. След прегледа при Сигриов живот и здраве, аз ще ти кажа като му дойде времето. Важното е, че лека полека се запълва списъка, дано в следващата тема да има още повече забременели малинки. Heart Eyes Стискам палчета неволите при тебе да намалеят поне малко.  Praynig

Боби, обременени сме, няма как, но трябва да се опитваме да се съхраним. Важното е, че правим всичко каквото зависи от нас, оттам насетне вече други сили определят какво ще стане. Отказвам да мисля за това което ми се случи преди 5 години и си повтарям, че този път ще е различно и ще е до термин. Смятам да ходя на всеки 2 седмици на прегледи, а през останалото време да си живея живота и да се надявам, че всичко ще е наред. Вярно, че ти сега си наплашена, така че най-вероятно тези мантри не помагат, но силно се надявам и ти пожелавам след прегледа в четвъртък да си най-щастливата бъдеща мама на света. Hug И да се извиниш на бебка, а нас да почерпиш! Mr. Green

Елена, опитай с някакви по-здравословни неща ако се притесняваш за килограмите - месо, млечни, плодове, зеленчуци, ядки - въпреки че много зависи какво можеш да хапваш. Аз напоследък ям каквото мога, не каквото трябва, защото ми се гади почти непрекъснато + вкусът ми е супер променен и продължава да се променя, един с един ден няма еднакви. Живот и здраве ако отмине по-натам, ще мисля за по-полезни неща.  Peace

Синеока, рибко е прекрасен, ама ми беше неудобно да го зяпам прекалено много, толкова е мъничък още!  Heart Eyes Ще си направим лятото среща в някой парк да се запознаем.

# 719
  • От Луната
Задължително!

Общи условия

Активация на акаунт